Jump to content
Posted
[url="http://img413.imageshack.us/img413/4872/sadasdbn6.png"]http://img413.imageshack.us/img413/4872/sadasdbn6.png[/url]
Edit:yanlıs yere açtım pardon :)

Edited by win diesel

Featured Replies

bu insanlar kendilerini aşmışlar artık kardeşim

quest mobuyla dalıyo sanırım orda...

söyleyecek fazla şey yok
q'daki mob'u kullanmak nerden aklınıza geldi :S

E yuh yani...Kısa yoldan kazanç sağlamadaki üstünlüğümüzü birkez daha kanıtladık :)

Ama bu SS'yi foruma değilde GM1 hesabına yollasanız daha iyi olmaz mıydı ?

Birazdan kaldırılır bu topic (=

Edited by SLaM

• Author
gm1 _? nasıl kime göndercem ya _?
GM1 e pm at, ss in linkini ver, buradan da kaldır bence :) yani biz kimin nasıl olduğunu biliyoruz. instance de olmamaları gerektiği halde olan, ve boss kesenleri de biliyoruz. boşver :)
Beyler kefenyırtane benım ama size bir şey soylucem ne yaparsanız yapın sonra win dizeli ilk kestıgımde petım yok tu ve gayet guzel de kestım sonradan s valedeki king bangle var ya elit, arkadasın peti oydu benım bıldıgım hunterler elit tameliyemiyo bug sanırım sonradan, bug yapan sen mısın dedım benım petım zaten vurmadı arka combat loglara baka bılır..
[quote name='PuReMaGe' post='93219' date='Feb 4 2007, 02:07 AM']
bug yapan sen mısın dedım
[/quote]
İyi demişsin ayakta alkışlıyorum seni :) Hey allahım...
Arkadaşım ne alaka hunter pet tame yapamıo adı üstünde hunter bu yaw. Kendini komik duruma düşürüyorsun şuan herşeyi kabul edeceğine birde üstüne güçlü olmaya çalışıyorsun. Aytanrıçasının dediği gibi hakları olmadıkları halde instance girenlere söyleyecek lafım yok bari ins. programına bakmaya üşenmeseydiniz ...
ben elite pet tame lemiş bir çok ally gördüm arkadaşlar. Ya benim anlayamadığım olayları nasıl çevirebiliyorsunuz bu şekilde hala çözmüş değilim bravo size
Elit tamelenbilir orjinelde bır cok kısıde mevcut ama burdakı olayı cozemdım tameledıgınız elıtler elıt oalrak mı kalıyor ?*
Elite tameleyince petiniz normal bir mobu tamelemişsiniz gibi oluyor. Hp'si dmg v.s
SS gayet normal biraz küçük ama :P Hunter ve hunterdan daha degerli olması gereken peti :lol: ve bir adet de hord arkadas pek bişi goremıyorum soncuta quest adamı dediginde beast olarak gozukuyo beast ise de tameleyebilir. Ayrıca elite de tameleyebilir hunterlar
elite tameleyemez de demedim arkadaş öyle diyo dedim yaw kardeşim niye herşeyi istediğiniz doğrultuda anlıyosunuz
ss den bir şey anlaşılmıyor ama sanırım gm ler anlayacaktır
bir insana yüklenmeyi nekadar seviyorsunuz. yerı geldimi pc oyunu oyun bu diyorsunuz. oyun elbette . böyle konular ss ler gm1 hesabına yollancak denılmış. burada arkadaş her neyapmışsa beni ilgilendirmiyor. gm ler inceler veriri kararını.Ancak bir insanın kusurunu yüzüne vurmada maaşallahımız var. Herkez yazar rezil rüsva eder , sonuç gereksiz tartışmalara döner herzamanki gibi. Başalıkta yazıldığı gibi ... Gördük ,kararı biz verdik .Herşey ortada madem, ee sonuç?.. yapmayalım lütfen arkadaşlar .Gördüğümüz aksaklıkları yanlış yapanları gm1 e bildirelim. foruma diil. saygılarımla..
Blue haklısın ama bir insana (Doom) oyunu bıraktıracak kadar ileri gidiliyorsa bence topic açılmalı..Herkes olanları bilmeli diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla Doom dışında da wt yi bırakanlar oldu..Neyse iyi oyunlar Kolay gelsin
Esperanza ,topicler çileden çıkmasa, gayet medeni bir şekilde ,topic kapattıracak derecede olmaz ise, elbet ,bende katılırım sana.Buyursun herkez yorumunu yapsın bencede..
haklısın abi herkes düşünceli değil.

neyse umarım bu topicte tartışma çıkmaz sadece birşeyler açığa çıkar.

Saygılar..
[quote name='Blue' post='93258' date='Feb 4 2007, 11:07 AM']
bir insana yüklenmeyi nekadar seviyorsunuz. yerı geldimi pc oyunu oyun bu diyorsunuz. oyun elbette . böyle konular ss ler gm1 hesabına yollancak denılmış. burada arkadaş her neyapmışsa beni ilgilendirmiyor. gm ler inceler veriri kararını.Ancak bir insanın kusurunu yüzüne vurmada maaşallahımız var. Herkez yazar rezil rüsva eder , sonuç gereksiz tartışmalara döner herzamanki gibi. Başalıkta yazıldığı gibi ... Gördük ,kararı biz verdik .Herşey ortada madem, ee sonuç?.. yapmayalım lütfen arkadaşlar .Gördüğümüz aksaklıkları yanlış yapanları gm1 e bildirelim. foruma diil. saygılarımla..
[/quote]
kesinlikle katılıyorum :angry:
madem o kadar bug düşmanısınız söyleyin bakalım aranızda geri geri giderek mob kesmeyen var mıydı hadi bakalım fakat ben forumda gelipte demiyorum lvl 17 priest geri geri giderek lvl 20 küsür eliteyi tek başına kesti sonrada kanaldan hll bana falan dedi diye değil mi? ;)
[quote name='Wrogue' post='93264' date='Feb 4 2007, 11:31 AM']
kesinlikle katılıyorum :angry:
madem o kadar bug düşmanısınız söyleyin bakalım aranızda geri geri giderek mob kesmeyen var mıydı hadi bakalım fakat ben forumda gelipte demiyorum lvl 17 priest geri geri giderek lvl 20 küsür eliteyi tek başına kesti sonrada kanaldan hll bana falan dedi diye değil mi? ;)
[/quote]

wraith sanırım sunucuyla fazla ilgili değilsin

yada şöyle söyleyeyim, yapılan çalışmalarla

O sölediğin bug (geri geri giderek kesme) aylar öncesinden düzeltildi...
[quote name='esperanza' post='93265' date='Feb 4 2007, 11:52 AM']
wraith sanırım sunucuyla fazla ilgili değilsin

yada şöyle söyleyeyim, yapılan çalışmalarla

O sölediğin bug (geri geri giderek kesme) aylar öncesinden düzeltildi...
[/quote]
ha aylar once kullanınca bug bug deildir öle diyosun yani oki
aylar önce kullanılıyodu ve düzeltildi

bir daha bu konu hakkında konuşmanın ne anlamı var

Blue'ya katıldığını söylüyosun fakat hiçte onun söylediği şekilde davranmıyosun.
kimseyle tartışmak istemiyorum çünkü biliyorumki hakkımda yanlış düşünülecek...anlatmak istediğim bu konunun forumda acılıp "hersey ortada" gibi bi isim konulması yanlış ortada olan ne kardeşim bu tip şeyler foruma deil atılacaksa gm1'e atılmalı

Edited by Wrogue

Haklı, ortada eğer bug olarak düşünülen birşey varsa bunu GM1 hesabına atabiliriz.Böyle foruma yazılınca bug'u yapan yada bug yaptığını düşündüğünüz kişi hakkında bizde burda yazılanlardan dolayı hem gereksiz tartışmalara girip, hem karşıdakini rencide edecek yazılara yazıp hemde tanımadığımız o kişi hakkında belki de asılsız düşüncelere kapılabiliriz, kapılıyoruz da...
Guest
This topic is now closed to further replies.