Jump to content
Posted
Arkadaslar nettler 4 gündür inanılmaz yavaş.Ve tt'i aradığım zaman port sorunu olduğu söylendi.Arkadaşlar bn bu durumdan artık sıkıldım gerçekten.Galiba Türkiye de işini doğru dürüst yapan kurum yok denecek kadar az.

Featured Replies

TTnet hımmm hiç yabancı gelmedi bana nedense!! Ben artık sustum hiç birşey söylemiyorum atık sadece mob kesiyorum pvp de adam etrafımda 10 tur atana kadar ben 1 tur dönemeden yatıyorum nasıl bir yavaşlıktır bu anlamadım. Artık günaha sokmuyorum kendimi küfür ederek Allaha daha yakın olmam lazım günah şeylerden uzakta duruyorum artık.... En güzeli mob kes quest yap takıl öyle ozanım :)
  • Author
Yahu quest yapamam orjinalde 15 k lag fln war suan :D Kafayı yiyicem 1k kbs oldu simdi 5 kbs :S
[quote name='Orcolog' post='93532' date='Feb 5 2007, 17:48 PM']
TTnet hımmm hiç yabancı gelmedi bana nedense!! Ben artık sustum hiç birşey söylemiyorum atık sadece mob kesiyorum pvp de adam etrafımda 10 tur atana kadar ben 1 tur dönemeden yatıyorum nasıl bir yavaşlıktır bu anlamadım. Artık günaha sokmuyorum kendimi küfür ederek Allaha daha yakın olmam lazım günah şeylerden uzakta duruyorum artık.... En güzeli mob kes quest yap takıl öyle ozanım :)
[/quote]

musahha sen mob kesebılıon mu ana helal volla :D bız onuda yapamıos :ep:
Evet 4-5 gündür internet çok yavaş download'ı 3kb/s ile yapıyorum normalde 90 - 110 arasıydı :)

...ve rekor!! 0,1 KB/s ile indiriyorum...süper!!!ellerinizden öperim tt!!
Zaten reklamlarından anlaşılıyor ne kadar taze beyinli insanların çalıştığı: Müşteri velinimetimizdir, gelin su işi tatlıya bağlıyalım gibi sloganlar bir teknoloji şirketine hiç yakışmıyo bence yav...
bende çok sorun olmuyo arada tamamen kitleniyo internet ama fazla değil bu da benim şansıma
Bende 2-3 gün öncesine kadar net deli gibi idi 100-110 ile indiriyordum ama dün gece saat 12 olmasına rağmen 3-5kb ı geçmedi saniyede :(
[quote name='Isandor' post='93545' date='Feb 5 2007, 18:49 PM']
bende çok sorun olmuyo arada tamamen kitleniyo internet ama fazla değil bu da benim balıma
informal tarafından editlenmiştir!!!
[/quote]
Ben böyle TT'nin..-..-..-..

Patch indiremez olduk iyi mi !
Bende bu son 4 günlük şürece daynamadım ve dün ttnet e bol küfürlü bi mail attım! rahatladım mı? evet. Net tam anlamıyla düzeldi mi? Hayır. Allah ttnet'in belasını versin mi? EVET! :dj: :dh: :cg:

Edited by JasoN

hem dünya'nın en pahalı interneti Türkiye'de hemde en yavaşı
[quote name='Iréth Séregon' post='93596' date='Feb 5 2007, 22:57 PM']
hem dünya'nın en pahalı interneti Türkiye'de hemde en yavaşı
[/quote]
[b][ [i][u]Az evvel elime geçen bir liste ama eski. şuanki fiyatları bilmiyorum.[/u][/i] ][/b]
[b][i]Gezegenimizde ADSL fiyatları:[/i][/b]
[b]Japonya[/b] [color="#990000"]38$ (47Mbit)[/color]
[b]İsveç[/b] [color="#990000"]35$ (24Mbit) [/color]
[b]Singapur[/b] [color="#990000"]48$ (10Mbit)[/color]
[b]Kanada[/b] [color="#990000"]52$ (7Mbit) [/color]
[b]Sri Lanka[/b] [color="#990000"]68$ (2Mbit)[/color]
[b][u]Türkiye[/u][/b] [color="#990000"]202$ (2Mbit)[/color]
[b]Bulgaristan[/b] [color="#990000"]65$ (2Mbit)[/color]
[b]Bulgaristan[/b] [color="#990000"]21$ (512Kbit) [/color]
[b]Sri Lanka[/b] [color="#990000"]23$ (512Kbit)[/color]
[b][u]Türkiye[/u][/b] [color="#990000"]75$ (512Kbit)[/color]
[b]İran[/b] [color="#990000"]221$ (512Kbit)[/color]

[b][ ©Alıntıdır ][/b]
ya gösterip durman şu fiyatları zaten aldım bi heyecanla wowu 30 oldum level atlıycam 1356913658961358613656138569latencyle bi mob bile kesemiyorum... işin garibi upload hızımız düzgün sadece downdload da sorun var... Bir büyüye basıyorum cast time 2 sn ise içimden iki saniye sayıp escye basıp başka bi büyüye basıyorum onun cast süresini sayıp sonra iptal edip diğer dotumu atıp wanda basıyorum ve 10 saniye bekliyorum ve bütün verdiğim damageleri bir arada görüyorum ya o beni kesmiş oluyo criti bolsa ya ben onu kesiyorum :)
Sözde gene kablo kopmuş... muş miş ve meş maş mış müş...

( Duman'dan bir şarkı göndermek istiyorum TT'ye.... "Aaaah bi kafasını alsan yeter !" )
Evet dün o problem benide vurdu latecry .. 20k yı gördü heleki bear form var 5400hp ile kurutluyorum veeriyorumn atagı ya o kesıyor ya ben genelde ben kesıyorumda.. hp 200 filan kalıyor :) Siz düşünün yani :)
[quote name='utqu' post='93604' date='Feb 5 2007, 23:48 PM']

( Duman'dan bir şarkı göndermek istiyorum TT'ye.... "Aaaah bi kafasını alsan yeter !" )
[/quote]

zuahahha kopuyorum sana utgu :ep:
Fatura tarihi geldiğinde, takır takır parayı almayı biliyorlar, kınıyorum bende :( Para ödeyip hangi hizmeti 4/4 lük alıyoruzki.. İnşallah düzelir. digital işkence. 1.5 kb lı bağlantı gunlerimi hatırladım nostalji takılıyoruz vallahi:) Allah sabırlar versin gözüm .....
[quote name='utqu' post='93604' date='Feb 5 2007, 23:48 PM']

[/quote]
:huh: :D