Posted February 6, 200718 yr [b]DERS 1)[/b] "Bir Türkçe kelime 17 ingiliz kelimesine bedeldir." - Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdanmısınız ? İngilizce tercümesi: -Are you one of those people whom we tried - unsuccessfully to make resemble the citizens of Afyonkarahisar? [b]DERS 2)[/b] Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar. Hangi cadı hangi saate bakıyor? ingilizce tercümesi: Three witches watch three Swatch watches.Which witch watch which Swatch watch? [b]DERS 3)[/b] şimdi ileri derece tercüme cümlesi : Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar.Hangi cadı hangi Swatch saatin butonuna bakıyor? ingilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!) Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watch which Swatch watch switch? ingilizce Bitti.
February 6, 200718 yr ıı... yes *ayrıca bakınız; "buzda dans - gamze özçelik" "mustafa topaloğlu - i saw you in the morning you were very very white" (bkz.oy oy eminem nedir bu güzellikler diye gider bu...)
February 6, 200718 yr master!! Do something burning-turning in the middle ve look my ram, I'm an Anatolian child, if I put you sit bu iki cümleyi çevirin bakem Türkmetre adlı kitaptan alıntıdır tavsiye ederim çok hoş bunlar hoşuma gidenler
February 6, 200718 yr usta! ortaya yanar döner bişiler yap bak koçum ben anadolu çocuğuyum kodummu oturturum olması lazım?
February 7, 200718 yr evet öyle ciddi bi ortamda tartışıyor olsaydık bulamazdın saçma olduğunu bildiğin için buldun bana ne bana ne
February 19, 200718 yr Fazla söze gerek yok. TÜRKÇE yi hiçbir dile değişmem. ayrıca ingilizcenin bitti an beni kopardı özellikle cadılar. :D:D:D Edited February 19, 200718 yr by NoBLe_PaLaDiN
March 3, 200718 yr '' Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watch which Swatch watch switch? '' mhueehueh harbiden sesli okudum
"Bir Türkçe kelime 17 ingiliz kelimesine bedeldir."
- Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdanmısınız ?
İngilizce tercümesi:
-Are you one of those people whom we tried - unsuccessfully to make resemble the citizens of Afyonkarahisar?
[b]DERS 2)[/b]
Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi :
Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar. Hangi cadı hangi saate bakıyor?
ingilizce tercümesi:
Three witches watch three Swatch watches.Which witch watch which Swatch watch?
[b]DERS 3)[/b]
şimdi ileri derece tercüme cümlesi :
Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar.Hangi cadı hangi Swatch saatin butonuna bakıyor?
ingilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!)
Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watch which Swatch watch switch?
ingilizce Bitti.