Posted March 6, 200916 yr yeni baslıcam hattaa daha indir medim bile cunku neti yeni baglatıom hadi hayırlısı ? Edited March 6, 200916 yr by yakubu
March 6, 200916 yr [quote name='yakubu' post='237763' date='Mar 6 2009, 18:26 PM']yeni baslıcam hattaa daha indir medim bile cunku neti yeni baglatıom hadi hayırlısı ?[/quote] koptum ya uslubun bitirdi beni hoşgeldin
March 6, 200916 yr Takriben 5 sene önce bu şekilde selam arkadaşlar diye oyuna girmiştim hala yaz aylarında oynamaktan kendimi alamıyorum. Tekrar düşün
March 6, 200916 yr [quote name='NightMare' post='237771' date='Mar 6 2009, 19:24 PM']hoşgelmişssin yada gelceksin alemi horde görmektemi varmış kaderde [/quote] Kaderde varsa süzülmek neye yarar üzülmek :ag: (süzülmek de imla hatasıda olabilir )
March 6, 200916 yr [quote name='NightMare' post='237771' date='Mar 6 2009, 19:24 PM']alemi horde görmektemi varmış kaderde [/quote] ona söleyecek söz yok
March 6, 200916 yr doğru yolu buldu o da mulgore un çayır çimenlerinde yuvarlanıyok valla Asıl konuya dönersen=> Hoşgeldin ama oyunu kurman biraz uzun sürebilir cd yoksa. hatta kotalıysan baya da pahalıya patlar
March 6, 200916 yr [quote name='Isandor' post='237807' date='Mar 6 2009, 20:36 PM']doğru yolu buldu o da mulgore un çayır çimenlerinde yuvarlanıyok valla Asıl konuya dönersen=> Hoşgeldin ama oyunu kurman biraz uzun sürebilir cd yoksa. hatta kotalıysan baya da pahalıya patlar[/quote] büyü yaptınız dimi (hemen enverden bi hikaye bekliyoz serkanla ilgili ) wtde horde görceğime ihitimal vermediğim 3 kişi vardı 2sini gördüm horde (gördüğüm chaosofwar, görmediğim enumar )
March 6, 200916 yr arklar bnde yeni basladım servera.aslında 60 eventında char acmıstım.oynamaya krr verdim.bnm charım horde idi.ally acabilir miim?65 eventında? Tekrar ii oyunlar
March 6, 200916 yr [quote name='NightMare' post='237808' date='Mar 6 2009, 20:41 PM']büyü yaptınız dimi (hemen enverden bi hikaye bekliyoz serkanla ilgili ) wtde horde görceğime ihitimal vermediğim 3 kişi vardı 2sini gördüm horde (gördüğüm chaosofwar, görmediğim enumar )[/quote] Evet Enver, hikaye yaz
March 6, 200916 yr [quote name='Alemci' post='237830' date='Mar 6 2009, 23:12 PM'] Evet Enver, hikaye yaz [/quote] yok sana hikaye falan hordsun sen
March 6, 200916 yr [quote name='Alemci' post='237830' date='Mar 6 2009, 23:12 PM'] Evet Enver, hikaye yaz [/quote] hikayede kötü adam olcan haberin yok
March 6, 200916 yr [quote name='NightMare' post='237840' date='Mar 7 2009, 00:04 AM']hikayede kötü adam olcan haberin yok [/quote] hea yeni nuri alço kazandırcaz yeşilçam a
March 6, 200916 yr [quote]arklar bnde yeni basladım servera.aslında 60 eventında char acmıstım.oynamaya krr verdim.bnm charım horde idi.ally acabilir miim?65 eventında?[/quote] eski lvl 60 charı silersen açabilir, 65lvl event ından yararlanaiblirsin. (ally açabilmen için eskisini silmen gerekiyor. yoksa 60 => 65 te yapabilirdin)
August 29, 200915 yr İttifak güç durumdaydı.Bir çok dedikodu ve söylenti stormwind sokaklarında kulakdan kulağa fısıldanmakdaydı..Sokaklar sessiz ve soğukdu..Artık çok sessizdi buralar.İnsanlar uzak kıtada olan bitenleri konuşuyorlardı..Bir zamanlar bu sokaklardan yürüyüp giden hüzünlü bir druid olan doğanın bekçisi enumar..bu taşlı sokakdan geçmişti.. Genç bir çocuk elinde kalem ile gelip stormwind duvarındaki ork kanıyla yazıyı görüp hıçkıra hıçkıra ağladı. Az ilerideki ağacı görüp üzerine kazınmış yazıyı görüp iç çekdi..Uzakdaki Ağaçda şöyle yazıyordu ''PAİNKİLLERS'' Artık hiçkimsenin ittifağa saygısı ve sevgisi kalmamıştı..Lonca üyelerinin gizemli kayboluşundan sonra iyice sessizliğe bürünmüştü insanlık başkenti.. Ellerini cebine sokup ilerlemeye başladı genç çocuk; sinirlendi ve önündeki taşa bi tekme attı ve taş ağaca çarptı.. Hafif bir meltem esmeye başladı,çocuğun saçları arkaya doğru uçuşurken rüzgarın derinliğinde ENUMAR.....diye bir ses duydu be gözleri sonuna kadar açıldı ve tüyleri diken diken oldu.. Peki Neydi gencin duyduğu ses? Hiç bilmiyordu..Arkasına bile bakmadan koşmaya başladı şehir kapılarından.. Tek farkettiği şey ağaçdaki kazınmış yazıdan ağacın öz suyunun yazının üzerinde hafifçe belirmesiydi..
August 30, 200915 yr [quote name='Deftclaw' date='29 August 2009 - 10:53 PM' timestamp='1251575590' post='254178'] İttifak güç durumdaydı.Bir çok dedikodu ve söylenti stormwind sokaklarında kulakdan kulağa fısıldanmakdaydı..Sokaklar sessiz ve soğukdu..Artık çok sessizdi buralar.İnsanlar uzak kıtada olan bitenleri konuşuyorlardı..Bir zamanlar bu sokaklardan yürüyüp giden hüzünlü bir druid olan doğanın bekçisi enumar..bu taşlı sokakdan geçmişti.. Genç bir çocuk elinde kalem ile gelip stormwind duvarındaki ork kanıyla yazıyı görüp hıçkıra hıçkıra ağladı. Az ilerideki ağacı görüp üzerine kazınmış yazıyı görüp iç çekdi..Uzakdaki Ağaçda şöyle yazıyordu ''PAİNKİLLERS'' Artık hiçkimsenin ittifağa saygısı ve sevgisi kalmamıştı..Lonca üyelerinin gizemli kayboluşundan sonra iyice sessizliğe bürünmüştü insanlık başkenti.. Ellerini cebine sokup ilerlemeye başladı genç çocuk; sinirlendi ve önündeki taşa bi tekme attı ve taş ağaca çarptı.. Hafif bir meltem esmeye başladı,çocuğun saçları arkaya doğru uçuşurken rüzgarın derinliğinde ENUMAR.....diye bir ses duydu be gözleri sonuna kadar açıldı ve tüyleri diken diken oldu.. Peki Neydi gencin duyduğu ses? Hiç bilmiyordu..Arkasına bile bakmadan koşmaya başladı şehir kapılarından.. Tek farkettiği şey ağaçdaki kazınmış yazıdan ağacın öz suyunun yazının üzerinde hafifçe belirmesiydi.. [/quote] eline sağlık enver, herzamanki gibi çok güzel olmus acaba bu hikayede bir imamı var?
September 10, 200915 yr [quote name='NightMare' date='30 August 2009 - 05:43 PM' timestamp='1251643418' post='254264'] eline sağlık enver, herzamanki gibi çok güzel olmus acaba bu hikayede bir imamı var? [/quote] Yes
September 10, 200915 yr [quote name='Deftclaw' date='29 August 2009 - 10:53 PM' timestamp='1251575590' post='254178'] İttifak güç durumdaydı.Bir çok dedikodu ve söylenti stormwind sokaklarında kulakdan kulağa fısıldanmakdaydı..Sokaklar sessiz ve soğukdu..Artık çok sessizdi buralar.İnsanlar uzak kıtada olan bitenleri konuşuyorlardı..Bir zamanlar bu sokaklardan yürüyüp giden hüzünlü bir druid olan doğanın bekçisi enumar..bu taşlı sokakdan geçmişti.. Genç bir çocuk elinde kalem ile gelip stormwind duvarındaki ork kanıyla yazıyı görüp hıçkıra hıçkıra ağladı. Az ilerideki ağacı görüp üzerine kazınmış yazıyı görüp iç çekdi..Uzakdaki Ağaçda şöyle yazıyordu ''PAİNKİLLERS'' Artık hiçkimsenin ittifağa saygısı ve sevgisi kalmamıştı..Lonca üyelerinin gizemli kayboluşundan sonra iyice sessizliğe bürünmüştü insanlık başkenti.. Ellerini cebine sokup ilerlemeye başladı genç çocuk; sinirlendi ve önündeki taşa bi tekme attı ve taş ağaca çarptı.. Hafif bir meltem esmeye başladı,çocuğun saçları arkaya doğru uçuşurken rüzgarın derinliğinde ENUMAR.....diye bir ses duydu be gözleri sonuna kadar açıldı ve tüyleri diken diken oldu.. Peki Neydi gencin duyduğu ses? Hiç bilmiyordu..Arkasına bile bakmadan koşmaya başladı şehir kapılarından.. Tek farkettiği şey ağaçdaki kazınmış yazıdan ağacın öz suyunun yazının üzerinde hafifçe belirmesiydi.. [/quote] bir gün kayseri otobüsündeyiz.. enver biri yellenmiş sen onu duymuşsun hal geldiği falan yok .) bide neden tırstın ki şehre kaçtın hemen sen kaçmazsın ki
September 10, 200915 yr Merhaba arkadaşlar.. 3 senedir oynayan varsa abimi bilir belki beni de çıkarır 3 yıl önce burda başlamıştık oyuna birka yıldır orjnalde oynuyoruz ama ben sıkıldım abim hala devam ediyor.. Ha abim ''Jahrakal'' bilen var mıdır acaba? Benim nickim neydi hatırlamıyorum neyse işte tekrar başlamak istedim.. Hepinize iyi oyunlar Edited September 10, 200915 yr by Weros
Edited by yakubu