Jump to content
Posted
Arkadaşlar artık WQW'un hayatımı içine ettiğinin farkına vardım.Bugün bi çıkıp sinemaya gittim kafam dinlendi resmen.Bu foruma yazdığım 2.veda :D ilk ayrılık 4 ay sürmüştü.Ama bu sefer ciddiyim :rolleyes: :lol:
Bugün bir pc dergisi aldım ve WQW:tbc hakkında yazılar vardı ve bu oyunun insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyordu.Orda anlatılan bütün kalıplara sığıyordum hatta bi kaç beden büyük bile geliyordum :) (yine aynı pc dergisinde Dünya'da net 8 milyon insanın WQW oynadığını yazmışlar ) Ailem,kız arkadaşım,o,bu,şu,sokaktan geçen yaşlı teyze,üst komşu falan filan hepsi WQW oynamamdan bıktı artık.Bu yüzden kararı mı verdim: artık elimi ayağımı WQW'dan çekiyorum.belki arada bi girerim muhabbet için.WQW oynamaktan gitar çalmayı,gidip gezmeyi unuttum resmen.Artık kendimi gitarıma,sevdiklerime ve derslere vermeye karar verdim.Forumda bulunacağım.

[size=3][b]Hepinize herşey için teşekkürler[/b][/size]

Edited by Iréth Séregon

Featured Replies

Kendine iyi bak Oğuz, hayatta başarılar :)
camış en iisini yapıosun warya helal olsun kendine ii bak
[quote name='Iréth Séregon' post='94044' date='Feb 8 2007, 00:36 AM']
Arkadaşlar artık WQW'un hayatımı içine ettiğinin farkına vardım.Bugün bi çıkıp sinemaya gittim kafam dinlendi resmen.Bu foruma yazdığım 2.veda :D ilk ayrılık 4 ay sürmüştü.Ama bu sefer ciddiyim :rolleyes: :lol:
Bugün bir pc dergisi aldım ve WQW:tbc hakkında yazılar vardı ve bu oyunun insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyordu.Orda anlatılan bütün kalıplara sığıyordum hatta bi kaç beden büyük bile geliyordum :) (yine aynı pc dergisinde Dünya'da net 8 milyon insanın WQW oynadığını yazmışlar ) Ailem,kız arkadaşım,o,bu,şu,sokaktan geçen yaşlı teyze,üst komşu falan filan hepsi WQW oynamamdan bıktı artık.Bu yüzden kararı mı verdim: artık elimi ayağımı WQW'dan çekiyorum.belki arada bi girerim muhabbet için.WQW oynamaktan gitar çalmayı,gidip gezmeyi unuttum resmen.Artık kendimi müziğime,sevdiklerime ve derslere vermeye karar verdim.

[size=3][b]Hepinize herşey için teşekkürler[/b][/size]
[/quote]

Zekiy çoçuk seni.. :rolleyes: En iyisini yaptın tebrik ederim.. :P
Okuduğun yazıyı form da yazabilir misin bizde okusak kendimizi deyerlendirsek
bence gece gündüz oynamayıp günde 1-2 saat girince çok tadında oluyor neyse yolun açık ola . . .
kendine ii bak
En iyisini yapmıssın...Fakat bence oyunu pcden sil yoksa dayanamazsın...Görüşürüz senle msnden falan :) Şimdilik kendine iyi bak...

Edited by informal

Hacım msj çekmiştim ama forumda yazması başka oluyo iyi yapmışsın :)
Gerçi şimdi sinemadasındır ama neyse gelince okursun.Ders notların daha iyiye gider en azından.Daha aynı şehirde üniverste kazanıp grupx2 yi kurcas gitar çalmaya da tekrar başla ondan :D
ne camışı ya o camışlıktan istifa etti die biliom :P en son night elfti :D
Senin için en hayırlısı olur inşallah oğuz...

Benim üşengeçliğim ile WQW bile baş edemedi. Orj da hala lvl 17 im bloodelf eklenmeden önce acmıstım, adamlar beni coktan gecti bile :)
O görev icabı öleydi aslında camış ruhu vardı genede reincarnation of a camış eski hayatında birazcık kötülük yaptı da ondan :D
  • Author
Sadece göz bayamak için. :)

Edited by Iréth Séregon

yaf şöyle silin falan demeyin sanki kumar uyuşturucu falan iradeli bir insansa oynamayabilir kanımca :rolleyes: :blink:
Görüşmek üzere :)
Kötü bir haber umarım geri döner sin ne olursa olsun wowsuz olmaz.