Jump to content
Posted
Arkadaşlar artık WQW'un hayatımı içine ettiğinin farkına vardım.Bugün bi çıkıp sinemaya gittim kafam dinlendi resmen.Bu foruma yazdığım 2.veda :D ilk ayrılık 4 ay sürmüştü.Ama bu sefer ciddiyim :rolleyes: :lol:
Bugün bir pc dergisi aldım ve WQW:tbc hakkında yazılar vardı ve bu oyunun insanların hayatını nasıl etkilediğini anlatıyordu.Orda anlatılan bütün kalıplara sığıyordum hatta bi kaç beden büyük bile geliyordum :) (yine aynı pc dergisinde Dünya'da net 8 milyon insanın WQW oynadığını yazmışlar ) Ailem,kız arkadaşım,o,bu,şu,sokaktan geçen yaşlı teyze,üst komşu falan filan hepsi WQW oynamamdan bıktı artık.Bu yüzden kararı mı verdim: artık elimi ayağımı WQW'dan çekiyorum.belki arada bi girerim muhabbet için.WQW oynamaktan gitar çalmayı,gidip gezmeyi unuttum resmen.Artık kendimi gitarıma,sevdiklerime ve derslere vermeye karar verdim.Forumda bulunacağım.

[size=3][b]Hepinize herşey için teşekkürler[/b][/size]

Edited by Iréth Séregon

Featured Replies

görüşürüz oğuz :) seni isteyen yok zaten :P arkandan "iyiki gititler bıkmıştık zaten camış muhabbetlerinden" diye konşuyolar bak söylemedi deme :P