Jump to content
Posted
Bırakın arkadaşlar bu işleri yalan bunlar ne 14 ü ne şubatı, kandırmaca bunlar 14 şubatta sevgilinle olacaksında 15 inde olmayacakmısın yada 13 ünde onunla değilmiydiniz, şiddetle kınıyorum böyle abuk günleri :dj: Kanmayalım lütfen oturun bugünde herzamanki gibi oyununuzu oynayın ayrılmayın pc başından, öyle sevgililerinizi falan takıp kolunuza sokaklarda gezmeyin boşuna yorulmayın hediyeler alıp bütçenizi sarsmayın takılın gene bildiğiniz gibi :D Bilinçlenelim bilinçlendirelim böyle şeylerden uzak duralım :P

Edited by EleCtrO

• Replies 52
  • Views 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

sevgili başlı başına kötü birşey zaten. bir de gününü çıkarmışlar. ben de protesto ediyorum! :bs: :P
tamamen ticari bi gün oluverdi bugun. tipki diger önemli günler gibi anneler günü, babalar günü yilbasi vs. vs.
[quote name='bloodbath' post='95158' date='Feb 14 2007, 11:29 AM']
tamamen ticari bi gün oluverdi bugun. tipki diger önemli günler gibi anneler günü, babalar günü yilbasi vs. vs.
[/quote]
yıllardır öyle zaten. şubat başlayınca sevgilisi olanlar hediye derdine, olmayanlar da sanki çok önemliymiş gibi sevgili derdine düşüyorlar. en iyisi 15 şubattan itibaren sevgili derdine düşmek oysa. sevgililer gününü de geride bırakmış olmanın verdiği rahatlıkla dertsiz tasasız bir ilişki... ne güzel :P
  • Author
Eski bir Çinli filozof ne güzel söylemiş dimi arkadaşlar "No Woman No Cry" :lol: gerçi başka biri de "ne onlarla ne onlarsız" demiş ama o zaten köyün delisiymiş pek sallayan olmamış aldırmayın siz ona :P
Sevmeyi bilene her gün sevgililer günü değil mi zaten? ;)
[quote name='Tyrael' post='95173' date='Feb 14 2007, 12:13 PM']
[/quote]
deliyeher gün bayram gibi oldu :P
:D:D
[quote name='Tyrael' post='95173' date='Feb 14 2007, 12:13 PM']
[/quote]

gelde bunu kızlara anlat <_<
Benimde yarına dönük planlarım var :P

( bkz. 15 şubat dünya saplar günü... :lol: )
[quote name='layne' post='95157' date='Feb 14 2007, 11:27 AM']
sevgili başlı başına kötü birşey zaten. bir de gününü çıkarmışlar. ben de protesto ediyorum! :bs: :P
[/quote]

Tipik sap muhabbeti... :P :D
abartmayın beyler altı ustu bı gun yanı 24 saat 10 saat uykuda gecer 3 saat yemekte gecer 2 saatte yolda gecse gerıye kalır 7 saat oda goz acıp kapayıncaya kadar gecer gıder :D

kafama takılan bı nokta var ; neden sevgılıler gununde esler bırbırlerıne hedıye almak zorunda ? Neden bayanlar sureklı bızlerden hedıye beklıyor ?
kafama takılan bı nokta var ; neden sevgılıler gununde esler bırbırlerıne hedıye almak zorunda ? Neden bayanlar sureklı bızlerden hedıye beklıyor ?
[/quote]

Abi bir eşine okut istersen :P
Vallaha son zamanlarda benim için hiç farketmiyor bugün...
benim için 14 şubat hastalar günü oldu. hasta olup çıktım ne kızı ne sevgilisi en önemli şey sağlık :D
Sevgililer günü dediniz de aklıma bi anı geldi şimdi.Ev arkadaşımın hoşlandığı bi kız vardı 3-4 aydır peşinde dolanıyodu ama kız pek yüz vermiyodu.Ne olduysa 9 şubatta oldu.Kız birden arkadaşın çıkma teklfini kabul etti.Bizimki havalardaydı ama bi sorun vardı 14 şubat yakındı.Hemen bi hediye alıp işi salama almak gerekiyodu.Günlerce dolanıp pahalı bi takım aldık.Herşey yolundaydı taki sevgililer gününden iki gün sorasına dek.Kız terkediverdi birden.Duyunca ben koptum. :ep:

Kızlar olaya yeni bi ticari boyut mu kazandırıyo ne.
  • Author
:D hehehe gerçekten komik bir durum.
Hakikaten yaa sevgililer günü için sevgili edinmiş o kız yazık valla adama.
Ne diyim Allah düşmanımı korusun böyle zihniyetlerden
(Bknz: Çıkarcılık, Bencillik, Kullanma İçgüdüsü)
[quote name='EleCtrO' post='95233' date='Feb 14 2007, 15:57 PM']
:D hehehe gerçekten komik bir durum.
Hakikaten yaa sevgililer günü için sevgili edinmiş o kız yazık valla adama.
Ne diyim Allah düşmanımı korusun böyle zihniyetlerden
(Bknz: Çıkarcılık, Bencillik, Kullanma İçgüdüsü)
[/quote]

Vallaha ben olsam o kızın yanına bırakmazdım :)
bende çok karşıyım bu güne segililere bitek bu günde mi hediye alınır? biz sadece bgir günlük mü seviyoruz? <_< tamamen insanların parasını ütmeye yönelik bi gün
amnn bence boşuna açmışsınız bu konuyu takan yokki sevgililer gününü :D

Edited by Ýbrahim

Kapitalizmin sömürmeleri bunlar,kanmayın ;)
Guest
This topic is now closed to further replies.