Jump to content
Posted
Bırakın arkadaşlar bu işleri yalan bunlar ne 14 ü ne şubatı, kandırmaca bunlar 14 şubatta sevgilinle olacaksında 15 inde olmayacakmısın yada 13 ünde onunla değilmiydiniz, şiddetle kınıyorum böyle abuk günleri :dj: Kanmayalım lütfen oturun bugünde herzamanki gibi oyununuzu oynayın ayrılmayın pc başından, öyle sevgililerinizi falan takıp kolunuza sokaklarda gezmeyin boşuna yorulmayın hediyeler alıp bütçenizi sarsmayın takılın gene bildiğiniz gibi :D Bilinçlenelim bilinçlendirelim böyle şeylerden uzak duralım :P

Edited by EleCtrO

• Replies 52
  • Views 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Bakınız TV yayınları reklamar ----> Parasal olaylar Canları yanan erkek sevgili adayları :P
[quote name='sebahattin' post='95232' date='Feb 14 2007, 15:52 PM']
Sevgililer günü dediniz de aklıma bi anı geldi şimdi.Ev arkadaşımın hoşlandığı bi kız vardı 3-4 aydır peşinde dolanıyodu ama kız pek yüz vermiyodu.Ne olduysa 9 şubatta oldu.Kız birden arkadaşın çıkma teklfini kabul etti.Bizimki havalardaydı ama bi sorun vardı 14 şubat yakındı.Hemen bi hediye alıp işi salama almak gerekiyodu.Günlerce dolanıp pahalı bi takım aldık.Herşey yolundaydı taki sevgililer gününden iki gün sorasına dek.Kız terkediverdi birden.Duyunca ben koptum. :ep:

Kızlar olaya yeni bi ticari boyut mu kazandırıyo ne.
[/quote]

Keşke gülmeseydin.Vay anasını olaya bak :o
Bazen dişilere güvenmiyorumda haklıymışım.
[quote name='EleCtrO' post='95156' date='Feb 14 2007, 11:22 AM']
Bırakın arkadaşlar bu işleri yalan bunlar ne 14 ü ne şubatı, kandırmaca bunlar 14 şubatta sevgilinle olacaksında 15 inde olmayacakmısın yada 13 ünde onunla değilmiydiniz, şiddetle kınıyorum böyle abuk günleri :dj: Kanmayalım lütfen oturun bugünde herzamanki gibi oyununuzu oynayın ayrılmayın pc başından, öyle sevgililerinizi falan takıp kolunuza sokaklarda gezmeyin boşuna yorulmayın hediyeler alıp bütçenizi sarsmayın takılın gene bildiğiniz gibi :D Bilinçlenelim bilinçlendirelim böyle şeylerden uzak duralım :P
[/quote]
kıskanma B)
Gerçek anlamda sevgiyi yakalmış olan,çıkarsız ,delicesine seven tüm çift lere ne mutlu. Kutluyorum gerçekten ve konu başlığında açıklandığı gibi bir gunle belirlenmesi taraftarı deyilim . Milletin duygularından rant ve çıkar sömürgenlerinide kınıyorum saygılarımla..
  • Author
[quote name='SLaM' post='95246' date='Feb 14 2007, 17:38 PM']
kıskanma B)
[/quote]

Hade Len !!!! :dj:
[quote name='EleCtrO' post='95248' date='Feb 14 2007, 17:42 PM']
Hade Len !!!! :dj:
[/quote]
Sanki bana yalnızlınığı topic açarak bastırmak istiyormuşsun gibme geldi :lol:

neyse :dh:
[quote name='SLaM' post='95250' date='Feb 14 2007, 17:44 PM']
Sanki bana yalnızlınığı topic açarak bastırmak istiyormuşsun gibme geldi :lol:

neyse :dh:
[/quote]

Bırak hava atmayı ! :dj: :P
  • Author
Olm bak şansını fazla zorluyorsun zati canım sıkkın getirtme beni Bursa'ya bütün hıncımı senden alırım :aq:
Tanıdığım 130kg lık bir aç var akşam yemeğinde meze olursun adama :)

Edited by EleCtrO

[quote name='BigBang' post='95244' date='Feb 14 2007, 17:36 PM']
Keşke gülmeseydin.Vay anasını olaya bak :o
Bazen dişilere güvenmiyorumda haklıymışım.
[/quote]

Ya o an gülmemek imkansızdı inan bana dostum o anki yüz ifadesi hala aklıma geliyo ya :D Kulakları çınlasın şimdi askerde.Tam 10 ay boyunca taksit ödedi.Her ay ödeme günü gelince ben gülmektern yerlere yatıyodum.Adam resmen her ay o gün bidaha terkedilmiş gibi oluyodu.Dedimki git iste geri hediyeyi bak kız resmen hediye almak için çıkmış senle yanına bırakma bari.Yok istemedi :ep:
ahaha O nasıl bir olay ole ya simdi de başımıza bu olay cıktı :P demmeki sevgililer gününe yakın hiç bi kızdan hoşlanmıcan :P
  • Author
Biz bişe yapmadıkki doğanın mucizesi işte yaratılışlarında var :P
[quote name='EleCtrO' post='95254' date='Feb 14 2007, 17:49 PM']
Olm bak şansını fazla zorluyorsun zati canım sıkkın getirtme beni Bursa'ya bütün hıncımı senden alırım :aq:
Tanıdığım 130kg lık bir aç var akşam yemeğinde meze olursun adama :)
[/quote]
gelcem gelcem diyon hiç gelmiyon :wub:

sabırsızlıkla bekliyoruz seni

Sana yanlızlığını unuttururuz biz :rolleyes:
[quote name='SLaM' post='95348' date='Feb 14 2007, 23:09 PM']
[/quote]
bu ne demek slam :o :bx:
  • Author
[quote name='SLaM' post='95348' date='Feb 14 2007, 23:09 PM']
gelcem gelcem diyon hiç gelmiyon :wub:

sabırsızlıkla bekliyoruz seni

[/quote]
Nasıl yani ? :o

edit:Lutfen kendinize gelin...
Bloodbath

Blood sana zahmet şu aradaki mesajları sil de bari kalabalık yapmasın (editlediklerini :) topic kaynadı arada :) )

Edited by EleCtrO

...
edit:Lütfen kendinize gelin 2.
Bloodbath

Edited by bloodbath

• Author
Msn ekranına dönmesin burası diye Slamin işini msn den hallediyorum topic kirlenmesin :D

edit: Alintinin orjinali gittigi için bunu da editlemem gerekti..
Bloodbath

Edited by bloodbath

yaw topic e bilem gerek yok ben bütün WT nin böyle düşündüğünden emindim sevgilisi olsa olmasa da insan saçma sepet reklamları çekmek zorunda kalıyor en kötü yanı o
(bknz: bu ali, bu ayşe, bu da aşkları [arkadan yatak çıkar, ne yaratıcılık!!]
[quote name='EleCtrO' post='95156' date='Feb 14 2007, 11:22 AM']
[/quote]
sakin ol recom yaw haklısın doğrusun gereksiz bencede
özellikle hediye konusunda katılıyorum ;)
ama icad etmiş delinin biri zamanında
o 130 kiloluk adam ren mi :blink: hani aç demişin de ondan sordum ren tokdur hep :D
[quote name='malachi777' post='95410' date='Feb 15 2007, 12:45 PM']
o 130 kiloluk adam ren mi :blink: hani aç demişin de ondan sordum ren tokdur hep :D
[/quote]

:lol:
  • Author
[quote name='malachi777' post='95410' date='Feb 15 2007, 12:45 PM']
sakin ol recom yaw haklısın doğrusun gereksiz bencede
özellikle hediye konusunda katılıyorum ;)
ama icad etmiş delinin biri zamanında
[/quote]

Ta kendisi :D
[quote name='SLaM' post='95352' date='Feb 14 2007, 23:14 PM']
...
edit:Lütfen kendinize gelin 2.
Bloodbath
[/quote]
... <_<

Edited by SLaM

Guest
This topic is now closed to further replies.