Posted February 20, 200718 yr Arkadaşlar hesaba bir arkadasım parayı zamanında yatırmayı unutmuş.. Parayı yatırdık hesap otomatik açılırmı yoksa herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu
February 20, 200718 yr Account bilgilerine girip kart bilgilerini tekrar doldurmanız lazım. Doldurduğunuz anda account tekrar açılacak. Bende geçen gün limiti arttırmayı unutmuşum, hesabım donmuş, hemen limiti yükselttim, login olup oyuna girdim sonra doğrudan.
February 20, 200718 yr Author Hımm hemen denıyorum hocam Arkadaş öle kafamı sey yapıyor Kartbenımde lan ne yaptın filan kafam davul gibi oldu
February 21, 200718 yr [quote name='Tyrael' post='96319' date='Feb 20 2007, 17:07 PM'] Account bilgilerine girip kart bilgilerini tekrar doldurmanız lazım. Doldurduğunuz anda account tekrar açılacak. Bende geçen gün limiti arttırmayı unutmuşum, hesabım donmuş, hemen limiti yükselttim, login olup oyuna girdim sonra doğrudan. [/quote] 2 aydır üst üste başıma gelen bir olay bu Tam oyuna gireceğimde o yazıyı görünce sinirleniyorum Sonra uzun bir yol yürüyüp para yatırdıktan sonra tekrar oyuna girebilmek güzel oluyor ama
February 21, 200718 yr 1.5 aydır frozen acc ben iyi bilirim onu Arkadaş dün unutmuş abisine sölemeyi bugün sölerse inşallah açılcak acc um
February 21, 200718 yr Author Hallettım yaf frozen olunca kart bilgileri kayboluyor tekrar girdigim anda active oldu saolsın tyrael yaf