Posted February 22, 200718 yr Evet Arkadaşlar benimde zamanım geldi kısmetse İzmir Narlıdere istihkam olarak gidiyorum buradan bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma Alliance Council lothar - elit ve diğer guildlere horde guild i Necrolara yönetici arkadaşlara Yusuf Punc Gmlere Tristan Küçük Üstad Blue Darkpalo Mari Aykal(Derslerine çalışmayı unutma) İsolde Pustinya Adını yazamadığım diğer Arkadaşlarıma Amrot saint Alcatraz ve bütün hordelere Saygılarımı sevgilerimle iyi oyunlar Not:item alamadığım bütün boss larada benden slm olsun Bu arada izmirlii arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim [b][size=2]Good Bye I love You[/size][/b] :ep: Edited February 22, 200718 yr by Bartuc
February 22, 200718 yr Oooooo. Allah hayırlı tezkireler bersin inşallah. Gelin yidopta askere gidiyormuş ortam yapıyoruz. [url="http://www.birlikboardfm.tr.cx/"]http://www.birlikboardfm.tr.cx/[/url] ORTAMA GELİN. Edited February 22, 200718 yr by BigBang
February 22, 200718 yr Hayırlı olsun.. Gel tezkeree gel tezkeree bitsin bu gurrbet Bizim okula giderken yol üstü orası Uğrarım arada ziyaretine
February 22, 200718 yr Author [quote name='AyKaL' post='96715' date='Feb 22 2007, 23:50 PM'] Hayırlı teskereler abi isni çok özlicez :ba: [/quote] ben geldiğimde sen derslerine çalışmamış ol yanına gelir kulaklarını çekerim
February 23, 200718 yr BENDE 2 SENE ÖNCE BUGÜN GİTMİşTİM 15 AY YAPTIM. İNSALLAH SENDE Bİ AN ÖNCE BİTİRİP GELİRSİN HAYIRLI TEZKERELER DİLİYORUM.
February 23, 200718 yr Hayırlı teskereler .. :)Sağsalim dönmen dileği ile WT de aile olarak hepimiz seni beklicez :ba:
buradan bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma
Alliance Council
lothar - elit ve diğer guildlere
horde guild i Necrolara
yönetici arkadaşlara Yusuf Punc Gmlere
Tristan
Küçük
Üstad
Blue
Darkpalo
Mari
Aykal(Derslerine çalışmayı unutma)