Posted February 22, 200718 yr Evet Arkadaşlar benimde zamanım geldi kısmetse İzmir Narlıdere istihkam olarak gidiyorum buradan bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma Alliance Council lothar - elit ve diğer guildlere horde guild i Necrolara yönetici arkadaşlara Yusuf Punc Gmlere Tristan Küçük Üstad Blue Darkpalo Mari Aykal(Derslerine çalışmayı unutma) İsolde Pustinya Adını yazamadığım diğer Arkadaşlarıma Amrot saint Alcatraz ve bütün hordelere Saygılarımı sevgilerimle iyi oyunlar Not:item alamadığım bütün boss larada benden slm olsun Bu arada izmirlii arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim [b][size=2]Good Bye I love You[/size][/b] :ep: Edited February 22, 200718 yr by Bartuc
February 23, 200718 yr [quote name='informal' post='96650' date='Feb 22 2007, 18:41 PM'] Hayırlısı olsun bakalım geri dön bekleriz seni yine buralarda şafak ; 450 [/quote] 450 ? Öyle bir şafak mı var yahu Allah kazasız belasız gidip gelmeni nasip etsin dostum.
March 3, 200718 yr [quote name='Bartuc' post='96645' date='Feb 22 2007, 18:32 PM'] Evet Arkadaşlar benimde zamanım geldi kısmetse İzmir Narlıdere istihkam olarak gidiyorum buradan bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma Alliance Council lothar - elit ve diğer guildlere horde guild i Necrolara yönetici arkadaşlara Yusuf Punc Gmlere Tristan Küçük Üstad Blue Darkpalo Mari Aykal(Derslerine çalışmayı unutma) İsolde Pustinya Adını yazamadığım diğer Arkadaşlarıma Amrot saint Alcatraz ve bütün hordelere Saygılarımı sevgilerimle iyi oyunlar Not:item alamadığım bütün boss larada benden slm olsun Bu arada izmirlii arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim [b][size=2]Good Bye I love You[/size][/b] :ep: [/quote] bahtın sansın daima açık olsun haırlı teskereler 85-3 deden askerden geldikten sonra hayat çok değişik olcak
March 3, 200718 yr istikham izmir'deyken bizim eve çok yakındı hiç merak etme gidilebilcek en güzel yerlerden birine gittin.harikadır orası izmir hakkında her türlü konuda yardım ederiz Edited March 3, 200718 yr by Iréth Séregon
buradan bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma
Alliance Council
lothar - elit ve diğer guildlere
horde guild i Necrolara
yönetici arkadaşlara Yusuf Punc Gmlere
Tristan
Küçük
Üstad
Blue
Darkpalo
Mari
Aykal(Derslerine çalışmayı unutma)