Jump to content
Posted
Evet arkadaşlar uzun zamandır fenerbahçe ve türk takımlar fatihterim'in UEFA şampiyonlugu hariç galibiyeti yok peki neden...?

Cevap çok basit aslında yıllardır önümüzde duruyor..

Yabancı teknik direktör ve yabancı futbolcular...

Türkiye liginde aslan kesilen bu kesimler Avrupaya gittiginde salakların en salagı aptaların en aptları oluyorlar artık bunu yedıremıyorum..

Yabancı teknik direktör ve futbolculara lanet edıyorum ... :dj:

Featured Replies

Akıllı yabancı olucak..Hagi gibi..Takımına para için değil, takımını sevdiği için bağlı olucak..O zaman olur :)
[quote name='Jah'rakal' post='97003' date='Feb 24 2007, 21:56 PM']
Akıllı yabancı olucak..Hagi gibi..Takımına para için değil, takımını sevdiği için bağlı olucak..O zaman olur :)
[/quote]
Evet hagi gibi olucak :) Ama doğrusu yabancı tekniktirektörlere bn de karşıyım.
  • Author
Hocam Hagi magi bence yabancı futbolcu oldukcaa anca türk liginde kendi kendimizin şampiyonu oalrak kalırız ben buna sinir oluyorum...Bana büyük bir futbol tutkunlarının sitesini verin şu başlıgı birde oraya atıyım belki bişeyler kafalarına dank eder .... Eğer kendimizi geliştiremezsek şu an ülkemizin Dışarıya bagımlılıgı gibi futbolda da aynı şekilde dışa bagımlı oluruz... Artık kendimizin bişeyler yapma vakti geldi diye düşünüyorum

Brazilya kenya Malenzya Hollanda Gibi ülkelerde sırf yetenekli gençleri armak için şirketler var FB nın onca parası var 100/1 Ni bu tarz bir yatırıma verse su anda fileleri havalandıran Bizim futbolcualrımız olurdu ve Avrupa kupalarında bizim bayragımız dalgalanır...
şuanda Türk Futbolu ölüyor arkadaslar bunların nedenleri bitanesi bu yabancı teknik direktörler türk futbolcusunun kalitesini düşürüyolar.Yabancı oyuncularda Türk ligini yetersiz buldukları icin okadar kaale almıyolar bence şuanda 3 büyük takımımızın sorunu bu.

şuanda 3 büyük takımın yabancı teknik direktörleri yüzünden şuanda türk oyuncusu batmanın eşiğine geldi.Bunu tek ayaklandırcak türk teknik direktörlerdir bence.Bu direktörler yeniden türk futbolcuları canlandırmak icin bisyler yapmaları gerekli
Yaw FB parasını genç yeteneklere verir mi? Adamları bıraksan 21 yabancıyla oynıcak :)
Ya yozlastırmıssınız siz milliyetciligi.Elbette yabancı olacak kaliteli saglam appiahın oynadıgı futbola kim ne diyebilir?Ya yine sinirlendim kendi takımama en cok soven ben olmusumdur herhalde...Ulen volkan o dakikada yapılırmı o is...parayı buldun tabi artık rahatsın...Su besiktas alsaydıda seni kurtulsaydık...Bu arada besiktasa da gecmis olsun trabzonun gazabına ugradılar eheheuhe...
[quote name='Jah'rakal' post='97017' date='Feb 24 2007, 22:25 PM']
Yaw FB parasını genç yeteneklere verir mi? Adamları bıraksan 21 yabancıyla oynıcak :)
[/quote]

Parayı Bırak Zamanı Yok ki FB nin Napsın Hazıra konar gibi Yabancılara sarılıyolar
Bir gs`li olarak üzüldüm keşke kupa alsalardı diyeceğim ama bu seferde hayalcilik olacak avrupada oynamayı hiç öğrenemeyecekler :unsure:
Türk futbolcularının çoğu Avrupa'daki hakemlere alışık değiller, arada ki fark o.
[quote name='Foster' post='97064' date='Feb 25 2007, 00:24 AM']
Türk futbolcularının çoğu Avrupa'daki hakemlere alışık değiller, arada ki fark o.
[/quote]

nasıl yani :unsure: hakem dediğin tarafsız olur :D
yabancı teknik adamlara karsı değilim ben. üstelik bence bizim lig hiç de kötüye gitmio. çekişmeli geçio.
bjk li olarak keşke fener yenilmeseydi diom. ne güsel türkiye nin puanı yükselirdi. daha fazla takım yollardık avrupaya. napak gelcek sene artık.
[quote name='Jah'rakal' post='97003' date='Feb 24 2007, 21:56 PM']
[/quote]
yabancı hagi gibi olmalı, akıllı olmalı ama bir konuda yanılıyorsun jahra :) hagi ilk geldiği sene ya da sonraki sene parası hesabına yatırılmadığı için maçtan 2 saat önce sahaya çıkmayacağını söylemiş tüccar bir futbolcudur. fatih terim eşinin hesabından parayı yatırıp maça çıkmaya ikna etmiştir kendisini. ayrıca akıllı adam zaten para için oynar. bence bunun dengesini iyi tutturmak gerekli. takımda 7-8 tane deli, 3-4 tane akıllı adam olursa güzel olur :)
bana kalırsa yabancı iyidir. türkiye'de kazanılan başarıların temelini de zaten yabancılar atmıştır. şu anda avrupa'da başarılı olunamamasının sebebi ise kulüplerin futbolun bir spor olduğunu unutmuş olmasıdır. bunların temel sebebi ise kötü yönetimlerdir. 3 büyükler olarak gösterilen 3 kulübün de yönetimleri birbirinden berbattır.

fenerbahçe'nin en az yarı final en çok final oynamasını ben de istiyordum ama şimdi düşününce iyi ki tur atlayamadılar diyorum. çünkü başarı sayılabilecek her sonuç takımların revizyona gitmesini geciktirir. türk futbolunun revizyona ihtiyacı vardır. bu nedenle, iyi ki elenmiştir fenerbahçe. şimdi adamakıllı oturup düşünsünler, 2 sene öncesine kadar hollanda futbolunda bile sözü pek geçmeyen bir takıma nasıl elendiklerini. yıllardır altyapıya yatırım yaptıklarını iddia edip de uzun süre fırsat vermedikleri, fırsat verdiklerinde ise en ufak hatada sildikleri gençleri düşünsünler. futbol branşında saçma sapan politikalar yürütüp de nasıl diğer branşlara dikkat çekmediklerini ve onları kapatmayı bile göze aldıklarını düşünsünler. bu söylediklerim tabi 3 takım için de geçerli.

Edited by layne

[quote name='Jah'rakal' post='97019' date='Feb 24 2007, 22:29 PM']
Konu milliyetçilik değil yaw konu Türk futbolu :)
[/quote]
Farkındayım...sende orada gecen cumlenin oyle bi tavır oldugunun farkında olsan keske..