Jump to content
Posted
Ben yidob, vatani görevimi yerine getirmek için aranızdan ayrılıyorum ama dediğim gibi vedaları sevmem ve bu bir veda değil :) Bir süre ayrı kalıcaz sadece...
Bu yüzden fazla uzun yazmıyorum...

:ba: Herkese teşekkürler;

bu oyunu bana sevdiren kalbi güzel insanlara, bu oyunu oynanabilir kılan wt ekibine ve oyunda beraber kastığımız, kıyasıya çarpıştığımız oyunculara....

Görüşmek üzere... B)

Yarın teslim oluyorum, yidob sana emanet sevgili iLeTaLiS :)

Featured Replies

Mutlu git mutlu gel :) Bekliyoruz seni. :)
güle güle git, güle güle gel.
Hayırlı tezkereler kartpostal at bize he... Haydi eyvallah abicim selametle git ,gel.. :D :ba: :ba: :ba: :lol:
oo yidob...En büyük asker bizim asker...Bir yiğidimiz daha gidiyor askere...Canım abicim...Mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim sana.Askerden sonra da mutlu ol, orda da mutlu ol, daima mutlu ol...Bana yaptırdığın Stormgrade Keep questlerini hiç unutmayacağım...Gel de özlem giderelim tez git tez gel...

(AH BE YUSUF KAPTAN Bİ KOVA SU DÖKME SMİLEY İ EKLEYECEKTİN BURAYA...KOYACAKTIM YAZININ SONUNA :lol: )
Yarın teslim oluyosun sandığımdan vedalaşamadık be Yidocan :( Herşey gönlünce olsun.
Hadi bağam... bitir de gel. daha zul farrak yapıcık senlen.
hayırlı olur inş. askerlik.
YİÐİT KARDEşİM GÜLE GÜLE GİT ALLAH'A EMANET OL,İNşALLAH KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNERSİN :)
AAAAAAAAAAAAAA ASKERE Mİ GİDİYOSUN HAYIRLI TESKERELER şİMDİDEN "VATANINA EN İYİ HİZMET EDEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR " :D İYİ NÖBETLER :D :D
Oyunda undercitydeyken bir kere karsılasıp atının sesinden urktugum bi abim...2 dakikalık muhabbetimizden iyi birisi oldugunu nasıl olduysa anladım(gayet ciddiyim)...Hayırlı tezkereler....

Edited by scen

hayırlı teskereler yidob kardeş.

Edited by Ýsildor

Uğurlar olsun güzel insan, Allah'a emanet ol... Emanetini canımız bildik kalbimize koyduk... Uğurlar olsun :rolleyes:
  • Author
şuan çanakkale de inzibatların kuşatmasından stealth a girip kurtuldum ve kendimi bir horde mekanına ( net cafe :D ) attım... Birazdan teslim olucam :huh: . Tekrardan sevgiler herkese
Mesajını okurken senden daha cok heyecanlandım :) Cabuk gel daha westernde ally avlayacaz :)