Jump to content
Posted
Bu Zpy denen char deleteleyici karakter 3 Mart itibarıyle doğmuş arkadaşlar... Kendisi ile tanışmam taaa 2 res öncelerinden SW sokaklarında bozuk distract spellini biribirimizi kitlemekle başlamıştır.

Olay şudur : Distract bozuktur, Zpy (zıpay ya da sıpay da olablir) bana distract atar ve armut gibi sw meydanında kalırım, bu psikolojik deli de "Nihooho, hihahahyt" şeklinde nidalarla hoplaya zıplaya kaçar.

Sayko kafa yapısından hiç beklemediğim güzel karakterini iyice tanıyınca arkadaşlığımı ilerlettim ki, ikinci charım Luthien'e asıldı. <_< Destekçisi olan çöpçatan ablası da "İsteriz de isteriz" die tutturup kardeşini müzmin bekarlıktan kurtarmak için azami gayret sarfetti.

Charı sildim <_<

En son 1.8 de horde tarafına geçmeden evvelki son karakterimle kendisine q yaptıracağım alanda, dikkatle yaklaşmaya çalıştığım elite bir NPC ye beyfendinin BODOSLAMA dalıp ikimizi de yatırması, taaa darkshiredan olay yerine ölü olarak intikal etmemizin baya bi uzun sürmesi benim artık ally ı terketmem gerektiği konusunda kendimden emin olmama fırsat sağlamıştır.

Peki kurtulabildim mi ? Hayır <_<

Sıpaylort seni çok seviyurum, mutlu, kutlu ve etli butlu yaşa emi... :rolleyes:

Edited by iLeTaLiS

Featured Replies

Ehuehue cok iyi bağlamışsın olayı ilet :)
Nice saglıklı,mutlu ve basarılı yıllara spylord...
Aynı gün doğmuşuz spylord :) doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
  • Author
[quote name='Greagor' post='98080' date='Mar 3 2007, 10:42 AM']
Aynı gün doğmuşuz spylord :) doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
[/quote]
Kesin hepinizden önce doğmuştur bu uyanık, doğduktan sonra tüm hastane bebek aramış, beyfendi stealthda, doktor disorient bu arada :D
haha
daha once bole bi giris gormemıstım cok iyi yazmısın ilet

spylord(20), Tidus(17), Slyrean(17), Greagor(17)

Dogum gunleri kutlu olsun :) :ge:
benim ve bugün doğan diğer bütün arkadaşların DOĞUM GÜNLERİ kutlu olsun.

edit by aytanrıçası

Edited by spylord

• Author
[quote name='spylord' post='98093' date='Mar 3 2007, 11:53 AM']
Kendimi ve bugün doğan diğer bütün arkadaşların DOÐUM GÜNLERİ kutlu olsun.
[/quote]

Yukarıdaki cümlelerin hangisinde bi anlatım bozukluğu var MIdır ? :ep:
[quote name='spylord' post='98093' date='Mar 3 2007, 11:53 AM']
benim ve bugün doğan diğer bütün arkadaşların DOÐUM GÜNLERİ kutlu olsun.

[b]edit by aytanrıçası[/b]
[/quote]

ahaha heyecanlandı tabi zpy :lol: o ilk mesaj ne biçim bir mesajmış yahu :) iyi ki arkasından dağınıklıklarını toplayan var :P

iyi ki doğdun be zpy :)
iiiy ki doooodun sııpaayyy, iiiy ki doodun sııpaay, iiiy ki doğdun....