Posted March 4, 200718 yr Ya arkadaşlar ben biraz demode kaldım sanırım sosyal hayatta aklıma birşey gelmiyor siz olsaydınız sevgilinize eşinize ne gibi sürprizler yapardınız?
March 4, 200718 yr kadınları daimi mutlu edecek tek şey: romantizm. şiir yaz abi. senden kralı olmaz.
March 4, 200718 yr ilginç şeyler yapmalısın bence yani krişe sürprizler yapmamalısın. sanırım evliydin tn'de konuşmuştuk o zaman eşine hala onu çok sevdiğini göstermelisin
March 4, 200718 yr Fazla ilgi kadınları sıkar. Her zaman sevgilinizin dibinde olursanız sizden çok çabuk soğur. İlişkilerde en iyisi gerektiği kadar yakınlık göstermektir. Orcolog bırak biraz o seni özleyip yanına gelsin. Böyle olunca daha iyi geçinirsiniz
March 4, 200718 yr bence kısıtlamalar getir benim eşim ona ne kadar kısıtlama getirsem o kadar mutlu oluyor ne bilim ilk başlarda bende çekinmiştim ama sonradan kendisi söyledi bana karışman kısıtlamalar getirmen hoşuma gidiyor die
March 4, 200718 yr sevgilim olsa çicek karım olsa tek taş şaşmaz arkadaş bunlara hayır diycek kadın tanımıyorum.
March 4, 200718 yr bence onlara o kadar güvenme kız milleti bu sağı solu hiç belli olmuo kafası attımı tek taş çiçek falan görmüyor evlenince anlarsın
March 4, 200718 yr Author Tek taşı daha yeni aldım çiçek desen artık demode kare demode oldu herzaman değil arada verilir ama daha manevi şeyler gerekiyor. İlgiden çabuk sıkılıyolar bu bir gerçek biraz uzak duracaksın sevdiğini çok belli etmeyeceksin. Doğru ama manevi şeyler bekliyolar..
March 4, 200718 yr cıncık gibin bi pizza yap. tmmdır. abim bi kere kız arkadasına şaka yapmıstı, gülmekten öldüm. klozete bi karısım döktü. kız klozete gidip, sifonu çektiğinde, o madde suyla hıphızlı tepkimeye girdi. banyo bir anda köpükle doldu. kız şamşırdı, korktu. sonra gülmekten öldüler ama piskopat olunca bi insan böyle şeyler yapıo. bence sen pizza yap
March 4, 200718 yr [quote name='esperanza' post='98249' date='Mar 4 2007, 10:15 AM'] Fazla ilgi kadınları sıkar. Her zaman sevgilinizin dibinde olursanız sizden çok çabuk soğur. İlişkilerde en iyisi gerektiği kadar yakınlık göstermektir. Orcolog bırak biraz o seni özleyip yanına gelsin. Böyle olunca daha iyi geçinirsiniz [/quote] tecrübe konuşuyor
March 4, 200718 yr [quote name='Wrogue' post='98321' date='Mar 4 2007, 16:13 PM'] tecrübe konuşuyor [/quote] şuanda yaşıyorumda öyle bi sorun o yüzden aklımdan geçeni yazdım. Hiç ilgi istemeyen bi sevgilim var Fazla uzun sürmeyecek gibi
March 4, 200718 yr [quote name='esperanza' post='98335' date='Mar 4 2007, 18:21 PM'] şuanda yaşıyorumda öyle bi sorun o yüzden aklımdan geçeni yazdım. Hiç ilgi istemeyen bi sevgilim var [/quote] amn sen dah fazlasını bulursun bu kızlarada ne yapsak yaranmıo
March 4, 200718 yr [quote name='a_these' post='98240' date='Mar 4 2007, 04:26 AM'] kadınları daimi mutlu edecek tek şey: romantizm. şiir yaz abi. senden kralı olmaz. [/quote] +++Sonsuz.Test edildi. Onaylandı. "Haydi bana şiir oku!" [quote name='esperanza' post='98249' date='Mar 4 2007, 10:15 AM'] Fazla ilgi kadınları sıkar. Her zaman sevgilinizin dibinde olursanız sizden çok çabuk soğur. İlişkilerde en iyisi gerektiği kadar yakınlık göstermektir. ++++Sonsuz aynen Orcolog bırak biraz o seni özleyip yanına gelsin. Böyle olunca daha iyi geçinirsiniz [/quote] Valla bu da doğru. [quote name='ayeshil' post='98254' date='Mar 4 2007, 11:02 AM'] bence kısıtlamalar getir benim eşim ona ne kadar kısıtlama getirsem o kadar mutlu oluyor ne bilim ilk başlarda bende çekinmiştim ama sonradan kendisi söyledi bana karışman kısıtlamalar getirmen hoşuma gidiyor die [/quote] [quote name='Holy_Kiss' post='98316' date='Mar 4 2007, 15:59 PM'] cıncık gibin bi pizza yap. tmmdır. abim bi kere kız arkadasına şaka yapmıstı, gülmekten öldüm. klozete bi karısım döktü. kız klozete gidip, sifonu çektiğinde, o madde suyla hıphızlı tepkimeye girdi. banyo bir anda köpükle doldu. kız şamşırdı, korktu. sonra gülmekten öldüler ama piskopat olunca bi insan böyle şeyler yapıo. bence sen pizza yap [/quote] [quote name='İbrahim' post='98336' date='Mar 4 2007, 18:25 PM'] amn sen dah fazlasını bulursun bu kızlarada ne yapsak yaranmıo [/quote] :ba: :ba: Edited March 4, 200718 yr by BigBang
March 5, 200718 yr 1. çiçek alıp elden vermek değil de; arada sırada (mesela tanışma ay/yıl dönümünde) çiçek yollamak : 9/10 2. arada sırada çantasından, cebinden çıkacak ya da sıradan bir iş günü mailine gelecek 2-3 satır şiir : 10/10 3. ona en yakışan renk kırmızı mı? o halde hiç beklemediği bir anda verilecek kırmızı bir bere ya da hep üşüyen ellerini ısıtacak güzel yün eldivenler... yani ayrıntılar... : 10/10 4. geçen ay, arkadaşının yemeklerini çok övdüğünü söylediği restaurantta süpriz bir rezervasyonla romantik bir akşam yemeği : 10/10 5. ikinizin birlikte çekilmiş bir fotoğrafını bastırıp çerçeveye koymak ve ona vermek ya da onun bunu evinin baş köşesinde bulmasını sağlamak : 9/10 6. kalabalık bir arkadaş toplantısında kulağına 'bu odadaki hatta dünyadaki en güzel şeyin' kendisi olduğunu fısıldamak : 9/10 7. tanıştığınızda ya da özel başka bir anda çalan şarkının albümünü hediye etmek... : 10/10 uzar gider
March 5, 200718 yr Ben okul zamanında cafede çalışırken sevgilim gelmişti, ben de bi bardak çay götürdüm, yanında 2 şeker ve bi gümüş yüzük vardı. Bayıldı, patladı gülmekten çok hoşuna gitmişti. Ben klişelerden hoşlanmam, kim hoşlanıyosa da yazık derim, özel günleri takip etmek boş geliyo bana... Yapay yani... Bi kere de baya bi çikolata alıp eve bırakmadan evvel gizlice çantasına koymuştum ama öle böle deil 30 - 40 tane çeşitli gofret falan. Çantayı ben taşımıştım eve kadar... Sonra buzdolabına sığdırmaya çalışmış hihoha. Bir ay yemişti onları