Posted March 10, 200718 yr Hocam fear factor'e katılmak ıstıyorum ... Ancak bas vurmak ıcın herhangı bır yer bulamadım bır tek fan clup seklınde olan forumları var bilgisi olan arkdaslar varsa sevinirim herhangi bir tel no'su adres link hepsi olur Edited March 10, 200718 yr by Passion
March 10, 200718 yr oraya gidenlerin hepsi horde yapabilecekmisin orada tek başına alliance hani yemek menüsünden dolayı dedim
March 10, 200718 yr [quote name='RaMuLda' post='99239' date='Mar 10 2007, 15:25 PM'] oraya gidenlerin hepsi horde yapabilecekmisin orada tek başına alliance hani yemek menüsünden dolayı dedim [/quote] übersin ramco
March 10, 200718 yr Author Yok hocam bişey olmaz bu arada acunmedya dan olmuyor hocam sadece forum orası Her şey yapılır itinayla
March 10, 200718 yr [quote name='Passion' post='99241' date='Mar 10 2007, 15:32 PM'] Her şey yapılır itinayla [/quote] Ne gibiiiii :ep:
March 10, 200718 yr valla tek bişey bılıyorum yarışmaya niye katıldın diye bi soru sorucaklar sana ona kesınlıkle eğlence olsun için deme para için de
March 10, 200718 yr Author Örnek tarantula yenir hamam böcegi sötesi üsperdir filan işin geyik tarafı ayrıda para lazım cok para gırmelıyım oraya bır sekılde Bana bır tel nosu fılan bulun pls yaf 5 kattan kafalam atlanır fılan ıste
March 10, 200718 yr Herhangi bi hayvana alerjin varsa bulaşma. Nefesini su altında iyi tutabilmen önemli hep suyla ilgili bi yarışma oluyo. Sürenin söz konusu oldugu yarışmalarda başladıgın andan itibaren içinden say, çünkü bazen tahmin yürütmeni isteyebiliyorlar. Kolay gelsin
March 10, 200718 yr Author Ah kolay gelıcek te bır basvurucak yer bulsam suyun altında ustunde havada karada gıdılır abı fark etmez bedensel hıc bır problemım yok hıc bır alerjımde yok gümüş hariç oda vampirliğimden gelıyor gumus esya takamıyorum veya altın tek alerjım o
March 10, 200718 yr Canlı canlı fare yiyebilir misin. Örnek ; geme. Onun kıllı sırtını ısırabilir misin?Ya omuriliğini tuttuğunda ne hissedeceksin? Hiç izlemedim ama böcek möcek yediriyorlarmış . İnsanları para için maymun (sözüm sana değil yanlış anlama ) ediyorlar. Ayrıca ismi neden ingilizce... İyi şanslar başarı onu azmedebilenlerindir... Edited March 10, 200718 yr by BigBang
March 10, 200718 yr Author Hocam derdın fare olsun da şöle bır sey var ınsan saglıgını bozucak seyler yedıremezler doktor kontrolu ısıgında yapılıyor bu ısler o yedırılen orumcekler hayvan cıftlıklerınden getırılıyor yanı cam ekan boceklerı fare ınsa anatomısne zarar verecegı ıcın yedırme gıbı bır durum olmucaktır ancak tasıma veya agzında tutma vere bılırler gorev olarak oda hıc problem deyıl çiğ yılan bılem yerım 2. konu evet ınsanları onlar maymun edıyor ama bır kapı sunuyorlar oda buyuk bır şey EKMEĞİN ASLANIN AGZI DEYIL MİĞDESİNDE OLDUGU DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE oke canım BU arada bır tel nosu veya link bulabılen varmı 365 gözle beklıyorum... Edited March 10, 200718 yr by Passion
March 10, 200718 yr [quote name='Passion' post='99305' date='Mar 10 2007, 18:44 PM'] Hocam derdın fare olsun da şöle bır sey var ınsan saglıgını bozucak seyler yedıremezler doktor kontrolu ısıgında yapılıyor bu ısler o yedırılen orumcekler hayvan cıftlıklerınden getırılıyor yanı cam ekan boceklerı fare ınsa anatomısne zarar verecegı ıcın yedırme gıbı bır durum olmucaktır ancak tasıma veya agzında tutma vere bılırler gorev olarak oda hıc problem deyıl çiğ yılan bılem yerım 2. konu evet ınsanları onlar maymun edıyor ama bır kapı sunuyorlar oda buyuk bır şey EKMEÐİN ASLANIN AGZI DEYIL MİÐDESİNDE OLDUGU DÜşÜNÜLDÜÐÜNDE oke canım BU arada bır tel nosu veya link bulabılen varmı 365 gözle beklıyorum... [/quote] Annee...Hacım sen niyeti bozmuşşun Gel diş ağrımı geçir ne veriyorlarsa 3 katı Tekrar iyi şanslar Not: Program sonunda vermiyorlar mı? örn: info@
March 10, 200718 yr aga ya o para içinden de o işler yapılmaz...valla bilmiyomda farelerle bir araya gelemm heral ben
March 11, 200718 yr Author Abi normal hayatta zaten yyeterınce martı kedi köpek eti yiyoruz nasıl mı? Maliyeti düşürmeye çalısan lokanta sahipleri ha hamamböcegıne gelınce onuda ekmeklerle yıyoruz oda mı nasıl ? Üğrenç fırınlar sayesınde Değişen bır sey yok yani bizim normal haytımız bu
March 11, 200718 yr çin fear factor videosu izledim iğrenç ötesi çinler aşmış bu olayı bizim acununkiler yalan olmus durumda çinlerin yanında
March 11, 200718 yr Author Bir irtibat teli bulsam ahh yaf yok mu daha once katılan nasıl basvurucam off ya
March 19, 200718 yr katıl katıl bi bölümde ağzıyla inek sağdırmışlardı inek de tekme atmıştı :ai: :ai: :ai:
March 20, 200718 yr [quote name='BigBang' post='99283' date='Mar 10 2007, 18:19 PM']Canlı canlı fare yiyebilir misin. Örnek ; geme. Onun kıllı sırtını ısırabilir misin?Ya omuriliğini tuttuğunda ne hissedeceksin? Hiç izlemedim ama böcek möcek yediriyorlarmış . İnsanları para için maymun (sözüm sana değil yanlış anlama ) ediyorlar. Ayrıca ismi neden ingilizce... İyi şanslar başarı onu azmedebilenlerindir...[/quote] Puahhah Burak gene döktürmüşsün
March 20, 200718 yr [quote name='informal' post='99474' date='Mar 11 2007, 13:54 PM']Katıl katıl seni görmek isteriz oralarda [/quote] sohbet koyu doğrusu
Edited by Passion