Jump to content
Posted
Yabacıların Ulkemize Olan Saldırıları Her Gecen Gün Biraz Daha Artıyor.
Ama Her Yabancıda Turk Düsmanı Degildir.
Aynı Zamanda Türkün Türkten Baska Dostu Yoktur.
Türk Düşmanları Namı Diger Itlerin Allah Cezasını Versin..
Önce Atatürkümüze Sonra İstiklal Marsına Saygısızlık Ettiler.

Ama bu Yabancıda Yıllar Önce Ülkemizi Yüceltmistir >>http://www.youtube.com/watch?v=4ysOUsV6D9E

İngiliz İstiklal Marsını Sabote Etmeyi Düşündüm Ama Atatürk'ün Yunan Bayragına Basmayısı Aklıma Geldi.
Karar Sizin Hep Beraber Böyle Bir Calısmaya Girelimmi ?

Featured Replies

Milli değerlere hakaret etmek bize yakışmaz.

Bu tür çamur atmalar bizim muhattabımız değildir. Türk'ün gücünü, kudretini, destanlarını bilen bilir. Binlerce yıllık tarih sahnesinde her zaman bağımsız bir devleti bulunmuş olan biz Türkler, dahili ve harici bütün düşmanlarımıza rağmen bu sahneden inmeyiz.
  • Author
[quote name='Jah'rakal' post='99528' date='Mar 11 2007, 20:04 PM']
Milli değerlere hakaret etmek bize yakışmaz.

Bu tür çamur atmalar bizim muhattabımız değildir. Türk'ün gücünü, kudretini, destanlarını bilen bilir. Binlerce yıllık tarih sahnesinde her zaman bağımsız bir devleti bulunmuş olan biz Türkler, dahili ve harici bütün düşmanlarımıza rağmen bu sahneden inmeyiz.
[/quote]

Bencede Bize Yakısmaz ... Videoyu Mutlaka İzleyin ....
  • Author
[quote name='BigBang' post='99531' date='Mar 11 2007, 20:21 PM']
Yaparsak onlardan ne farkımız kalır?
[/quote]

Aslında Sormam Bile Yannıs ...
Herşeyden önce Türkün türkten başka dostu olmaz söylemi yanlış, ikinci olarak sizin de dediğiniz gibi onlar ne yapmış olursa olsun onlara aynı çamuru fırlatmak bizlere hiç yakışmaz...
Ayrıca tarihte ve yakın tarihte her ne kadar Türklere ihanet edenler bulunduysa(sadece yabancı değil bi çoğu da hatta türktü) bizim bayrağımızı sırtına alıp koşan yabancı da bulundu(tafarel gibi...)
Video hakkında yorum yapmayı unutmuşum..

Helal olsun adama.

Bugün okullarda pazartesi ve cuma günleri 1 dakika sürecek bir İstiklal Marşı'nı saygı duruşunda söyleyemeyenler utansın bunu izleyip.

Evet Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur demek yanlış. O sözün aslı şudur "Türk'ün Türk'ten başka dostu vardır, ama arkasından vurmak için fırsat kollamaktadır"

Edited by Jah'rakal

Ya Jahra neler var dostum...Örneğin; bizim okulun ordakiler İstiklal Marşımızdan rahatsız oluyorlarmış sabah uyuyamıyorlarmış <_< :dj:

Bizim müdür iyi sövdü gerçi ama...
Bir de hiç cami yok yan semtteki cami`nin sesi geliyor diye yıktırmaya çalıştılar :angry:

Ayrıca son paragrafında tamamen yanlışsın sanki her yabancı bizi bitirmeye çalışıyormuş gibi... <_<
Sanitarium`a katılıyorum

Edited by BigBang

hatırlatırım, youtubeda o bizi nefretler içinde bırakan çirkin videonun altında bir yazı geçiyordu, o videonun hangi videoya cevap olduğu hakkında, ki o da anladığım kadarıyla bir türkün oraya upload ettiği "bütün rumlar böylesiniz hepiniz ...siniz" tarzı bi videoydu, sen de dedin ya Ata'nın bütün insanlığa örnek hareketini aklımızdan çıkarmamalıyız. sen gider oraya öyle bi video koyarsan adam da kalkar böyle bi video koyar, böyle gider bu. saygı görmek istiyorsak saygıyı hak edecek davranışlarda bulunalım ki ondan ötesi karşımızdaki insanın kişiliğine, insaniyetine kalsın. kimse kimseye doğuştan üstün değildir, insanı yücelten onun davranışları, eserleridir. bkz.Mustafa Kemal Atatürk
teşekkürler
  • Author
[quote name='6sanit6arium6' post='99535' date='Mar 11 2007, 20:26 PM']
Herşeyden önce Türkün türkten başka dostu olmaz söylemi yanlış, ikinci olarak sizin de dediğiniz gibi onlar ne yapmış olursa olsun onlara aynı çamuru fırlatmak bizlere hiç yakışmaz...
Ayrıca tarihte ve yakın tarihte her ne kadar Türklere ihanet edenler bulunduysa(sadece yabancı değil bi çoğu da hatta türktü) bizim bayrağımızı sırtına alıp koşan yabancı da bulundu(tafarel gibi...)
[/quote]

Ben Turkun Turkten baska Dostu Yoktur Atasözüdür. Dikkat Edersen her Yabancı Türk Dusmanı Deildir Yazdım + Eger Yabancıdan Dost Olmaz Gibi Bi Anlayısım Olsa O Video Linkini Koymazdım. Onların Marsını Sabote Etme Konusunda İse Söyledim Atatürkün Yunan Bayragına Basmayısını Ama Aynı Zamanda Tüm Careler Tükendiginde İtle İtin Dilinden Konusmak Gerekir ( Ama Su An Tüm Careler Tükenmedi) Bir Daha Böyle Bir Saldırı Olursa Vatanımıza Öncelikle Siteye Email Yollayalım, Duyarsız Kalmayalım ...
[quote name='Ali35' post='99527' date='Mar 11 2007, 20:01 PM']
Aynı Zamanda Türkün Türkten Baska Dostu Yoktur.
[/quote]
Bu akılla Türk de olunmaz, insan da...
Yine yanlış anlaşıldım ama :)

Bugüne kadar her zaman Türklerden yardım isteyen, yanında görünenler olmuştur, olmamış mıdır?

Fransa kralının annesi Kanuni'den oğlumu kurtar diye yardım istemiştir.. Kanuni yardım etmiştir..Bikaç yüz sene sonra bakarız ki Fransa Cezayir'de, Mısır'da Osmanlı topraklarını işgal peşinde.

Kırım Savaşı'nda birlikte savaştığımız adamlar 1. Dünya Savaşı'nda karşımıza dikilmediler mi?

Kıbrıs sorununda garantör İngiltere rumların Türkleri biçmesine göz yummadı mı?

Bu örnekler çoğaltılabilir...

Yazdığım söz şahıslara değildir, devletleredir.

Nitekim bu söz Dünya'nın her yerinde her ülke için geçerlidir. ABD'nin ABD'den başka dostu yoktur, İngiltere'nin İngiltere'den başka dostu yoktur......

Çünkü devletler arasında dostluk yoktur, çıkarlar vardır.

Edited by Jah'rakal

• Author
[quote name='informal' post='99541' date='Mar 11 2007, 20:34 PM']
Bu akılla Türk de olunmaz, insan da...
[/quote]

Bilader Keske Son Yazdıgımı Okuyupta Konussaydın + Bunu Söyleyen senin Ataların O Zaman Gercek Türk Kalmıyo Bizim Atasözlerimiz Duruma Göredir. Örn : Gelen Kötüyse >> Iti An Çomagı Hazırla , Iyi Birisiyse >> İyi İnsan lafın Üstene Gelir.Bu Atasözüde Herkez İcin Gecerli Olmamaktadır.
[quote name='Jah'rakal' post='99542' date='Mar 11 2007, 20:35 PM']

Bugüne kadar her zaman Türklerden yardım isteyen, yanında görünenler olmuştur, olmamış mıdır?

Fransa kralının annesi Kanuni'den oğlumu kurtar diye yardım istemiştir.. Kanuni yardım etmiştir..Bikaç yüz sene sonra bakarız ki Fransa Cezayir'de, Mısır'da Osmanlı topraklarını işgal peşinde.

Kırım Savaşı'nda birlikte savaştığımız adamlar 1. Dünya Savaşı'nda karşımıza dikilmediler mi?

[/quote]

ben de tam onu diyecektim.

devlet politikalarını insanlara mal etmeyin.

(bide :D 1.Dünya savaşında kimse karşısına dikilmedi osmanlının, itilaf osmanlıyı tarafsız bırakma çabasındaydı ancak alman hayranı enver osmanlıyı almanya yanında savaşa sürükledi. yani osmanlı onları karşısına aldı, çok gerekli bir bilgi değil sadece laf olsun :P)

[/quote]
Örnekler çoğaltılır...Ben ekleyeyim...
Türkler Sırplar'ın topraklarına geldi ve orayı ele geçirdi.Sonra Sırplar isyan etti ve bağımsız oldu.
Burada da Türk - Sırp birlikte yaşadı ilk başta ama sonra Sırplar isyan ederek düşman oldu değil mi?Burda ilk savaşan kim peki? Türkler...

Kısaca söylemek istediğim şu ;

Olaylara at gözlüğüyle bakmayın, sürekli biz haklıyız demeyin. Türkler haklı olmamışlar mı peki? Olmuşlar tabi ki. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın Türk kelimesine asla laf atmam. Bende Türkiye topraklarında yaşıyorum ben de Türk vatandaşıyım. Kendi kendime laf atmam saçma olur herhalde ;)

Saygılar...

[quote name='Ali35' post='99543' date='Mar 11 2007, 20:39 PM']
Bilader Keske Son Yazdıgımı Okuyupta Konussaydın + Bunu Söyleyen senin Ataların O Zaman Gercek Türk Kalmıyo Bizim Atasözlerimiz Duruma Göredir. Örn : Gelen Kötüyse >> Iti An Çomagı Hazırla , Iyi Birisiyse >> İyi İnsan lafın Üstene Gelir.Bu Atasözüde Herkez İcin Gecerli Olmamaktadır.
[/quote]
Son yazını okudum. Ayrıca atalarımın söylediği herşeye katılacagım diye bir şey yok değil mi? ;)
İşgal edilen yerlerde adil ve eşit bir yönetim anlayışına sahiptir Osmanlı.

Sırplar onca yıl Osmanlı hakimiyetinde memnundu. Ancak Osmanlı ekonomisi birazcık kötüye gidince "hööööeayt" şeklinde ayaklandılar :)

Nitekim bu söz Dünya'nın her yerinde her ülke için geçerlidir. ABD'nin ABD'den başka dostu yoktur, İngiltere'nin İngiltere'den başka dostu yoktur......

Çünkü devletler arasında dostluk yoktur, çıkarlar vardır.
[/quote]

Hah şöyle söyle... :) :) Açık ol.
[quote name='Jah'rakal' post='99547' date='Mar 11 2007, 20:45 PM']
[/quote]
Osmanlı Devleti zamanında yaşadın mı hiç peki? Söylenen herşey dogru değildir... Ben bu yanlıştır demiyorum sadece nasıl bu kadar emin oldugunu merak ediyorum ;)
[quote name='Jah'rakal' post='99547' date='Mar 11 2007, 20:45 PM']

Sırplar onca yıl Osmanlı hakimiyetinde memnundu. Ancak Osmanlı ekonomisi birazcık kötüye gidince "hööööeayt" şeklinde ayaklandılar :)
[/quote]

seni işgal etseler ve güllük gülistanlık yönetseler ne hoş olurdu değil mi?..
olmazdı tabii ki.. ee öyleyse?.. informalın söylediklerine katılıyorum. bak mesela bu konuda hala osmanlının perspektifindesin.
[quote name='gonzalez' post='99544' date='Mar 11 2007, 20:40 PM']
(bide :D 1.Dünya savaşında kimse karşısına dikilmedi osmanlının, itilaf osmanlıyı tarafsız bırakma çabasındaydı ancak alman hayranı enver osmanlıyı almanya yanında savaşa sürükledi. yani osmanlı onları karşısına aldı, çok gerekli bir bilgi değil sadece laf olsun :P)
[/quote]

Yanlış bir bilgi zaten. Amaç Osmanlı`yı başından beri parçalamaktı.Nedeni ise Osmanlı`nın önce yağ olsun (ne yapayım başka kelime olmaz buraya :( )diye İngiltere`den gemi alıp (parası halka zarar tabi),teklif sunmuştur ama reddedilmiştir.Tarih sadece okul kitaplarındaolduğu gibi değildir.
O zamanlarda pek çok Sırp, Yunan kaynağındaki yazıların derlenerek hazırlandığı bazı kitaplar var elimde. Osmanlı'nın Abdülhamit'e kadar olan bütün olaylarını bildiğimi varsayabilirim yani.
[quote name='İsildor' post='99553' date='Mar 11 2007, 20:49 PM']
bravo adama hakkaten cok gururlandım burda
[/quote]

Laf sokmadan ilerlersek...
[quote name='gonzalez' post='99550' date='Mar 11 2007, 20:48 PM']
seni işgal etseler ve güllük gülistanlık yönetseler ne hoş olurdu değil mi?..
olmazdı tabii ki.. ee öyleyse?.. informalın söylediklerine katılıyorum. bak mesela bu konuda hala osmanlının perspektifindesin.
[/quote]
O zamanlar bugünkü gibi bağımsızlık ve milliyetçilik kavramları yok. Dünya imparatorluklar tarafından yönetildiği için halklar bu imparatorluklardan güçlü olanların içinde yer alma çabasında.
[quote]Laf sokmadan ilerlersek...[/quote]

ben kimseye laf sokmadım ki duygularımı aktardım sadece