[url="http://www.pandasoftware.com/download"]http://www.pandasoftware.com/download[/url] Adresine Girmekle Ise Baslayalım
Buradan Istediginiz Virüs Programını Secin.(Ben Panda Internet Security 2007 'yi Oneririm)
Download Sekmesine Tıklayın , Yanında Buy Dedigini Biliom Korkmayın
Acılan Sayfadan Kayıt İslemini Yapınız. Sonra İleri Isletim Sisteminize Uygun Olanı Secin.
İndirmeye Baslayın. Programı Yükledikten Sonra Cevrimici Kayıt Masaüstüne Gelecek Ona Tıklayıp Bir Ay Kullanma Hakkını Kazanın. Sizin E- Posta Adresinize Gelecek Bir Mesajla ''Client Number , User Name , Password Gelecek, O Postayı Silmemenizi Öneririm. Sonra Sag Alt Kösede Panda Isaretine Sag Tus Tıklayıp
Panda .... Ac Diyin. Yani Programı Acın. Orada Güncellestirmeleri Yapılandır Secenegi Olacak Onu Bulun Ve User Name ile Password 'u Yazın Oradaki Bosluga.Simdi 1 Ay Beles Sonra 139 Dolar mı Vercez ? Yok Canım Enayimiyiz Biz. Hemen Tarihi Geri Alıcaz Ve De Sonra Gelsin Suresi Doluncaya Kadar Kullanmaya Sonra Bi Daha Tarihi Geri Alın ( İsterseniz 10 Yıl Bile Geri Alabilirsiniz )
Bi De Unutmadan Her Oyuna Girdiginizde Network, Online ... vb Gibi yerlere Girmeden Önce Alt + Tab Yapıp Acılan Panda Penceresinden İzin Veri Secin. Bir Kere Yaptınızmı Oluyor. Baktınız Bilgisayar Takıldı Gibi Oluo Alt + Tab Yapıp İzin Veri Secin.
Sizin Bildiginiz Beles + Güzel Antivirüs Programı Varsa Söyleyin Pls.
>> Ama Avast Demegin Sakın O Bilgisayarımdaki WQW.exe virüslü Die Sildi Manyak
Buradan Istediginiz Virüs Programını Secin.(Ben Panda Internet Security 2007 'yi Oneririm)
Download Sekmesine Tıklayın , Yanında Buy Dedigini Biliom Korkmayın
Acılan Sayfadan Kayıt İslemini Yapınız. Sonra İleri Isletim Sisteminize Uygun Olanı Secin.
İndirmeye Baslayın. Programı Yükledikten Sonra Cevrimici Kayıt Masaüstüne Gelecek Ona Tıklayıp Bir Ay Kullanma Hakkını Kazanın. Sizin E- Posta Adresinize Gelecek Bir Mesajla ''Client Number , User Name , Password Gelecek, O Postayı Silmemenizi Öneririm. Sonra Sag Alt Kösede Panda Isaretine Sag Tus Tıklayıp
Panda .... Ac Diyin. Yani Programı Acın. Orada Güncellestirmeleri Yapılandır Secenegi Olacak Onu Bulun Ve User Name ile Password 'u Yazın Oradaki Bosluga.Simdi 1 Ay Beles Sonra 139 Dolar mı Vercez ? Yok Canım Enayimiyiz Biz. Hemen Tarihi Geri Alıcaz
Bi De Unutmadan Her Oyuna Girdiginizde Network, Online ... vb Gibi yerlere Girmeden Önce Alt + Tab Yapıp Acılan Panda Penceresinden İzin Veri Secin. Bir Kere Yaptınızmı Oluyor. Baktınız Bilgisayar Takıldı Gibi Oluo Alt + Tab Yapıp İzin Veri Secin.
Sizin Bildiginiz Beles + Güzel Antivirüs Programı Varsa Söyleyin Pls.
>> Ama Avast Demegin Sakın O Bilgisayarımdaki WQW.exe virüslü Die Sildi Manyak