Jump to content
Posted
[url="http://www.pandasoftware.com/download"]http://www.pandasoftware.com/download[/url] Adresine Girmekle Ise Baslayalım
Buradan Istediginiz Virüs Programını Secin.(Ben Panda Internet Security 2007 'yi Oneririm)
Download Sekmesine Tıklayın , Yanında Buy Dedigini Biliom Korkmayın :D
Acılan Sayfadan Kayıt İslemini Yapınız. Sonra İleri Isletim Sisteminize Uygun Olanı Secin.
İndirmeye Baslayın. Programı Yükledikten Sonra Cevrimici Kayıt Masaüstüne Gelecek Ona Tıklayıp Bir Ay Kullanma Hakkını Kazanın. Sizin E- Posta Adresinize Gelecek Bir Mesajla ''Client Number , User Name , Password Gelecek, O Postayı Silmemenizi Öneririm. Sonra Sag Alt Kösede Panda Isaretine Sag Tus Tıklayıp
Panda .... Ac Diyin. Yani Programı Acın. Orada Güncellestirmeleri Yapılandır Secenegi Olacak Onu Bulun Ve User Name ile Password 'u Yazın Oradaki Bosluga.Simdi 1 Ay Beles Sonra 139 Dolar mı Vercez ? Yok Canım Enayimiyiz Biz. Hemen Tarihi Geri Alıcaz :D Ve De Sonra Gelsin Suresi Doluncaya Kadar Kullanmaya Sonra Bi Daha Tarihi Geri Alın ( İsterseniz 10 Yıl Bile Geri Alabilirsiniz :D )

Bi De Unutmadan Her Oyuna Girdiginizde Network, Online ... vb Gibi yerlere Girmeden Önce Alt + Tab Yapıp Acılan Panda Penceresinden İzin Veri Secin. Bir Kere Yaptınızmı Oluyor. Baktınız Bilgisayar Takıldı Gibi Oluo Alt + Tab Yapıp İzin Veri Secin.

Sizin Bildiginiz Beles + Güzel Antivirüs Programı Varsa Söyleyin Pls.
>> Ama Avast Demegin Sakın O Bilgisayarımdaki WQW.exe virüslü Die Sildi Manyak :D

Featured Replies

bit defender ı tercih ederim herseyiyle kontrol altına alıyor bilgisayarı
hemde fazla ram kullanmıyor
En iyisinin Kaspersky olduğu hemen hemen her testte ortaya çıkar. Ancak Nod 32 gibi bir mucize varken gerisi yalandır. Tavsiye edilir.
evet tartışmayalım ayrıca o tarihi gerideyken çalıştırma sorun olur siz en iyisi pandayı yüklemeye başlamadan önce 3 sene sonraya alın tarihinizi işlemleri yapınca tarihi normal bi tarihe çekin ve 3 sene kullanım hakkınız olsun tarihle de oynamayın bi daha :P
bi çok virüs programı kullandım. Aralarından en iyisi bence ve Chip dergisin ce kaspersky :)

kaspersky 6.0 kullanıyorum uzun zamandır ondan önce de 4.6 pro vardı bence kusursuz hiç bir mukaatım yok şu ana kadar ama nod32 de iyiymiş okuduklarıma göre

aktivasyon işini de emule den aratsan çıkıyor bir sürü şifre pandayla filan uraşmayın hele nortan asla :D yapışıyor bilgisayara silerken çok kişi bilgisayarını çökertmiştir :)
kaspersky güzel bencede darklord benimkide 6.0 süresi bitti ama bana bi tane aktivasyon kodu buluversene cnm :)