Jump to content
Posted
zaman cabuk geciyo yas oldu 30 ben hala oyun oynuyom yasıtlarım evlendi ..... ;)
ama seviyom oyun oynamayı bned buyum işte............

Featured Replies

daha gencım onumde cok senem var ama konunun amacını anLıyamadım yaw :D
  • Author
[quote name='mavi' post='7770' date='Mar 7 2006, 04:03 PM']daha gencım onumde cok senem var ama konunun amacını anLıyamadım yaw :D[/quote]

hımmm genelde oyun oynıyan kişilerin genç kitle olduğunu düşünürsen yani 12-23 sanırım
belki bu beni biraz da olsa anlamanı sağlar .
abi niye takiyosun ki sen evleneni gideni geleni...

kafayi yersin takarsan...

gonlunce yasa... caninin istedigini yap... bi daha gelmiceksin hayata... yarini dusunme demiyorum ama bazi seyleri kafaya takarak omur gecmez...
18 yaş sınırı var die bılıorum

şimdi anladım nasihat yani :)
Arkadaşlar herşey oyudan ibaret deıl 30'nuza gelmeden oyun olayını bırakın ve evLenın :D

Edited by mavi

• Author
[quote name='Punctualazrael' post='7771' date='Mar 7 2006, 04:05 PM']yaş 30sa nick neden 27? bir özlem mi var? :D[/quote]

slm sadece rasdtlantı 27 özlem falan değil maksat bi muhabbet
benim de tek kötü alışkanlığm bu video gameler sadece konusalım tartısalım istedim .

[quote name='immortal27' post='7773' date='Mar 7 2006, 04:10 PM']hımmm genelde oyun oynıyan kişilerin genç kitle olduğunu düşünürsen yani 12-23 sanırım
belki bu beni biraz da olsa anlamanı sağlar .[/quote]

:rolleyes: lol

[quote name='scorpionteam' post='7775' date='Mar 7 2006, 04:12 PM']abi niye takiyosun ki sen evleneni gideni geleni...

kafayi yersin takarsan...

gonlunce yasa... caninin istedigini yap... bi daha gelmiceksin hayata... yarini dusunme demiyorum ama bazi seyleri kafaya takarak omur gecmez...[/quote]

cok saol evlenmek konusu değil yas ilerledi 30 yas üstündeki oyuncular için insanlar neler düşünüyo onu merak ettim sadece
cok ilgin için ;)
benim de yasim genc sayilmaz abi... bizim de merakimiz bu yani... ben de muthis sekilde ilgiliyim ama bu aralar maddi sikintim yuzunden bilgisayarimi guncelleyemiyorum...

ya benim 38 yasinda tanidigim CS oynayan abilerim var... evlilik falan dedigin zaten kendiliginden olacak seyler... bunlar kafaya takilacak seyler degil...

bakarsin senin kismetin de boyle bir online community icinden cikar ???!!

nerden bilebilirsin ki ?
  • Author
[quote name='suvari' post='7785' date='Mar 7 2006, 04:25 PM']sizde yaşlandık derseniz :P[/quote]

hımmmmmmmmm

[quote name='scorpionteam' post='7798' date='Mar 7 2006, 04:34 PM']benim de yasim genc sayilmaz abi... bizim de merakimiz bu yani... ben de muthis sekilde ilgiliyim ama bu aralar maddi sikintim yuzunden bilgisayarimi guncelleyemiyorum...

ya benim 38 yasinda tanidigim CS oynayan abilerim var... evlilik falan dedigin zaten kendiliginden olacak seyler... bunlar kafaya takilacak seyler degil...

bakarsin senin kismetin de boyle bir online community icinden cikar ???!!

nerden bilebilirsin ki ?[/quote]

bu sözlerin beni bayağı rahatlattı valla
cok saol
ben 23 yaşındayım, iş güç sahibiyim ve gördüğünüz üzere oyun dünyasından kopamadım -ki kopmaya da niyetim yok-. keza abim de 30 yaşında, evli barklı, iş güç sahibi ama o da sürekli oyun oynar. normal bir şey bu. önemli olan yaşın ne olursa olsun kendini fazla kaptırmamak.
doğru söze nedenir :P

ne olmuş yani bende 40'a merdiveni dayadım bir basamak kaldı :lol:

bence fazla takma kafaya birgün gelir biran olur karşına çıkar biri sen bile ne olduğunu anlamazsın bu işler nasip kısmet işi ne zaman nerde ne olacağı belli olmaz
[quote name='suvari' post='7817' date='Mar 7 2006, 05:13 PM']doğru söze nedenir :P

ne olmuş yani bende 40'a merdiveni dayadım bir basamak kaldı :lol:

bence fazla takma kafaya birgün gelir biran olur karşına çıkar biri sen bile ne olduğunu anlamazsın bu işler nasip kısmet işi ne zaman nerde ne olacağı belli olmaz[/quote]

abi sen zaten hiç konuşma yani :D sen yolun yarısını bile geçmiş sin ( bi ayağın çukurda dicem ama ) :)
Biliyorum ama illa söylemen gerekirdi :P hani benim gençliğim dermişim :lol:
  • Author
[quote name='suvari' date='Mar 7 2006, 05:41 PM' post='7825']
Biliyorum ama illa söylemen gerekirdi :P hani benim gençliğim dermişim

:rolleyes:

[quote name='Yusuf' post='7826' date='Mar 7 2006, 05:47 PM']
18 yas altını almazsan muhabbet bu olur tabı :) geldık gıdıyoruz telesa gerek yok
[/quote]

:rolleyes:
[quote]18 yas altını almazsan muhabbet bu olur tabı geldık gıdıyoruz telesa gerek yok[/quote]

mauehauheuahdfsdjfhasgdsa...
  • 2 weeks later...
18 yaşındayım...

Hayatımın baharındayım :)

Kıskanın hepiniz...ohhh :P
[i]insan oynar çünkü insandır, insan oynadığı yerde insandır [/i]

Spor felsefesinin özünde bulunan iki cümle. Her yaştaki insan bir şekilde oyun oynar. Bazıları bunun oyun olduğunu kabul edecek olgunluğa sahiptir. Bazıları ise oyunun çocuk işi olduğunu savunurlar ki henüz büyüyememişlerdir. Ve dostlar olgun insanlarla bir arada bulunmaktan kendi adıma memnunum. :)
Yaşla alakası yok oyun oynamanın.Oyun oynamak bir film izlemekten farksız bana göre.40 küsür yaşlarında tanıdıklarım var hala oyun oynayan.ilkokuldan beri oynuyorum,yaş 20 oldu,yaş 50 olsada(inşallah) ben gene oyun oynayacağım :rolleyes: ömür biter bu oyunlar bitmez B)
takmışsınız oyuna..
kardeşim bu da bir insanın kendini tatmin etmesidir...
tolkien'in kitaplarını okuduktan sonra insan eline kılcı alıp, zırhları kuşanıp savaşa gitmek istiyor...
e bu çağda olmayacağına göre böyle bi yolla nefsimizi yatıştırıyoruz..
fekat onun isteklerini yerine getirmek yerine terbiye etmemiz gerekiyor...
buna gücüm yok benim ;)

Edited by muradona

[quote name='suvari' post='7825' date='Mar 7 2006, 05:41 PM']Biliyorum ama illa söylemen gerekirdi :P hani benim gençliğim dermişim[/quote]

:lol: suvari abi dersin senden beklerim valla :)

önemli olan yasarken bir seylerin farkında olmaktır..
oyunun her seyden öte stres atma amaclı da olabilecegini bir türlü rahatlama cabası icerisinde de oynanabilecegini , tam olarak kaptırmamak gerektigini fark etmek önemlidir bence..
52 yasında annemden biliyorum zamanında stormun kapısını zorlamadı az..arada fazla kaptırıp bize bagırdıgı da oluyordu :rolleyes: önemli olan etrafındaki güzellikleri unutmadan oyundan zevk almak , gerek wow gerek diger oyunlar icin söylüyorum..
sonucta oyun bir sekilde biter ama yasam devam eder.. yas önemli degil bence önemli olan bunun farkına varabilmek (=
Sadece bil. oyunlarıyla kısıtlamayın. Bir çoğunuzun "eşşek kadar oldun hala oyun oynuyorsun" diye söylenen babaları kahvelerde sabah akşam pişpirik, okey vs oynuyor. Tabii ki onlara sorsanız bu "oyun" değildir :)
  • 4 years later...
Kazık çakacak değiliz elbette gidecez =), hem dışarıda hayat hiç güzel değil valla ben bu oyunu oynadığım için halime şükrediyorum yoksa dışarda feci para harcardım :), aklıma evlenmek gelirse de wow oynayan bi kız bulucam artık naapalım :)