Jump to content
Posted
zaman cabuk geciyo yas oldu 30 ben hala oyun oynuyom yasıtlarım evlendi ..... ;)
ama seviyom oyun oynamayı bned buyum işte............

Featured Replies

26 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. hala oyun oynuyorum :D birazda ruhtan kaynaklanıyor ;)
27 yaşşındayım antalyada yaşıyorum iyi ve kariyerli bir işim var benim gibi wow oynamasını seven evlenecek bayan arıyorum :)))))))
bencede zevkler yaşın ilerlemesiyle değişmez hayatta zevk aldığımız şeyler baki dir bence :).yaş 25 ama keşke 18 olsam :)
[font="Arial"][size="3"]Oyun oynamanin yasla alakasi olmaz kardesim.Benim babam 53 yasinda arada Warcraft,C&C,Nfs atiyoruz.Ne olcak yani :D Arada ufak cocuklarla da cocuk oluyorum oda ayri,nede olsa gencligimi hatirlatiyorlar.Yasin kaç ulan? diye soruyorsaniz daha 21! :D Ah ulan ah,gencligimde filinta gibi delikanliydim,panter gibi kaleciydim" Ahali:"Ha*****tir len!" En çok Futbol oynamayi özledim cocuklugumdan,acaip zevkli gecerdi bizim maçlar :D Kolasina gazozuna felan oynardik,top yoksa teneke kutu veya büyük sise kapagi top niyetine kullanilirdi. Ve bugün ne zaman mahallemde mezun oldugum ilkokulun önünden geçsem icim ciz eder.Cünkü nerdeyse bütün cocuklar kilolu sisman,cogunun gözünde gözlük var.Tembel tembel oturuyorlar filan,vallahi içim burkuluyor.Biz o yasta baglasan durmazdik,içimizden gelirdi kalkip birseyler yapmak.Insanlik nereye gidiyor ben anlamiyorum ki :S Koyuyorlar cocuklarin önüne TV'yi bilgisayari cocuk sabah aksam basindan kalkmiyor sagligi da bozuluyor,yapisi da bozuluyor.Amaann nerden efkar yaptim simdi.Hadi kestim! :)[/size][/font]
  • 3 weeks later...
başladığımda üniversitedeydim, okul bitti çalışmaya başladım hala oynuyorum. bence yaşlansam da bu oyuna devam edicem! bu arada daha 25'im ve yaşımdan da memnunum:)
harbi yaşlanıyoruz ya 12 yaşımda başladım WT de şimdi ise 16 yaşındayım ahh geçlik ah...

Edit ; doğru
Biz minareyi çalmışız kılıfınıda uydurmuşuz :)
[quote name='Blue' timestamp='1279878374' post='270443']
36.Wt ile yaşlanmak güzel. :) Pişpiriksiz ,okeysiz, kumarsız, ;) :)
[/quote]

:)
[quote name='alkyone' timestamp='1281216909' post='271712']
başladığımda üniversitedeydim, okul bitti çalışmaya başladım hala oynuyorum. bence yaşlansam da bu oyuna devam edicem! bu arada daha 25'im ve yaşımdan da memnunum:)
[/quote]

Yaşlııı :D Gitmişsin usta sen tükenmişsin. Senin tatil yaşın gelmiş :P Böyle arkadaş grubuyla falan tatile git sen valla bak :lol:
[quote name='Alemci' timestamp='1281222811' post='271729']
Yaşlııı :D Gitmişsin usta sen tükenmişsin. Senin tatil yaşın gelmiş :P Böyle arkadaş grubuyla falan tatile git sen valla bak :lol:
[/quote]
[color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"]

[b]Sen ne zaman geliosn bakalım :)[/b][/font][/color]
özkan da yazmış yukarda yaş 27 kariyerli bi işim var önüm de açık yurt dışınada gidebilirim yarın benımle evlenmek ıcın ağzımdan cıkıcak 2 kelimeye bakan bi kaç kızda var ben bilgisayar illetinden kurtulmak istesem kurtulamam işim zaten bu zımbırtı alet üzerinde proje çiz rapor yaz keşif çıkart ( ahh ahh bundan 8 9 yıl önce ne guzeldi rapidoyla aydınger kağıdına proje çizmek pergel çetvel ) gecenin bu vakti halen iş yetiştiriyorum birisine birilerine uzun lafın kısası wow yada her hangi bi oyun zevk aldığım neyse sıkılana kadar onu sürdürürüm bakalım kaç yıl daha wow la olan birlikteliğimiz devam edicek.
  • 3 weeks later...
[quote name='Alemci' timestamp='1281222811' post='271729']
[/quote]

baban yaşlı senin höyyttt kırarım bacaaanı ! :angry: