Jump to content
Posted
Evettt... Sıra bizde :)

Cumartesi günü Ben, Yuquailon , Amroth , Darkmanyaq , Pentagram/Kurban ,Greshi buluşalım diyorum foto falan çekip foruma koyarız begenenler olursa evleniriz :P
şaka bir yana, gören herkese burdan sesleniyorum, cumartesi hazırlanın... :)

Featured Replies

[quote name='bloodbath' post='102238' date='Mar 25 2007, 17:01 PM']arabanin sahibi levye ile kovalamadi mi sizi?[/quote]
nerde abi o eski levyeler.. artık HAYDAR ile kovalıyolar :D

yuqu nerde yuqu? çağırmadınız mı onu?
  • Author
Dedim ya bu bizim evdeyken aklımıza geldi fotograf cektik koyduk öyle yani plansızdı herşey :)
çığırdılarda cumartesi günü amroth beyfendilerinin dersi varmış ondan yapamadık bu cuma inşallah

bu arada roşancım yuqu amroth ve diğeri diye bişe yok diğeri dediğin wowla alakası kalmamış WQW un en noob adamı olan benim kardeşim :D

cumartesiye kadar kuaföre filanda gidiyim tam yakışıklı çıkalım :D millet "aa bak yuqunun tipine" demesin :D

Edited by YuquaiLon

yuqu hiç uğraşma herkes biliyo zaten senin tipsizlğini :P kandıramazsn öyle :P
Bende gelcem bende gelcem bende bendeeeee :(
  • Author
Yakıştıramadım size, cık cık cık <_<
Tip önemli mi be önemli olan insanlığınız öyle değil mi? Yuqu'nun ne mal oldugunu biliyoruz yane :P şaka bir yana çok sağlam bir insandır, severim kendisini burdan selamlarımı gönderiyorum ona :)
[quote name='informal' post='102465' date='Mar 26 2007, 18:55 PM']Yakıştıramadım size, cık cık cık <_<
Tip önemli mi be önemli olan insanlığınız öyle değil mi? Yuqu'nun ne mal oldugunu biliyoruz yane :P şaka bir yana çok sağlam bir insandır, severim kendisini burdan selamlarımı gönderiyorum ona :)[/quote]

yuqu ne mal mı :blink: neyse cumartesi görüşürüz :aq:
şimdi o fotolardaki Kurban bizim Alper mi? Ne uçuyomuş o öyle ya :D
kaç saat ç.kaleden yuqu geliyorum :)
[quote name='TuGhAn' post='102597' date='Mar 27 2007, 01:43 AM']şimdi o fotolardaki Kurban bizim Alper mi? Ne uçuyomuş o öyle ya :D[/quote]

yok o muammer yada ben yanlış biliyorum :huh:
[quote name='Teedor' post='102632' date='Mar 27 2007, 12:29 PM']kaç saat ç.kaleden yuqu geliyorum :)[/quote]

trene atla gel anca yetişirsin türkiyeyide gezmiş olursun :D
  • Author
[quote name='TuGhAn' post='102597' date='Mar 27 2007, 01:43 AM']şimdi o fotolardaki Kurban bizim Alper mi? Ne uçuyomuş o öyle ya :D[/quote]
Mesajıma bakarsan kahramanlar kısmında Kurban (Muammer) yazmışım :) Alper abi değil, onun kardeşi Muammer... Alper abi yaşlı başlı adamdır ya :P