Jump to content
Posted
kendim müh. okuyorum belki de ondan hoşuma gitti :) buyrun ...

Üç mühendis beraber arabada seyahat etmekteyken arabaları bozulur ve yolda kalırlar. Makine mühendisi hemen kolları sıvar ve motorla uğraşmaya başlar. Yarım saat sonra diğerlerinin yanına dönerek:
_"Motoru baştan elden geçirdim, burda bir sorun bulamadım."
Bundan sonra elektrik mühendisi kalkar ve o da yarım saat uğraşıp geri döner:
_"Herhangi bir elektrik arızası da görünmüyor." der. Bunun üzerin
iki mühendis bilgisayar mühendisine bakar, o da kalakıp arabanın önüne geçer sonra diğerlerinin yanına geri dönüp:
_"Kapatıp bir daha açsak?"

Featured Replies

[quote name='DarkLord' post='101421' date='Mar 21 2007, 02:37 AM']kendim müh. okuyorum belki de ondan hoşuma gitti :) buyrun ...
Üç mühendis beraber arabada seyahat etmekteyken arabaları bozulur ve yolda kalırlar. Makine mühendisi hemen kolları sıvar ve motorla uğraşmaya başlar. Yarım saat sonra diğerlerinin yanına dönerek:
_"Motoru baştan elden geçirdim, burda bir sorun bulamadım."
Bundan sonra elektrik mühendisi kalkar ve o da yarım saat uğraşıp geri döner:
_"Herhangi bir elektrik arızası da görünmüyor." der. Bunun üzerin
iki mühendis bilgisayar mühendisine bakar, o da kalakıp arabanın önüne geçer sonra diğerlerinin yanına geri dönüp:
_"Kapatıp bir daha açsak?"[/quote]
:ep: Koptum bende ya.... süper laf Kapatıp bir daha açsak :lol: :ep: :ep: :ep:
En iyisi format :P
hehe bu fıkra bana microsoft ve woswosların şirketi arasında geçen fıkrayı hatırlattı :P
"hava yastıklarının açılmasını istediğinize emin misiniz?"
ben o microsoft un fıkrası benımde aklıma geldı hava yastıklarının acılmasına emınmısınız falan zuhauha bu fıkrada bombaymıs helal.