Jump to content
Posted
Efenim bu alerjik shaman varya beni bu oyunun başına kitleyen sebeplerden biridir. Kendisi Deathrain Council'in iftahar listesinde olup her üyenin gönlünde taht kurmuştur. Sonrasında orjinale geçme hatasını yapıp bizden kopmuş sonrasında da "La ne halt yedim ben tüüü" düşünsel dakikalara girip yüzümüze bilem bakamamıştır.

Kendisi oyun dışında tam bir metalsever, ayrıca bilinçli bir dersçalışır kişiliktir.

Hayatın boyunca 60 lık muhittininle başarıdan başarıya hoplayıp zıplaman dileğiyle...

Alerjik Shamanım generalim..

Ay lav yu...

Not: Gıcığım sanat bölümüne açarım, modu da bu zattır, hediyem olsun sana, taşı bakıym nası taşıyon konuyu bi görelim :ep:
  • Replies 64
  • Views 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun :)

Edited by darkscythe

doğdu da ne oldu. daha dün yendim mayın tarlasında... doğum günü münasebetiyle bugün oynarsak yenileyim ama :P
Mutlu huzurlu yıllar :) Bütün dogum günü topiclerini ilet yazıyo nedense :lol:
[quote name='hbb' post='102646' date='Mar 27 2007, 13:06 PM']Mutlu huzurlu yıllar :) Bütün dogum günü topiclerini ilet yazıyo nedense :lol:[/quote]

İşi gücü yok boş işlerle uğraşıo ondandır <_<
  • Author
[quote name='unblinkin' post='102647' date='Mar 27 2007, 14:13 PM']İşi gücü yok boş işlerle uğraşıo ondandır <_<[/quote]

Haklısın valla şimdiye okul okuyup tırmalayacağıma, girerdim bi elektrikçinin yanına nası olsa aynı şey :ag:
[quote name='Lestat' post='102648' date='Mar 27 2007, 13:20 PM']Haklısın valla şimdiye okul okuyup tırmalayacağıma, girerdim bi elektrikçinin yanına nası olsa aynı şey :ag:[/quote]

Kardesim anlamadıınız seylerle dalga gecmeyin carpılırsınız :lol:
  • Author
[quote name='unblinkin' post='102652' date='Mar 27 2007, 14:26 PM']Kardesim anlamadıınız seylerle dalga gecmeyin carpılırsınız :lol:[/quote]

Eee elektrik işi bu yana çarpıla öğrenecen, öle kitapla neyin olmuyo işte, 5 sene okuyon sonra elin elektrikçisi gelip 2 dakkada rezil ediyo adamı :ep:
[quote name='Lestat' post='102654' date='Mar 27 2007, 13:35 PM']Eee elektrik işi bu yana çarpıla öğrenecen, öle kitapla neyin olmuyo işte, 5 sene okuyon sonra elin elektrikçisi gelip 2 dakkada rezil ediyo adamı :ep:[/quote]

o elin elektricisine versem gazı seni bile sigortalardı adam gaz almayı bilio işi deil <_<
  • Author
Efenim o adam sw önünde ben ölmek üzereyken "ileeeeeetttt" die nara atıp öne atılıp geberen bi adamdır. İşte biz böle bi guilddik. Ha bana mı noldu ? Nolcak Bloodla yanyana öldük :rolleyes:
Doom gününü en içten dileklerle bir Doomguard olarak kutlarım :D

Pılad dı çötenkim benim :D euheuheuh
Vay be Barış abicim bir yaş daha yaşlandın... Gelecek yıllara da umarım sağlıklı ve mutlu girersin... İyi ki doğmuşsun...
Nice senelere, mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun.. Hep klişe şeyler bunlar, ben yeni yaşın hayırlı olsun diim (kihkih)
[center]:)

[url="http://www.nicemutluyıllarabarış.com"]http://www.nicemutluyıllarabarış.com[/url][/center]
Nice mutlu yıllara...