Jump to content
Posted
Efenim bu alerjik shaman varya beni bu oyunun başına kitleyen sebeplerden biridir. Kendisi Deathrain Council'in iftahar listesinde olup her üyenin gönlünde taht kurmuştur. Sonrasında orjinale geçme hatasını yapıp bizden kopmuş sonrasında da "La ne halt yedim ben tüüü" düşünsel dakikalara girip yüzümüze bilem bakamamıştır.

Kendisi oyun dışında tam bir metalsever, ayrıca bilinçli bir dersçalışır kişiliktir.

Hayatın boyunca 60 lık muhittininle başarıdan başarıya hoplayıp zıplaman dileğiyle...

Alerjik Shamanım generalim..

Ay lav yu...

Not: Gıcığım sanat bölümüne açarım, modu da bu zattır, hediyem olsun sana, taşı bakıym nası taşıyon konuyu bi görelim :ep:
  • Replies 64
  • Views 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Tembel drekthar ve esperanza. Üzerinden bir gün geçti <_<
dün bilgisayarı mı açtım bi sorsana :D yoksa hiç kaçırır mıyım :P
Kaçırırsın tabi sen sorumsuz insan <_<
[quote name='Soulfly' post='102815' date='Mar 28 2007, 15:41 PM']benim aklıma geldi de söylemedim B) o değil de masayı çapraz tutma muhabbeti süperdi ahaha :D[/quote]

ahah hakkaten he o adama asimetrik bi dayak atsak, düzgün dövün beni diye çigirirdi heralde :)
nice yıllara şaman ..... ben hunter pvp açtım geliyom (anladın sen:) )
İsandor ile Esperanza'ya geç kaldınız dedim, Aykal yerinize geldi... Ahaha kanka kaç gün arkadan geliyorsun sen :)
[b]doğum günün kutlu,mutlu,huzurlu vb. olsun barış abi ;)

gerçi biraz geç oldu ama... :D[/b]

Edited by Ireth

(ben aykal değil saintim) evdeki neti peder bey kesince anca 2-3 gunde bi bakabiliom foruma geç oldu ondan biraz
  • 2 weeks later...
Anca yettim ADAş doğum günün en güzel konserler , en iyi sınav sonuçları , hep sevdiklerinle beraber geçirmen dileğiyle kutlu olsun dabi Sağlık da şART :)

Nice yıllara ADAş

not: Gec oldu ama iyi oldu :)
Unutulmamak dileği ile