Jump to content
Posted
[color="#FF0000"]UYARI:[/color] Lütfen herhangibi bir eleştiride bulunmadan önce talentleri test ederek objektif bir şekilde yazılmış olduğunu unutmayın.
[color="#FF0000"]DAHA BÜYÜK BİR UYARI!!!:[/color] Hayatında şaman oynamamış ve kafasında şaman hakkında hiçbir fikri olmayan kişiler rica ediyorum lütfen yorum yapmayın.

renk anahtarı:
[color="#FF0000"]kırmızı:[/color] Çalışmayan talentler
[color="#2E8B57"]yeşil:[/color] Çalışan talentler
[color="#F4A460"]turuncu:[/color] Çalışıp çalışmadığı anlaşılamayan talentler

[b]ELEMENTAL[/b]

[color="#FF0000"]Convection:[/color]shock, lightning bolt ve chain lightning spellerinin manasını düşürür
[color="#FF0000"]Concussion:[/color]shock, lightning bolt ve chain lightning spellerinin zararını %5 arttırır.
[color="#FF0000"]Call of flame:[/color] 3 rank verince totemlerim zararı %15 artar
[color="#FF8C00"]Elemental Warding:[/color] 3 rank verince aldığın fire frost nature zararlar %10 azalır(büyük ihtimalle çalışmıyor)
[color="#FF0000"]Earth's Grasp:[/color] 2 rank verince stone claw totemin hp değeri artar
[color="#FF0000"]Elemental Focus:[/color] 1 rank verince fire frost nature zarar veren büyü attıktan sonra %10 ihtimalle bir sonraki zarar büyüsünün manasını sıfıra indirir
[color="#2E8B57"]Reverbeartion:[/color] 5 rank verince shock spellerinin cooldown u 1 saniye azalır
[color="#F4A460"]Call of thunder:[/color] 5 rank verince lightning büyülerinin kritik şansını %5 arttırır.(%5 değişim var mı yok mu onu test edecek kadar deneme yapamadım)
[color="#2E8B57"]İmproved fire totems:[/color]2 rank verince fire nova totemin patlama süresini 2 saniye kısaltır
[color="#FF0000"]Eye of the Storm:[/color]3 rank verince aldığın herhangibi bir kritik zarar sonrası 6 saniyeliğine yaptığın spellerin yavaşlamasını engeller.
[color="#2E8B57"]Elemental devastation:[/color]3 rank verince kritik spellerden sonra 10 saniyeliğine %9 melee kritik şansını arttırır.
[color="#FF0000"]Storm Reach:[/color] 2 rank verince lightning spellerinin menzilini 6 yard arttırır.
[color="#FF0000"]Elemental Fury:[/color] Spel kritik zararını %100 artırır.
[color="#2E8B57"]Lightning Mastery:[/color] 5 rank verince lightning spellerini 1 saniye daha hızlı yapmanızı sağlar
[color="#FF0000"]Elemental mastery:[/color] aktif edildiğinde ilk zarar büyüsünün kritik şansını %100 yapar

[b]ENHANCEMENT[/b]

[color="#2E8B57"]Ancestral Knowledge:[/color] %5 mana arttırır
[color="#2E8B57"]Shield specilation:[/color]%5 block artar
[color="#FF0000"]Guardian totems:[/color]stone skin grounding totem gibi totemlerin efektini arttırır
[color="#2E8B57"]Thundering strikes:[/color]%5 melee krit verir
[color="#2E8B57"]improved ghost wolf:[/color]cast time 1 saniyeye düşer
[color="#FF0000"]!!!!![/color][color="#2E8B57"]improved lightning shield:[/color] lightning shieldin zararını %15 arttırır(lightning shield çalışmadıgı için göstergenin dogru artıp artmadıgını test edemedim)
[color="#2E8B57"]anticipation:[/color]%5 dodge verir
[color="#FF0000"]enhancing totems:[/color]str ve agi totemlerin efekti artar
[color="#2E8B57"]flurry:[/color] kritik vurunca %30 atak hızı artar
[color="#2E8B57"]toughness:[/color] %10 armor artar
[color="#2E8B57"]parry:[/color]
[color="#FF0000"]elemental weapons:[/color] Windfury rockbiter gibi silah enchantlarının efektlerini güçlendirir
[color="#2E8B57"]weapon mastery:[/color] tüm silah zararlarını %10 arttırır.
[color="#2E8B57"]Stormtrike:[/color] ekstra atak yaparsın 20 saniye cooldown ile arkasından atılan nature zarar veren speller %20 extra vurur

[b]RESTORATİON[/b]

[color="#2E8B57"]Tidal focus:[/color]healing spellerinin manasını %5 azaltır
[color="#2E8B57"]İmproved healingwave:[/color]5 ranka healingwave in 0.5 saniye cast time kısalır
[color="#FF0000"]totemic focus:[/color]totemlerin manasını düşürür
[color="#FF0000"]ancestral healing:[/color]kritik heal da %25 armor arttırır
[color="#FF0000"]improved reincarnation:[/color]20 dakika reincarnation cooldown düşer
[color="#F4A460"]nature's guidance:[/color] melee ve spell chance to hit artar
[color="#FF0000"]healing focus:[/color]%70 ihtimalle heal spelleri zarar görürken yavaşlamaz
[color="#FF0000"]totemic mastery:[/color]totemlerin alanı 20 yarddan 30 a çıkar
[color="#FF0000"]restorative totems:[/color]healing stream ve mana springin etkisi artar artar
[color="#2E8B57"]nature's swiftness:[/color] 10 saniyeden kısa herhangi bir speli instant yapar
[color="#FF0000"]healing way:[/color]3 ranka %100 ihtimalle arka arkaya atılan healing wave spelinin etkisi artar
[color="#FF0000"]purification:[/color]heal spellerinin etkisi %10 artar(bu spellerin üzerinde artmış gözüküyo ama pratikte çalşımıyo)
[color="#FF0000"]!!!!![/color][color="#2E8B57"]mana tide totem:[/color][color="#FF0000"]!!!!! [/color]her 3 saniye de 12 saniye boyunca mana doldurur (yeni rankları trainerlarda yok ve sanırım 12/3=4 kere mana doldurması gerekirken 3 kere dolduruyor)

şaman oynamak isteyenlere yardımcı olabildiysem ne mutlu

Featured Replies

Helal olsun valla emek verip bunu hazırlamıssın, ellerine saglık da enhancement dısında birsey kasılmaz gibi görünüyor...
[quote]Elemental devastation:3 rank verince kritik spellerden sonra 10 saniyeliğine %9 melee kritik şansını arttırır.[/quote]
bu talent oyuncunun üzerine buff olarak geliyorsa eğer, çalışmama şansı var. (bkz. mage->combussion)
Elemental Warding çalışıyor Parry çalışmıyor diye biliyorum. resten önce vermiştim parry ye eklememişti spellbook un general kısmına.

spell crit chance i test etmek imkansız :) sonuçta şans işi :) %5 le 10 kere çıkar %10 la 9 kere çıkar olur mu olur :P
  • Author
[quote]bu talent oyuncunun üzerine buff olarak geliyorsa eğer, çalışmama şansı var. (bkz. mage->combussion)[/quote]

çalışıyo o kendi üstüne geliyo buff gibi ve spellbooktaki krit chance artıyor onda sorun yok tam doğru çalışıyor.
  • Author
[quote]Elemental Warding çalışıyor Parry çalışmıyor diye biliyorum. resten önce vermiştim parry ye eklememişti spellbook un general kısmına.

spell crit chance i test etmek imkansız smile.gif sonuçta şans işi smile.gif %5 le 10 kere çıkar %10 la 9 kere çıkar olur mu olur tongue.gif[/quote]

parry şu an spellbooka ekleniyo ben denedim çalışıyo şu an
orjinal sunucuda oynayan bir Shaman olarak konuşuyorum

Shaman zaten fazla güçlü bir class değil ( yani orjinalde şu anda öyle ) cok iyi itemleriniz olmadıkca ( t 2.5 yada honor itemleri .. ) pvpde çok ezik duruyorsunuz

buradakı talentler daha nerf bile yememış :)

totemic focus:totemlerin manasını düşürür
ancestral healing:kritik heal da %25 armor arttırır
improved reincarnation:20 dakika reincarnation cooldown düşer
healing focus:%70 ihtimalle heal spelleri zarar görürken yavaşlamaz
totemic mastery:totemlerin alanı 20 yarddan 30 a çıkar
restorative totems:healing stream ve mana springin etkisi artar artar
healing way:3 ranka %100 ihtimalle arka arkaya atılan healing wave spelinin etkisi artar
purification:heal spellerinin etkisi %10 artar(bu spellerin üzerinde artmış gözüküyo ama pratikte çalşımıyo)

bu talentler calışmıyorsa Shamanlardan Heal buyusunu silin çünkü işe yaramaz :)

Convection:shock, lightning bolt ve chain lightning spellerinin manasını düşürür
Concussion:shock, lightning bolt ve chain lightning spellerinin zararını %5 arttırır.
Call of flame: 3 rank verince totemlerim zararı %15 artar
Elemental Focus: 1 rank verince fire frost nature zarar veren büyü attıktan sonra %10 ihtimalle bir sonraki zarar büyüsünün manasını sıfıra indirir

[b]bu talentler cok değerlidir hangi talent ağacına gidersen git bunları acmak lazım Özellikle ilk iki talentı .. [/b]

Storm Reach: 2 rank verince lightning spellerinin menzilini 6 yard arttırır.
Elemental Fury: Spel kritik zararını %100 artırır.
Elemental mastery: aktif edildiğinde ilk zarar büyüsünün kritik şansını %100 yapar

bunlar elemental Shamanı var yapan şeyler calışmıyorsa spell up gear toplamaya gerek yok :)

ENHANCEMENT kısmı fazla kötü gibi görünmuyor tabi

enhancing totems:str ve agi totemlerin efekti artar
ve
elemental weapons: Windfury rockbiter gibi silah enchantlarının efektlerini güçlendirir

bu talentlerı calışıyor sayarsak :)
Shaman kasasım geldi ya :rolleyes:
geç mage i ya shaman tam benlik :D gaza gelip dalmalık uzaktan büyü atmalık heal atıp ghost wolf la sınışmalık ya da yardım için vs. vs. güzel yav :D

+ çok yönlü auehuaeh :P

Edited by Isandor

SAol eline saglık en mantıklısı o zaman enhancemenete gitmek zaten öyle gidiyordum ben bunları okudugumda iyi oldu teşekkür ederim
şu windfury olayına çözüm bulsalar aslında hiçde fena olmas :) birde druidlerin munkin formunda ki özellikleri çalışıyormu damage artışı,root un çözülmemesi,stunları vs........
[quote]DAHA BÜYÜK BİR UYARI!!!: Hayatında şaman oynamamış ve kafasında şaman hakkında hiçbir fikri olmayan kişiler rica ediyorum lütfen yorum yapmayın.[/quote]
Bu laf sana Nomak :D Karıştırma Droodu şimdi.
Shaman topici burası !!! ( :) )
Valla her classın kendine özgü süper yönleri var hepsiyle oynamak zevk veriyor bana :)
[quote name='Canbass' post='103055' date='Mar 30 2007, 13:23 PM']Bu laf sana Nomak :D Karıştırma Droodu şimdi.[/quote]
peki sustum ben :(
  • Author
Bu arada şamanların party ve raidlerde heal atamama sorunu düzeltilmiş bulunmaktadır.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler darısı diğer çalışmayan spell ve talentlere...
aa düzeltildimi heal problemi ?
  • 1 month later...
Unleashed rage çalışmıyor... Görüntü çıkıyor ama power a etkisi görünmüyor karakter kısmında...
You tube videosu vardı bi tane ondada most overpowered class demişlerdi shaman için :P thats you play world of wcrft diye
onların olup olmadıgını bılmedıgım ıcın sormustum cevap ıcın saol.

pekı tbc de denenmıs var mı sıtede?
Ehancement da çalışmayanlar

Improved Weapon totems
Elemental Weapons
Unleashed Rage
Shamantic Rage