Jump to content
Posted
veda geyiklerini sevmem. teamde işlerin olması gerektiği gibi yürümediğini düşündüğümden oyunu bırakıyorum. benden yana hakkınız helaldir. mazeretli ve dolaylı olsa da yüzünü kara çıkardıklarımdan özür dilerim. wtnin kıymetini bilin, bilmeyenlere bildirin. umarım siz başarırsınız. iyi oyunlar...

Featured Replies

[b]ah zulk'um,güzel zulk'um :) wt'den ayrılanlar kadrosuna hoşgeldin... ;)[/b]
çok "kaliteli" bi oyuncuydun seni kaybetmek çok zor olacak bizim için, yazık bu team sana yaranamadı blizzardın team i bile yaranamaz sana eminim adios zulkarneyn :ak:

Edited by YuquaiLon

• Author
yol göründü yuqu. topla saz arkadaşlarını. rahat takıl artık.

Edited by Zulkarneyn

[quote name='YuquaiLon' post='103136' date='Mar 30 2007, 22:44 PM']çok "kaliteli" bi oyuncuydun seni kaybetmek çok zor olacak bizim için, yazık bu team sana yaranamadı blizzardın team i bile yaranamaz sana eminim adios zulkarıneyn :ak:[/quote]
+1 Yuqu çok iyi demişsin bu kadar dürüst,iftira atmayan,yalan söylemeyen,bug yapmayan temiz oyun oynayan birisi gidiyor kolaymı bir daha böyle insanlar gelmez wt ye değerini bilmek lazım..Adios
[quote name='Choosen' post='103140' date='Mar 30 2007, 22:57 PM']+1 Yuqu çok iyi demişsin bu kadar dürüst,iftira atmayan,yalan söylemeyen,bug yapmayan temiz oyun oynayan birisi gidiyor kolaymı bir daha böyle insanlar gelmez wt ye değerini bilmek lazım..Adios[/quote]

+2 :P
görüşürüz zulk kendine iyi bak :) forumlarda görürüz demi yine seni? :)
Haha sunucu biraz kendine gelir..1.8deki vaziyetini yazmış arkadaşlarda o zamandan beri oynamıyorum ama duydugum kadarıyla aynısın hala :) Adios delikanlı..
  • Author
şunu da ekleyeyim o zaman. ezdiklerimden de özür diliyorum. gerçekten karakterlerini ezmişim arkadaşların.

buralardayım drek. yorumlarız birşeyleri ayıpsın :)
[quote name='Zulkarneyn' post='103146' date='Mar 30 2007, 23:07 PM']şunu da ekleyeyim o zaman. ezdiklerimden de özür diliyorum. gerçekten karakterlerini ezmişim arkadaşların.

buralardayım drek. yorumlarız birşeyleri ayıpsın :)[/quote]
Kendini küçük düşürmeyi karakter ezmek olarak görüyorsan lafım yok..Devam :)
yaw adam oyunu bıraktım diyor, siz hala vırvır ediyosunuz. amma yaranız varmış. takma zulk sen bunları. uzaktan kumandaları yok yanlarına gidip düğmelerine basmak lazım.
  • Author
[url="http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=151395"]http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=151395[/url]
Sence neden bu zulka yapılıyor kelleci bu zamana kadar bunca bırakan oldu demek ki birşeyler var.Bende katılıorum bu arkadaşlara...
Zulkun bu sunucuda yaptıklarının yanında bence bu yazılanların lafı bile olmaz kendisi wt tarihinin gelmiş geçmiş en dürüst oyuncusudur o blizzarda layık tabi Bl@zzard ona yaranabilirse wt teami eleştiriyor..Çok güzel yazmış arkadaşlar ellerine sağlık katılıyorum 2 restir kendisini az çok tanıma fırsatım oldu..
[quote name='Kelleci' post='103153' date='Mar 31 2007, 00:26 AM']bana gerçeği söyle aykal sen tiryakihasansın değil mi?[/quote]

tiryakihasan orjinal sunucularda :)
[size=2][font="Comic Sans MS"][color="#FF0000"][b]Zulk gitti yani şimdi :) Ne diyim hayatım boyunca yalan konuşmadım .. Üzüldüğümü Söyliyemem .. Sözüm onadır hani demişya yorumlarınızı bana yapın diye, gercek yasını bılmıyorum fakat duydugum kadarı ıle sanıldıgı gıbı ufakbır cocuk deıl..Ben kendısı ıle gırdıgım ılk polemıde bende bıraktıgı ızlenım ufak bır cocugu andırmıstı ..Hakkında pek ıyı konusamıyacagım bunun horde olması ıle hıc bır ılgısı yok :) Bu son ıcın cok fazla gec kalındı bence cunkı wt aılesı kendısınden bır cok sey gordu..Hanı kendısı demıs ya ezdıklerıme dıye :) bır arkadasta demıs ya zulk hıc deısmemıs sanırım dıye :) Sen halen gonullerımızdekı o ufak cocuksun ..Gercekten deısmemıssın :)

Benım bır cok horde dostlarım vardı ..Savasta keserdım tebrık ederdı onlar benı keserdı ben onları tebrık ederdım bır kez olsun kural dısı hareketlerını gormedım oyunun delıkanlıları dedıgım kesımdı bunlar..Fakat bırde karsımdakını nasıl olsada kessem ona karsı nasıl olsada ustun gelsem dusuncesı ıle hareket eden bır kesım vardı wt de her zaman ne olursa olsun ben ustun geleyımde gerısı olay deıl dıyen kesım, zulk arkadasta bu kesımın basını ceken bırkac kısıden bırıydı benım ıcın ..Bu sekılde hareketler ıle neredeyse hepsı dıyebılecegım bır kesımı kendınden soutmak ıle duydugun hazza anlam verememıs olsamda sensız kolay olmıyacak :) Sen kuzu bugu yapıorsun sen hızlısın sen sole bug yapıorsun dıyen bırılerı olmadan zaman gecmezkı :) Kardesım yolun acık olsun fıkırlerınızı yazın demıssın benım fıkırlerım bunlardı..Baskaları ıle paylasacagıma seınle paylasmak ıstedım herkezın huzurunda :)

Selametle Arkadasım ...[/b][/color][/font][/size]

[font="Times New Roman"][color="#0000FF"]Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/color][/font]
[url="http://www.youtube.com/watch?v=6vf4LYxBz6w"]http://www.youtube.com/watch?v=6vf4LYxBz6w[/url]

sen bu videoyu hazırlayıp güzel bir isimle forumlara yazan hırslı arkadaş değil misin? 1.8.x deyince benim aklıma gmlere ağlamaların, buralara topic açmaların geliyor athena. ayrıca resimdeki sen misin? :P

Edited by Kelleci

[quote name='Kelleci' post='103157' date='Mar 30 2007, 23:53 PM'][url="http://www.youtube.com/watch?v=6vf4LYxBz6w"]http://www.youtube.com/watch?v=6vf4LYxBz6w[/url]

sen bu videoyu hazırlayıp güzel bir isimle forumlara yazan hırslı arkadaş değil misin? 1.8.x deyince benim aklıma gmlere ağlamaların, buralara topic açmaların geliyor athena. ayrıca resimdeki sen misin?[/quote]

[b][size=2][font="Comic Sans MS"]
[color="#FF0000"] WQW hayatım wt acılmadan bıraz daha eskıye dayanıyor yanı o vıdeo cekılırken pvp yı yenı yenı ogrenmıs ve actıona hevesı olan bırıydım o yuzdende bır hırsım olması cok normal sence yanlısmıyım ? Hadı bunu gectık dıyelım gm lere aglanmalar'a gelelım abım buna bır cok kısının su anda guldugune emınım..Burada bari senden bekledıgım sadece bıraz sevıye..Burası arkadasların ıle gıttıgınız 18 yas ın altındakılerın takıldıgı bır cafe değıl..Hakkını aramak ne zamandan berı aglanmak oldu ben burayı kacırmısım sanırım ?? Wt de oynadım dıyen her bırey Athena'yı tanır ve az cok karakterıstık ozellıklerımı bılır..Senıde cok ıyı tanıyorlar Kral Arthur oyuzden burada barı temızım sen kırlısın davasına gırme..Unutmakı her ıkımız de cok ıyı tanınıyoruz ...

Kellecı dendıgınde problemlerı var denıyor kı bunu allylerden deıl ..Genelleme olarak hordelerden duydum..Ayrıca bu topıc te muhatap aldıgıım kısı deılsın..O yuzden benden ıkıcıncı bır kez cevap bekleme ben zulk hakkındakı dusuncelerımı kendısı ıle paylastım..Burada senı ılgılendıren bır sey oldugunu sanmıyorum ..Ayrıca merak ettı ısen o resımdekı benım cocukluk yıllarımın bır resmı ..Isvec'te ıken .. Sımdı kal saglıcakla...[/color][/font][/size][/b]
[font="Times New Roman"][color="#000080"]
Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/color][/font]
[quote name='Athena' post='103160' date='Mar 31 2007, 00:10 AM'][b][size=2][font="Comic Sans MS"]
[color="#FF0000"]Wt de oynadım dıyen her bırey Athena'yı tanır ve az cok karakterıstık ozellıklerımı bılır..Senıde cok ıyı tanıyorlar Kral Arthur oyuzden burada barı temızım sen kırlısın davasına gırme..Unutmakı her ıkımız de cok ıyı tanınıyoruz ...
[/color][/font][/size][/b]
[font="Times New Roman"][color="#000080"]
Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/color][/font][/quote]
+1
[quote name='Athena' post='103156' date='Mar 30 2007, 23:37 PM'][size=2][font="Comic Sans MS"][color="#FF0000"][b]Zulk gitti yani şimdi :) Ne diyim hayatım boyunca yalan konuşmadım .. Üzüldüğümü Söyliyemem .. Sözüm onadır hani demişya yorumlarınızı bana yapın diye, gercek yasını bılmıyorum fakat duydugum kadarı ıle sanıldıgı gıbı ufakbır cocuk deıl..Ben kendısı ıle gırdıgım ılk polemıde bende bıraktıgı ızlenım ufak bır cocugu andırmıstı ..Hakkında pek ıyı konusamıyacagım bunun horde olması ıle hıc bır ılgısı yok :) Bu son ıcın cok fazla gec kalındı bence cunkı wt aılesı kendısınden bır cok sey gordu..Hanı kendısı demıs ya ezdıklerıme dıye :) bır arkadasta demıs ya zulk hıc deısmemıs sanırım dıye :) Sen halen gonullerımızdekı o ufak cocuksun ..Gercekten deısmemıssın :)

Benım bır cok horde dostlarım vardı ..Savasta keserdım tebrık ederdı onlar benı keserdı ben onları tebrık ederdım bır kez olsun kural dısı hareketlerını gormedım oyunun delıkanlıları dedıgım kesımdı bunlar..Fakat bırde karsımdakını nasıl olsada kessem ona karsı nasıl olsada ustun gelsem dusuncesı ıle hareket eden bır kesım vardı wt de her zaman ne olursa olsun ben ustun geleyımde gerısı olay deıl dıyen kesım, zulk arkadasta bu kesımın basını ceken bırkac kısıden bırıydı benım ıcın ..Bu sekılde hareketler ıle neredeyse hepsı dıyebılecegım bır kesımı kendınden soutmak ıle duydugun hazza anlam verememıs olsamda sensız kolay olmıyacak :) Sen kuzu bugu yapıorsun sen hızlısın sen sole bug yapıorsun dıyen bırılerı olmadan zaman gecmezkı :) Kardesım yolun acık olsun fıkırlerınızı yazın demıssın benım fıkırlerım bunlardı..Baskaları ıle paylasacagıma seınle paylasmak ıstedım herkezın huzurunda :)

Selametle Arkadasım ...[/b][/color][/font][/size]

[font="Times New Roman"][color="#0000FF"]Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/color][/font][/quote]

sizin işiniz çamur at izi kalsın muhabbetler. hak aramak değil. tanıyan tanır, bilen bilir sizi-bizi. burada yapılan bir veda, sizin yaptığınız çirkeflik. veda değil, eleştiri yazanlara bir bakalım. yuqu, kafasına göre işine gelene +1, gelmeyene elektrikler gitti diyen mari, peker, aykal... bükemediği bileği öpmek yerine çamur atan karakterler bunlar. hiç hile yapmadan her rastladığımda seni kestim ama tebrik felan etmedin. gm çağırdın, onunla bile polemiğe girdin, geldin buralarda ağladın. adına da hak aramak dedin. seni tanırlar tanımazlar beni ilgilendirmez. varsa elimde kanıtım, sunarım, sonra çenemi kaparım. yaygara ile işim olmaz. ima etmem, direk söylerim. ben de oyuna yeni başladığımda hırs yapmış olabilirim ama tutupta bunu allylerle uğraşmak göt ister diye video yapmam.

uzun lafın kısası burada oyunu oyun dışına taşıyan, yenilgiyi kabullenemeyip "beni kesebiliyorsa illa bir bug yapıyordur" diyen ve karakter sahibi olmayan insanlar sayesinde bir veda başlığı bile tartışmaya dönebiliyor.
aa zulk nereye gidiyorsun ? daha kesişecektik tanariste :D
ama gerçekten tanıdığım en bugsuz mage*idin heralde :D bu arada zulk hala 1 k atıyorum haberin olsn sinisterle,haftaya rankım düzenlenince daha da artacak... umarım orjde izlediğim oyuncuların serverine düşersin ve sinistersden 2 k üzeri damage nası yenir orada görürsün :) wtyi bırakmana üzüldüğümü söylemeliyim,bugsuz pvpler olmayacak sen gidince :)

Edited by DeathDream

• Author
hala warlock diyor ya. adamla seksen kere pvp yaptık hala warlock diyor. muhattapın mage ile warlocku ayıramayan oyuncu olursa veda başlığında saldıraylık yaparlar tabi. pff
[quote name='Kelleci' post='103164' date='Mar 31 2007, 00:30 AM']sizin işiniz çamur at izi kalsın muhabbetler. hak aramak değil. tanıyan tanır, bilen bilir sizi-bizi. burada yapılan bir veda, sizin yaptığınız çirkeflik. veda değil, eleştiri yazanlara bir bakalım. yuqu, kafasına göre işine gelene +1, gelmeyene elektrikler gitti diyen mari, peker, aykal... bükemediği bileği öpmek yerine çamur atan karakterler bunlar. hiç hile yapmadan her rastladığımda seni kestim ama tebrik felan etmedin. gm çağırdın, onunla bile polemiğe girdin, geldin buralarda ağladın. adına da hak aramak dedin. seni tanırlar tanımazlar beni ilgilendirmez. varsa elimde kanıtım, sunarım, sonra çenemi kaparım. yaygara ile işim olmaz. ima etmem, direk söylerim. ben de oyuna yeni başladığımda hırs yapmış olabilirim ama tutupta bunu allylerle uğraşmak göt ister diye video yapmam.

uzun lafın kısası burada oyunu oyun dışına taşıyan, yenilgiyi kabullenemeyip "beni kesebiliyorsa illa bir bug yapıyordur" diyen ve karakter sahibi olmayan insanlar sayesinde bir veda başlığı bile tartışmaya dönebiliyor.[/quote]
Çamur atmaktan bahsemişsin bunu yapan sizsiniz 2 gün önce yaptığınız gibi.Bükemediğin bileği öpmek falan demişsin o bilek mage karakterle Curse of Tongues atıyor biraz fazla ileri gitmiş..Hiç hile yapmadan her rastladıgında seni kestim demişsin Athenaya bu hırs değilde ne?Hile konusuna girmişsin hemen peki ya bunun sebebi ne sana bu konuda birşey diyen olmadı..
şimdi karakter sahibi olmayan insan derken bir daha düşün..
şu ana kadar birçok veda topici gördüm hiçbirinde böyle birşey görmedim ve yazmadımda bunun nedeninide kendinizde arayın.Dahada birşey yazmıyorum.
Adios Tekrardan.
Guest
This topic is now closed to further replies.