Jump to content
Posted
veda geyiklerini sevmem. teamde işlerin olması gerektiği gibi yürümediğini düşündüğümden oyunu bırakıyorum. benden yana hakkınız helaldir. mazeretli ve dolaylı olsa da yüzünü kara çıkardıklarımdan özür dilerim. wtnin kıymetini bilin, bilmeyenlere bildirin. umarım siz başarırsınız. iyi oyunlar...

Featured Replies

• Author
[quote name='Choosen' post='103167' date='Mar 31 2007, 01:43 AM']şu ana kadar birçok veda topici gördüm hiçbirinde böyle birşey görmedim ve yazmadımda bunun nedeninide kendinizde arayın.Dahada birşey yazmıyorum.[/quote]
[quote name='Kelleci' post='103164' date='Mar 31 2007, 01:30 AM']uzun lafın kısası burada oyunu oyun dışına taşıyan, yenilgiyi kabullenemeyip "beni kesebiliyorsa illa bir bug yapıyordur" diyen ve karakter sahibi olmayan insanlar sayesinde bir veda başlığı bile tartışmaya dönebiliyor.[/quote]
[color="#FF0000"][b][size=2][font="Comic Sans MS"]Sadece sukadarını bılmenı ısterımkı bana bır ara sen kellecısın dıyen olmustu :) Sebebıde ne bılıyormusun ? Bana senı sureklı bır bug kralı ıdye tanıttılar fakat ben ıse bır ara ally e senı savunuyordum adam babalar gıbı gelıo kesıo gıdıor dıodum bugunu gormedım dıordum :) Bana dıorlardıkı gm lerde nedense onu gozetıyorlar bıraz ..Tabıkı ben bunlarada ınanmıyordum :) Takı bır gun butun bu soylenenler ıle karsılasana kadar ..Herkezın yuzu burda .. Herkeze sorabılırsın ..

Bıraz oncekı yazımda bır cevap daha vermıyecegım dedım fakat ınsanı tahrık edıyorsun :)Demıssın kı camur at ızı kalsın..Camura camuru ne kadar atabılırsın ? Attık dıyelım camurda camur ızını ne kadar bırakabılırsın ? Gm e aglandın dedın elınde buna daır verebılecegın tek bır ornek var onuda anlatmama ızın ver ::

Ter Tanarıs bız ally ler bır kac kısıyız hordeler ıse sayıca bızden dusukler ve bır gm arkadasımız orada bızlerı ızlıyor ...Kellecı kardes yapılmaması gereken bır sey yapıordu benım uzerımde :D bu bır oldu ıkı oldu uc oldu en sonunda soyle sıtem ettım gm arkadasa : Ne zaman mudahale etmeyı dusunuorsunuz ?

Eger bu aglanmaksa pff evt agladım hemde ufak cocuklar gıbı :)

Bunu gectık dıyelım çırkeflık demıstın degılmı ?Arkadasım bak serverdan ayrılan ılk kısı deıl zulk horde yada ally fark gozetmeksızın cok kısıyı ugurladık serverdan ve herkez benı cok kestın ama helal olsun yolun acık olsun yada senınle guzel zamanlarımız gectı sensız sunucu bosta kalıcak gıbı espırılı ugurlamalarda bulundu ..Bır kez olsun kendıne sorabıldınmı neden acaba bu ınsanlar bu sekılde davrandılar dıye ?Sadece bır kere dusundunmu neden bunlar oyunu bırak real de de bızlere karsı sıcak bakamıorlar dıye ? Abım bu tamamen kısılıkle alakalı..Yasın hakkında net bır bılgım yok ama ufak oldugunu cok yerden duydum o yuzden fark ettı ısen bır ara senınle polemıye gırmedım..Gırmeyıde dusunmuyorum zaten ..Sen kendını kral ılan et kendı dunyanda guclu bır prens ol bu hıc bırımızı alakadar etmez..Bızler kımseyı durduk yere dıslamaya calısmayız..Senden ıstedıgım sadece bır kere aynanın karsısında kendınle konusmayı demenen..Kendıne bır kez olsun sor bakalım bu ınsanlar benı ve bır kac arkadasımı neden sevmıyorlar dıye ? Bakarsın bunun cevabını sana gene sen verırsın .. Sımdı tekrarlıyorum ne yazarsan yaz yazdıgınla kalacaksın senınle polemıye gırmek ıcın caırılmadım bu topıc e.. Burada senınle tartısmaya calısmanın luzumu yok sen arkamdan yaz yazabıldıgını soyledıgım gıbı herkez herkezı tanıyor :)[/font][/size][/b][/color]

[color="#000080"][font="Times New Roman"]Legion of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/font][/color]
[quote name='DeathDream' post='103165' date='Mar 31 2007, 00:39 AM']aa zulk nereye gidiyorsun ? daha kesişecektik tanariste :D
ama gerçekten tanıdığım en bugsuz warlocktu heralde :D bu arada zulk hala 1 k atıyorum haberin olsn sinisterle,haftaya rankım düzenlenince daha da artacak... umarım orjde izlediğim oyuncuların serverine düşersin ve sinistersden 2 k üzeri damage nası yenir orada görürsün :) wtyi bırakmana üzüldüğümü söylemeliyim,bugsuz pvpler olmayacak sen gidince :)[/quote]

Sinister 1k? itemlerini gormek isterim...Ki Orjde 70 lvl adam max crit ile (ki itemleri dusnn en fazla 1.7-2k atar)ama bilmem snn izledigin sunucu neresi gormek isterim :)
[b][font="Comic Sans MS"][color="#FF0000"][size=2]Kasmaya Çalışıyorum :) Savaş oluyor Millete Mis Geçiyorum Dokunuyo :) İzin Verinde Kasayım :D Polemiye Sokmayın Beni :P [/size][/color][/font][/b]

[font="Times New Roman"][color="#0000FF"]
Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/color][/font]
dışlanıyor? 80 kişilik guildin masterı idi bu oyunu bırakan adam. uğurlayacak olanlar sizin piliniz bitince uğurlarlar rahat ol. arkandan önünden her tarafından yazarım ama rengini kırmızı yapmam. forumdaki puntolar farklı yapmaz beni senin gibi. iyi uykular.

ha bu arada açtığın topicte o kadar ağlamışsın ki taşımak zorunda kalmışlar :D
[quote name='merdo' post='103171' date='Mar 31 2007, 02:04 AM']Sinister 1k? itemlerini gormek isterim...Ki Orjde 70 lvl adam max crit ile (ki itemleri dusnn en fazla 1.7-2k atar)ama bilmem snn izledigin sunucu neresi gormek isterim :)[/quote]
Boşver merdo yalan dolan :)
[quote name='Kelleci' post='103164' date='Mar 31 2007, 01:30 AM']uzun lafın kısası burada oyunu oyun dışına taşıyan, yenilgiyi kabullenemeyip "beni kesebiliyorsa illa bir bug yapıyordur" diyen ve karakter sahibi olmayan insanlar sayesinde bir veda başlığı bile tartışmaya dönebiliyor.[/quote]
Böyle bir sözümüz yok burdaki herkez olarak tabiki keserk biri beni kestiğinde ben sinirlenmem veya kimse sinirlenmez ve bu bug yapıyo demez ama bu kadar kişi elbet bişey biliyorki bazı şeyleri dile getiriyor.Bu sözlerde bile bir gerçeklik arayın sözüm hordeye değil aslada olmaz zamanında bende horde olarak oynadım ve çok yakın horde arkadaşımda var.Ama bu kadar insan "onlar bizden iyi oynuyorlar bunlar bizi kesiyor" diye düşünüp size iftiramı atıyor bu tartışılacak konu.

Asıl konuya gelelim çok eskiden belli wt oyuncusu idin yolun açık olsun başarılar dilerim.
[quote name='FiZBaN' post='103175' date='Mar 31 2007, 01:15 AM']Böyle bir sözümüz yok burdaki herkez olarak tabiki keserk biri beni kestiğinde ben sinirlenmem veya kimse sinirlenmez ve bu bug yapıyo demez ama bu kadar kişi elbet bişey biliyorki bazı şeyleri dile getiriyor.Bu sözlerde bile bir gerçeklik arayın sözüm hordeye değil aslada olmaz zamanında bende horde olarak oynadım ve çok yakın horde arkadaşımda var.Ama bu kadar insan "onlar bizden iyi oynuyorlar bunlar bizi kesiyor" diye düşünüp size iftiramı atıyor bu tartışılacak konu.

Asıl konuya gelelim çok eskiden belli wt oyuncusu idin yolun açık olsun başarılar dilerim.[/quote]

[b][size=2][color="#FF0000"][font="Comic Sans MS"]
En ıyı yorum senden geldı FİZBAN ..İnsanlar olgun davranınca işler kolaylaşıyor :)[/font][/color][/size][/b]

[color="#0000FF"][font="Times New Roman"][b]
Legion of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/b][/font][/color]
  • Author
öyle düşünmekte haklısın fizban. soruna cevap vereyim. hepsi dediğin 5 kişi toplamda. ve evet yeniliyorlar diye konuşuyorlar. iyi dileklerin için teşekkürler.
[quote name='Zulkarneyn' post='103179' date='Mar 31 2007, 01:37 AM']öyle düşünmekte haklısın fizban. soruna cevap vereyim. hepsi dediğin 5 kişi toplamda. ve evet yeniliyorlar diye konuşuyorlar. iyi dileklerin için teşekkürler.[/quote]

[b][color="#FF0000"][font="Comic Sans MS"]Geri Kalan Hayatında İyi şanslar Sana ... :D

Herkeze İyi Geceler :)[/font][/color][/b]

[color="#0000FF"][font="Times New Roman"]
Legion Of Lothar ...
Humman Mage Athena ...[/font][/color]
Uff be hordelerin agır topları teker teker dökülüyo ne yapalım bizde bozoxu keseriz :D
Selametle abicim..

Buraya senin gibi dürüst, kişilik sahibi ayrıca oyunu çok iyi bilen ve oynayan ayrıca öğreten (!) bir insan daha gelmicek. her ne kadar çeneleri kapanmasada..
zulk eet beni oyunda ezdiğin için çamur atıyoruz sana
eet beni oyunda ezdiğin için ban yedin
eet beni oyunda ezdiğin için ayrılıyorsun

istersen birgün başka bir şekilde yolun düşerse ally ol gel bakalım. acaba çamur mu atıyoruz görürsün
Hadi selametle...
Horde'a ölümüne dps yapıcak mage aranıyor!!!...
garip. bir veda konusunda bile aynı konuşmaların dönmesi..

adios zulk, bırakmak gerek wow'u, yaşamak gerek :)
Guest
This topic is now closed to further replies.