Jump to content
Posted
Street Fighter Kararkterlerinin Uşak'daki Söyleniş Tarzları...

Guile - Jilet

Chun Lee - Çömeli

Ryu - Direk Ruu

Blanka - Alenktrek

Honda - Zaten direk sumo

Zangief - Zencifır

Dalsim - Zaten kolları uzayan :D

Ken - Sanırım bi Ken e Ken diolardı :D

Handooken(kenle ryunun attığı büyü) - aduket... :lol:

Mortal Kombat Karakterlerinin Uşak'daki söyleniş Tarzları...

Sub-Zero - Buzlu

Scorpion - İpli

Arkadaşlar şu anda aklıma başka gelmiyor...Bana da uşakda yaşayan kuzenim anlatmıştı...Gidip geldiğimden oraya ben de o muhabbetleri biraz hatırlarım.Aklıma yenileri gelirse yazarım... :lol:

Featured Replies

ben izmirde karşılarmıştım birisi "bletıl fild" demişti ben önk diye kalmıştım. uzun zaman sınra battlefield olduğunu anladım :D
  • Author
euhuehe çok komik abi...Derste sıkılınca arkadaşlara bunları anlatıom baya bi gülüoz :D
:) bide şey vardı bi yerden duymuştum age of empires a En çok empires diyolarda :)
  • Author
auhauhauh teedor koptum bilader :D :D :D :D

En Çok Empries :eh: :dk: :em: :bt:
Zhuaha harbiden bende çok koptum :D:D:D dur bakim düşüniyim daha malzeme çıkar :)
  • Author
abi şimdi buraya günün ssini ekleyecem...Eycofempayrıs yazsam googleda birşey çıkar mı dedim ve çıktı :D :D :D

[url="http://www.resimupload.com/ds524332757_Günün_SSsi.html"]http://www.resimupload.com/ds524332757_Günün_SSsi.html[/url]

:lol:
benim oyunlarla karsılastıgım bole dengesızlıkler yok ama ramazan bayramında bır lokantada soyle yazıyordu " sahurda açıkkız " artık kım nereye cekerse.
bide sey var bızım dershanenin kantınınde ne satıldıgını gormen ıcın "fiat listesi"ne bakmak lzm bereket müdür yardımcısına soledıkte adamlar kaldırdı yoksa araba markası gıbı ayran olacaktı "fiat albea = fiat ayran " :D
  • Author
baba aklıma geldi bir de şey vardı :D euheuhe izmirde bu karşıyaka çarşısında karadeniz pidebank diye bir yer vardı...Bol miktarda sıcak pidenin seri şekilde satıldığı bir fast food restoranı gibi bir yerdi tıpkı simit sarayları gibi...Hem yanında oyak bank vardı :D bu iki yıl önce böyleydi...Bu sene bi gittim pidebank yazısı kalkmış ordan :D sadece karadeniz pide yazıo... İçerde ama hala pidebank yazıo...Abi internette komikresim.com da yayınlanmıştı hatta çk komik :D
Halflife - Haylayf
Knight Online - Kınayt onlayn

Bunlar yeterince uyuz etmişti beni hala da devam ediyo ....
Haylayf :D oda güzelmiş.
haa bide şey vardı fazla komik değil ama makarasına söylüyolardı .. wcrft>>Gardırap bide Izdırap gibi bunlar saçma gerçi ama yaziyimdedim öyle diyolardı :)
[quote name='Lestat' post='103618' date='Apr 2 2007, 13:18 PM']Halflife - Haylayf
Knight Online - Kınayt onlayn

Bunlar yeterince uyuz etmişti beni hala da devam ediyo ....[/quote]
zuahah Kınaytın terimlerine başlıyam bende.
Clan:Kılan :D
Aga 10 k pls
Aga party pls
Aga levelin kac.(okundugu gb levıl değil yane) :D
Bi de arkadasım battle stance a :Badılsıtans demişti :D
şimdilik aklıma gelenler :)
  • Author
puhahah loch bunlar da çok komik ya biliom :D
Hatırlattığın için sağol DoomGuard. Benim de zamanında bizzat duyduklarımdan bazıları :

Mr. Bison : Komutan

Balrog : Bışbış (ne alakaysa, sanırım vururken çıkan sesten esinlendiler :D )

Blanka : Hayvan

Sagat : Taygır Abi - Taygır Aga

Guile : Jilet (eh her yerde aynıymış demek ki :) )

Honda : Dobi

Chun Lee : Karı

Scorpion : ipli (bu da aynı bak)

Sub Zero : Mavi (yaratıcılıkta son nokta!)

Raiden : Takke

Başka oyunlardan da pek çok isim vardı da ilk aklıma gelenler bunlar, hey gibi günler hey :lol:
Bış Bış :):)
  • Author
euheueheuh Chun Lee ye koptum :D :D :D

kadına karı diyen zihniyetin içine edeyim :D