Posted April 1, 200718 yr Eveeet Samsunlu WT ciler plan şöyle: Önce şehir Kulübü önünde buluşulacak.Ardından Çiftlik Turu ve Et Lokantası'nda yemek yenecek.Ardından dağılıcaz. NOT:7 Nisan Cumartesi veya 8 Nisan Pazar günlerinden birinde olacaktır.Program isteklere göre değişebilir.
April 2, 200718 yr Author yaow requ felan samsunluydu aa pahalı doğru o zaman şe'apsak çalıkuşu veya beyaz ev felan
April 3, 200718 yr [quote name='Majguerilla' post='103604' date='Apr 2 2007, 10:33 AM']Eee hiç samsunlu yok heralde..[/quote] La olmasmı ben Smt Lacromera Raınbow bırakanları yasmadımha Geglgbılırsek gelices İns
April 6, 200718 yr Author scorp sen söle o saydıklarına gelsinler yarın saat 16:00 da şehir klübü önü ben shadiyi tutcam getircem korkuyo çocuk
April 28, 200718 yr alakasız oldu ama bu samsunlu arkadaşlardan bi ricam(ricamız) olacaktı şu Ahmet Bey'e(apocalypse , kartvizitinde öyle yazıyo ) bi Bc dvd si ayarlasa biri yazık adamı geri döndürdüm ama giremio oyuna yada nerden satın alabilir dvd sölese tam süper olacak Edited April 28, 200718 yr by nayiil
Önce şehir Kulübü önünde buluşulacak.Ardından Çiftlik Turu ve Et Lokantası'nda yemek yenecek.Ardından dağılıcaz.
NOT:7 Nisan Cumartesi veya 8 Nisan Pazar günlerinden birinde olacaktır.Program isteklere göre değişebilir.