Jump to content
Posted
Ben WQW cd sini almanyadan aldım bu yüzden oyun almanca aldıgım gibi kurdum WQW+tbc 2 tanede auto patch yaptı ama oyunda herşey almanca çok zor oluyor bunu nasıl ingilizceye çevirebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Featured Replies

WQW un sitesinde dil deiştirmek için patch war die biliyorum ben bi bak istersen.ama bence almanca olması cok guzel ingilizceyi söktük zaten ben de almanca yapmayı dusunuyorum :)
  • Author
Siteyi araştırdım ama bulamadım almanca olması işkence gibi geliyor bana item adlarına kadar herşey almanca hiçbişey anlamıyorum :)
biraz kurs falan almış olsan Almanca olmasıyla geliştirirsin ama hiçbir şey bilmeden alırsan zehir olur oyun sakın yapma :lol:
Almancadan nefret ediyorum.İngilizce güzel dil.Bunu diyen yabancı dil öğrencisi :lol:
  • Author
Evet varmı ing gibisi zaten oyun almanca birde tbc ye yabancı olunca büsbütün yabancı geliyo WQW
almanca gercekten iirenc bir dil 30 un üstünde notum yok :D herseyi düsünen Bl!zz bunuda düsünmüstür bi gmlere fln danıs derim..