Posted April 14, 200718 yr Valla hersey plansızdı, birden gördüm dogumgununmus ... İyiki dogdun, nice saglıklı, mutlu, basarılı yıllara... Dogumun mutlu olsun ey değerli WT moderatörü... :gc: :ge: :ge: :ck:
April 14, 200718 yr böyle kuru kuru doğum günü kutlamaktan nefret ederim ama yapıcak bişey yok nice mutlu yıllara
April 14, 200718 yr Ve yıllar sonra wt forumuna girmeme sebep olan insan Doğum günün kutlu olsun, nice senelere -(neco)
April 14, 200718 yr [quote name='fenerli' post='105690' date='Apr 15 2007, 00:25 AM']Ve yıllar sonra wt forumuna girmeme sebep olan insan Doğum günün kutlu olsun, nice senelere -(neco) [/quote] Neco, seni [b]tanıyorum[/b], nedense msnde olsun forumda olsun sürekli "neco" diye hatırlatmak zorunluluğu hissediyorsun. Benim guildimdeydin, Gökancan`ın arkadaşısın, bir ara frp oynayacaktın hatta sana pdfleri verecektim vs... Biliyorum yani Hafızam o kadar zayıf gibi mi görünüyor nedir
April 14, 200718 yr Öyle birader hiç sorma, zaten [b]"Ci"[/b]`den [b]"Cihan Bey"[/b]`e terfi olma kısmına bile alışamamışken bir bakıyorum 30 olmuşuz neredeyse.
April 15, 200718 yr Yeni yılınız ve nice yıllarınızda Işığın huzuru üzerinizde olsun, Ay rabihi Seth! (oldumu )