Posted April 14, 200718 yr Valla hersey plansızdı, birden gördüm dogumgununmus ... İyiki dogdun, nice saglıklı, mutlu, basarılı yıllara... Dogumun mutlu olsun ey değerli WT moderatörü... :gc: :ge: :ge: :ck:
April 15, 200718 yr İyiki doğduuuun (Nice mutlu yıllara yazmıcam herkes yazmış zaten) Ama olmuo be NİCE MUTLU YILLARA
April 15, 200718 yr Ahanda doğumgünümüymüş e nice yıllara o zaman yav aslında bu yaştan sonra iyiki doğdun değil başın sağolsun 1 sene daha kaybettin denir ya neyse bozmıyım şimdi
April 15, 200718 yr anam anama iyi ki doğdun shevarash bugün sevgilim de doum günü.Yusuf kaptan üyeliğini geri çevirmeseydi topik açcaktım böhüü
April 15, 200718 yr İtiraf edeyim o üyeliği ben engelledim, doğum günlerimiz çakışıyor benimki kaynamasın diye
April 15, 200718 yr Vay canına İyiki doğdun ihtiyar Al sana bdoğm günü hediyesi: sunucunun durumunu, realmlisti, account durumlarını Sheverash'a sorun!! Hatta versiyonu falan da sorun kalabalık olsun Edited April 15, 200718 yr by Jah'rakal
April 18, 200718 yr 30 mu? Bırakın abiler kekliyor sizi Bu arada yeni farketmişim abicim kusura bakma İyi ki doğdun, nice yıllara Tekrardan iyi ki doğdun ki bana rp'yi tattırdın, oyundan aldığım zevki dörde katladın, bu sunucuda güzel dostluklar kurmamı sağladın, sen wow'u bırakıp ayrı kaldığımızda beni kedere düşürdün... Eski günler aklıma geldi içim yine kederle doldu bak