Jump to content
Posted
yıllardan beri belki 5-6 yıldır bu serverda oynamak mıdır suçumuz...

bu forumun ve server ın yetkilisi yada yetkililerine sesleniyorum...

uzun yıllardan beri bu server da oynuyorum ama bu son resetten sonra olanları hiç te beğenmedim tamda bir sorumsuzluk örneği tamam iyi güzel bir server kurmuşsunuz ve yıllardır hizmet veriyorsunuz , ama gel gelelim tam bir yetki ve yetkili karmaşası var sorumlu kimdir belli değil eğer sorumlu olsa çıkar derki kardeşim şu şu şu sebeblerden dolayı server açılmayacak bir süre oynayamayacaksınız. çıkar bir açıklama yapar ama nerdeeee göremiyoruz bumudur yani yıllardan beri öğündüğünüz veya öğündüğümüz her zaman biz bir numarayız dediğimiz server ın acılı ve acıklı hali öğündüğümüz derken bende kendimi bu ailenin bir parçası olarak gördüğümdendir bu servera en az 10 a yakın d2 oyuncusu kazandırdığımdandır...

yeni patcmi gelecek yoksa yeni bir yapılandırmamı olacak çık söyle sorumlu yada yetkili kardeşim...

serverda d2 de edindiğim izlenim rune droplar zaten berbat durumda item dropları haddinden fazla yüksek her mep kesilişinde en az 5- 6 tane unic item düşüyor ve hali ile serverda trade etme durumu yok denecek kadar az yani itemler değersiz ama rune çok değerli durumda çünkü rune düşmediğinden alışverişte olmuyor trade de olmuyor... item dropları biraz düşmüş olsa unic item daha az atsa runeyi daha fazla atsa trade de olacak alışverişte....

ama galiba boşuna zaman harcayıp boşuna yazıyorum tüm bunları çünkü 1 hafta oldu server kapanalı ve açılacağındanda umudu kesmiş vaziyetteyiz...

neyse bize düşen sorumluları harekete geçirmek eğer varsa kaldıysa tabii yoksa da yollara düşüp başka bi server aramak eğer bu yetki 1 kişide yani Yusuf taysa aynı yetki Çağlarada verilmiş olsaydı şimdiye server devam etmiş player sayısı artmış olacak ve hiç sorun kalmayacaktı serverda yetkili olarak en güvendiğim kişi Çağlar dır. her zaman ağır başlı her zaman playera karşı saygılı ve titiz her zaman yardımsever olarak beğenimi kazanmıştır..

sorumluları göreve davet ediyorum yada server kapandı deyin hiç olmassa bu kadarını yapın bu sizin göreviniz..

Featured Replies

Kardesim sorun ne bilmiyorum ama Artık buradan destek veriyolar istersen buraya yaz bi
[url="http://destek.wturk.com/"]http://destek.wturk.com/[/url]
Öncelikle benim hakkında böyle düşündüğün için mutlu oldum.Biz burada bir beklenti içinde olmadan bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Tabi yetkimiz çerçevesinde.

Sorun şu diablo2 serverı 1 haftadır offline yetkim olmadığı için müdahale yapamıyorum ve yusufa ulaşamıyorum.
Online yardım olayına gelir isek orada diablo2 bölümünde daha düzenleme yok nereden çıkardın diye sorarsan 1. olarak d2 forumdaki sunucu bilgileri kaldırılırdı eğer aktif olsaydı .
2. olarak zaten d2 ile ilgilenen ben ve yusuf olduğuna göre banada böyle bir görew verilmedi dolayısıyla cewap gelmez.

Edited by SaShA