Posted April 23, 200718 yr arkadaslar acaip sıkıştım transformatör örnek soru lasım çok acil bekliorum lütfen :ch:
April 23, 200718 yr Tam olarak ihtiyacın olan nedir transformatörlü devre soruları mı? Transformatör sorusu diyince en basiti biliyorsun giriş sarımının çıkış sarımına oranı ile ilgili olan giriş gerilimi ve çıkış gerilimi sorularıdır ki sende bu tür sorulardan 100 lerce üretebilirsin, biraz daha açıklayıcı ol tam olarak ihtiyacın olan soru tipi nedir ?
April 23, 200718 yr Author ya konu dönem ödevim olduğu için biraz zor sorularda lasım ama son gün olduğu için çözümlü olmasında yarar var
April 23, 200718 yr Son güne bırakman kötü olmuş. BU kadar kısa bir sürede çözüm bulman zor. Keşke daha önceden haber verseydin belki o zaman yardım edebilecek birileri çıkardı.
April 23, 200718 yr Author ya ödev hazır hazır olmasına da soru yok soruları tarıycaktı bi arkadaş yamuk taramış 40 küsür soru var yapamadım hepsini
April 24, 200718 yr Arkadaşım biraz daha belirleyici olursan daha kolay yardımcı olabiliriz belki, transformatörün bir dünya kullanım alanı var sana tam olarak ne lazım onu yazarsan bakarız birşeylere. Dönem ödevi diyorsun biraz zor olsun diyorsun transformatör diyorsun birşey anlaşılmıyor bundan, belireyici ol biraz.
April 25, 200718 yr Cem Yılmaz`ın dediği gibi : "Babamın transformatörü var!" "Ben transformatör gördüm!" Cidden dönem ödevin var ve bırak cevabı daha soruyu bile bilmiyorsun. Adam yardım edecek "budur" diyemiyorsun. Unut o ödevi Nail sen
April 25, 200718 yr Author [quote name='EleCtrO' post='107883' date='Apr 25 2007, 00:41 AM']Arkadaşım biraz daha belirleyici olursan daha kolay yardımcı olabiliriz belki, transformatörün bir dünya kullanım alanı var sana tam olarak ne lazım onu yazarsan bakarız birşeylere. Dönem ödevi diyorsun biraz zor olsun diyorsun transformatör diyorsun birşey anlaşılmıyor bundan, belireyici ol biraz.[/quote] sarım sayıları ile ilgili sorular gerek ve değişken verimli sorular da iyi olabili
April 25, 200718 yr Author [quote name='Shevarash' post='107899' date='Apr 25 2007, 11:05 AM']Cem Yılmaz`ın dediği gibi : "Babamın transformatörü var!" "Ben transformatör gördüm!" Cidden dönem ödevin var ve bırak cevabı daha soruyu bile bilmiyorsun. Adam yardım edecek "budur" diyemiyorsun. Unut o ödevi Nail sen [/quote] oda güzel
çok acil bekliorum lütfen :ch: