Posted April 28, 200718 yr Üniversitemizin (Bilkent) su seneki şenlikleri 3-4-5 mayısta yapılacak.. Konserlere dısardan alım olmayacagını belirtti rektorluk ama senlıkler sanırım herkese acık.. Ankarada olanların dikkatini çeker diye düşündüm.. Çünkü baya eglenceli oluyor (Barıs kıskan sen yaglı sac ) Programlar Arasında: -Paintball -Duvar tırmanışı -Tulum Güreşi -Voleybol,Basketbol,Futbol,Badmintton turnuvaları -Defne Joy la müzik keyfi ve daha bir çok aktivite var.. Kaçırmayın derim Edited April 28, 200718 yr by Rikugun
April 28, 200718 yr ahah bana he yagli saç yahu sizin şenlikler bi tuhaf, gülşen fln geliyor zamazingolar ordusu toplaniyor, getirin şöyle adam gibi bi grup yurtdişindan da dinleyelim. o degil bizim şenliklere (odtü) pentagram gelicekmiş. geçen sene acaip fason geçmişti bide 50. yil olucakti. neyse bakalim bu sene iyi birşeyler yapabilirlermiş fakat ben şenliklere katilamicam erzurumdaki üniversiteler arasi okculuk yarismasi nedeniyle. program belli olsun başka bi sayfada haberdar ederim sizi efenim. ayrica bizde frp toplulugu ring ayarlamişti köpükten kiliç kalkanla milleti savaştiriyordu. gayet güzeldi migfer fln da yapmişlardi. deli bunlar yahu
April 28, 200718 yr Author Valla bu senekı konser için ayarlanan isimler iyi gibi.. En azından yine size hitap etmıyor ama biz eglenıcez galiba.. Serdar Ortaç, Funda Arar ve klarnetttçiiii Hüssnüüü
April 28, 200718 yr Bende sizi bizim okulun (dbakır anadolu öğretmen lisesi) şenliklerine beklerim... Yuquailon'nun kardeşi çıkıyor bazen
April 28, 200718 yr [quote name='EmptyWords' post='108690' date='Apr 29 2007, 00:04 AM']Bende sizi bizim okulun (dbakır anadolu öğretmen lisesi) şenliklerine beklerim... Yuquailon'nun kardeşi çıkıyor bazen [/quote] euheuhu gelmek lasım para biriktiriyiim bari ne zaman olcak şenlikler :ep:
April 28, 200718 yr [quote name='nayiil' post='108692' date='Apr 29 2007, 00:09 AM']euheuhu gelmek lasım para biriktiriyiim bari ne zaman olcak şenlikler :ep:[/quote] Seneye ben de cıkıyorum canım bütün herşeyini satsan gelemezsin... Paha biçilemez !!
April 28, 200718 yr [quote name='EmptyWords' post='108695' date='Apr 29 2007, 00:12 AM']Seneye ben de cıkıyorum canım bütün herşeyini satsan gelemezsin... Paha biçilemez !! [/quote] napalım artık video ları upload edersin o kadara yeter paramız demi
April 28, 200718 yr [quote name='nayiil' post='108696' date='Apr 29 2007, 00:14 AM']napalım artık video ları upload edersin o kadara yeter paramız demi [/quote] Karşılığında 70 priest char isterim
April 28, 200718 yr [quote name='EmptyWords' post='108698' date='Apr 29 2007, 00:17 AM']Karşılığında 70 priest char isterim [/quote] tmm sen ver orj acc ben kasarım
April 28, 200718 yr Başka isteğin? Neyse konuyu çok saptırdık, sang şimdi bizi baglayacak sonra da cat form a girip dmg yagmuruna tutacak
April 28, 200718 yr [quote name='EmptyWords' post='108701' date='Apr 29 2007, 00:27 AM']Başka isteğin? Neyse konuyu çok saptırdık, sang şimdi bizi baglayacak sonra da cat form a girip dmg yagmuruna tutacak [/quote] ehueuhe eft dayak yemeden bırakmak lasım
Ankarada olanların dikkatini çeker diye düşündüm.. Çünkü baya eglenceli oluyor (Barıs kıskan sen yaglı sac
Programlar Arasında:
-Paintball
-Duvar tırmanışı
-Tulum Güreşi
-Voleybol,Basketbol,Futbol,Badmintton turnuvaları
-Defne Joy la müzik keyfi ve daha bir çok aktivite var..
Kaçırmayın derim
Edited by Rikugun