Posted June 27, 200915 yr Daha önce de D2 oynuyodum ama öss 1 yıl izin wermedim bana. Yani son 1-2 haftadir D2 oynuyorum. Sağolsunlar arkadaşlarla beraber güzel vakit geçriyoruz. Ama 1-2 gündür baya bi sorunlu geçti. Zaten server da 10-11 kişi online oluyor. Bunlarda grup olarak birbirine kufur yağdırıyor. Bugün bir ton küfür yedim ve tek küfür bile etmedim. Edenlerin yanına kar kaldı. Ama orada, lobide admin kılıklı bir user olsa olur mu bunlar ? Sanmıyorum... Sonuçta daha etkileyi olması için bir ss koymak istiyorum.Bakın lütfen. [color="#FFFFFF"][size="1"]http://img81.imageshack.us/i/95510619.jpg/[/size][/color] Bu küfürü eden adam server da 5-6 kişiye bu şekilde küfür savurarak onları rahatsız ediyor, tehtid ediyor. Ve inanamadığım olay benim bu adamı hiç tanımıyor olmam. Bu insan ile daha bir oyuna bile girmedim... Edited June 28, 200915 yr by 6sanit6arium6
June 28, 200915 yr Bu ne hırs şimdi bu konunun nereye gideceği çok açık sadece benim diyenler genelde ilk gidenler olur. Server sahibi gibi bi tavır takınmışın bence o kadar abartma banlada çözülcek bi sorun deil bu birbirinizin yüzüne bakmayın okadar ama cemeko baya ters gitmişin bana o kadar ters gidilse ben heralde dayanamazdım bilmiorum tabi olayların başını az kavgalı oyunlar diliyorum size.
June 28, 200915 yr Gereken Yapıldı Oyundan Acc alma kapatıldı http://destek.wturk.com adresinden bnet bolumune basvuru yaparak acc alabılırsinız. Küfür Edenler Cezalandırıldı.
June 30, 200915 yr [quote name='pars' date='28 June 2009 - 05:01 PM' timestamp='1246201264' post='252795'] Server sahibi gibi bi tavır takınmışın bence o kadar abartma [/quote] Serveri Yusufun AcmaSı ÖnemLi oLan Konu DeiL Seni Temin Ederim Benim Burdaki Emeğim Yusuf'un Emeğinden Daha Coktur Bu Son Dönemde. Serveri SahipLenmeye GeLince şurda Zaten 10 Kişiyiz Sen SahipLenme O SahipLenmesin Bu SahipLenmeSin Server Acıktamı KaLSın 1 Admin biLe Yoktu Düne Kadar Oyunda. Uzaktan DavuLun Sesi Hoş Tabi Sende Benim Kadar Ömürünü Eritseydin Burda Sende Her HakSızLığa Baş KaLdırırdın Yeri GeLince "Just" acc Sini çaLdıLar Adamin Bütün İtemLerini AttıLar ÇaLanLarın Üzerine Gittim Diye Ben SucLu oLdum Sanane DediLer Aradan 2 Gün Geçmedi Benim "Ruh6" Acc PatLak Werdi armor Dısında Pot BiLe Yoktu Adamın Üzerinde şimdi Ben Bağırmayayımda Kim BağırSın ? Pars
June 30, 200915 yr Author Zamaninda benimde itemlerin çalındı. Ama ben bunu gurur yapmadım. Arkadaşlarım hemen itemlerimi karşılamaya çaliştilar. Bana gore onemli olan da bu. Sen oyunu tek oynamaya çalişiyorsun resmen. Ayrıca burasi sahipsiz degğil ve burasi kufur edenlerin mekani da değil. İnsanlar buraya stres atmak için geliyor. Fakat lobiye girdiğinde yine birilerine sıralamışsın.(Bu durum artık yok tek tesellimiz bu.) Diyeseksin ki adamlar lwl 1 char açıp bana kufur ediyorlar. Bende diyorum ki bana 1 ton kufur ettin ve karşilik wermedim. Tek karşilik bile wermedim. İstersen sen de karşilik wermeyebilirdin. Edited June 30, 200915 yr by electron
June 30, 200915 yr BiLemem Yapım DeğiL HerhaLde SinirLi Biriyimdir Ani ParLarim Bende BiLiyorum Caktırmadan 1 lvl Adam Acıp Küfür Etmesini Ne Dediysem ArkaSındayım Bende Temin Ettim Calınan İtemLerimi Ama Ne Gerek War HırSızLığa Gelip Adam Gibi iSteSe ? Ben ELimdeki kuLLandığım Zakarumu Werdim Burda KaLkanSız Gezdim 10 Gün item mi Yok TonLa War Ben HırSızLığa Kızıyorum. KesinLikLe aLttan ALınıcak Bi Konu DeğiL Bugun Bana Yarın Sana YaparLar. Edited June 30, 200915 yr by Cemeko
Yani son 1-2 haftadir D2 oynuyorum. Sağolsunlar arkadaşlarla beraber güzel vakit geçriyoruz.
Ama 1-2 gündür baya bi sorunlu geçti. Zaten server da 10-11 kişi online oluyor. Bunlarda grup olarak birbirine kufur yağdırıyor.
Bugün bir ton küfür yedim ve tek küfür bile etmedim. Edenlerin yanına kar kaldı.
Ama orada, lobide admin kılıklı bir user olsa olur mu bunlar ? Sanmıyorum...
Sonuçta daha etkileyi olması için bir ss koymak istiyorum.Bakın lütfen.
[color="#FFFFFF"][size="1"]http://img81.imageshack.us/i/95510619.jpg/[/size][/color]
Bu küfürü eden adam server da 5-6 kişiye bu şekilde küfür savurarak onları rahatsız ediyor, tehtid ediyor. Ve inanamadığım olay benim bu adamı hiç tanımıyor olmam. Bu insan ile daha bir oyuna bile girmedim...
Edited by 6sanit6arium6