Jump to content
Posted
İstek üzerine patch yapım kararı aldık.
Patch ortak olarak yapılacak,bir şeyler katmak isteyen herkezin isteği yerine getirilmeye çalışılacak.
Bu kişiler birlikte txt oluşturacak ve bu txt sitede yayınlanacak.
En son hali oluşturulup incelemeler yapıldıktan sonra Yusuf kaptan .bin e çevirerek patch aktif hale getirilecek.
NOT:Yardımcı olabilecek arkadaşlar buradan birbirleri ile iletişime geçsinler.

Featured Replies

Text mekaniklerinin yapımına katılmak isteyenlerin hex kodlarından, mod kurmadan, MPQ Editorlerden, ve en stabil şekilde yazılabilmesi için AFJ .txt ve .tbl Editorden anlamaları bizim için hem daha iyi hem de daha hızlı bir çalışma olacaktır. Bunların dışında;

-Yapılan .txt ve .tbl dosyalarını test etmek isteyen,
-MPQ halindeki patchleri oyun üzerinden test etmek isteyen,
-Itemler için daha önce hiç kullanılmamış imajlar bulabilirim ya da kendim yapabilirim diyen,
-Map yapımı hakkında script bilgisi olan,
-Item, quest, ya da aklınıza gelebilecek her türlü konsept hakkında tavsiyler vermek isteyen,

Gibi konular için sacreneous@msn.com adresinden bana ulaşın. Txtler site üzerinden yayınlanacağı için herhangi konuda şüphesi olanlar patch'i kontrol edebilecekler. Zaten .bin dosyalarını mpq'a atıcak olan Yusuf olacağı için böyle bir şüpheniz olmasın.

Edited by Sacreneous

Mp yapimi derken ? Heyecanlandım bir an :)

Ayrica tavsiye edilen ya da patch e konulacak itemleri burada yayinlarsaniz fena olmaz.
Arkadaslar patch yapim surecine ilker arkadasimizla beraber girmis bulunuyoruz.Biz kendi patchimizi yapacagiz destek vermek isteyen var ise ilkerin adresinden yardimci olursa seviniriz...
Uniq kalkan dusunmuyoruz su anlik.Guzel bir oneri gelirse neden olmasin.2-3 gune sanirim patchi bitiririz.Merak edenler ilker arkadasimiza msnden ulassin text halinda yazili su anda itemlerin bir kismi.Itemlerin tasarimi bitince zaten siteye koyacagiz...
şimdi işin bi ucundan tutim diorum bende en azından daha mantıklı tasarımlar olması için tasarım kısmına katılırım.
zamanım olursa uniq item ,rw vs lerin bi kısmınıda eklerim patch e ekliyorum seni sacre
  • Author
Patch yapım çalışmaları bir daha gündeme alınmamak üzere durdurulmuştur.
reset GeLmeSi imkanSız
Böyle 4 ayda Bir yes Gelirse şunu Söylim YeniLere Nazaran Eski OyuncuLardan Kimse KaLmicak

Ben HaftaLarımı Verdim Depo Rush attim 2 Ayda Anca Enigma Yaza BiLdim
Zar Zor Ordan Burdan Borc TopLaya TopLaya inf Yazdık Dün (Dikkat Edin Dün Yazdık Daha)
inf iÇin Tekrar Sorc Kastım Bugun 75 lvl Henüz Takıp Kullanmadım BiLe Daha
Zaten Server 2 Gün KapaLı KaLıcakmış
Ben iNfinity Kullanamadan Reset GeLirse KompLe Birakirim DiabLo'yu
E yes gelmiyecek de rant saglayanlar kim cezalarini aldilarmi aciklama yapilmadi.Bizde patch icin ugrastik onlar da bosa gitti gibi gozukuyor.Patch i yine de bitirmeyi dusunuyoruz ne de olsa emek verdik az bi kismi kaldi tamamlayinca sizlere gondeririz yukleyip yuklememek size kalmis.Bu isin sorumlularini da bildirirseniz insanlar kimin yuzunden bazi seylerden oldugunu ogrenmis olur...
[quote]Bizde patch icin ugrastik onlar da bosa gitti gibi gozukuyor[/quote]

Hayir boşa gitmeyecek merak etmeyin. Emeğinize sağlık.

Yusuf kaptanın cok guzel fikirleri warmiş. :)

Edited by electron

Bizle de paylasmayi dusunur mu yusuf kaptan.Bize iptal dediler birakiyoduk yapmayi hatta ara verdik.Devam mi edelim simdi 2 gunluk isi kaldi patch in...
Doğru düzgün bişey söyleyin. Tatildeyim ve hiç bir karım olmadığı halde bu sıcakta patchle uğraşıyorum.

<_<
Benim anlmadigim sey neden patch istemiosunuz.Oynadiginiz server cokmu stabil.Aman biz bole iyiyiz havalarinda millet.Hep ayniitemlerle oynuosunuz kes kes bitmes server.Hf kirin :D Bu server yusunde 2 serverda daha basladim oynamaya ikiside burdan cok daha farkli sizede tavsiyem birer server bulun kendinize ayni yerde saymaktan iyidir kanimca :D Zira Türkiyenin hali gibisiniz bir ileri iki geri.Vel hasil bu server dan cacik olmas bu tip oyuncularla
Kardeş haklısın ama oraya buraya gidin dememelisin. R€kl@m gibi olmuş. Yani birgun buraya gelme ihtimalin war. Herseyi dusunerek daha oturaklı yorumlar yapalim lutfen...
Oturakli derken neyi kastediosun R€kl@m yapsam isimlerini yazardim server larin.ayrıca ozelden bu serverlarin isimlerini benden istedin su yazini daha once gormus olsaydim sana bu serverlarin ismini yazdigim msj i yollamasdim.Buraya yazacagim yazi icin herhangi birinden icazet alacak değilim. Herkes haddini bilsin.
Ayrica ben bu oyuna bu serverda basladim baska serverlarda oynarim ama bu server i da birakmam.Kendinize baska server bulun dememin sebebi tepki gostermek icindi.İcinde bulundugunuz duruma tepki gosteremiyorsaniz bu sizin sorununuz