Posted July 19, 200916 yr kaydolurken nasil olsa degi$tiririm diye dikkat etmemi$tim fakat degi$tiremiyoruz sanirim. benim hesabi tbc olarak ayarlar misiniz? konuyu nereye acicam bilemedim, i$lemden sonra konu silinebilir. te$ekkurler.
July 19, 200916 yr oncelikle oyun hesab adını wermen gerek değiştirmemiz için 2. si yekinde dediği gibi wotlk patchindeyiz gercekden tbc yi mi istiyorsun tbc ile wotlk un getirdiklerinden faydalanamayacağını biliyorsundur umarım.
July 19, 200916 yr Author aslina bakarsaniz anlayamadigim bir $ey daha var benim surumumle ilgili. oyunun her yerinde wrath of the lich king yazsa da (manueli dahil), 3.1.3'te oldugunu gosterse de hicbir wotlk serverina giri$ yapamiyorum. tbc olarak ayarladigimda girebiliyorum sadece. 3 kere ba$tan kurdum elimdeki kurulumu ama sonuc degi$medi. Bl@zzard'in sitesindeki installer ile yuklemi$tim, patchleri de ona yaptiriyorum. elle mudahele etmiyorum (patchleri ba$ka bir yerden kurma gibi vs.) version tbc olsa bile oyunun her bir tarafinda wotlk yazisi olmasi normal mi sizce? ben nerede hata yapiyorum ya da \:
July 19, 200916 yr Author hatta screenshot gosteriyim: [img]http://img156.imageshack.us/img156/3519/wowscrnshot071909192250.jpg[/img]
July 19, 200916 yr LK yüklü fakat db si yok. Yani Wrath of The Lich King 'in verileri yok senin wowda. Sanırım internetteki beta wotlk u kurdun. Çünkü zamanında bende aynısını yaptım. 1gb kotam boşa gitmişti. Nerede oturduğunu söylersen belki o ilde oturan arkadaşlar gönderebilir. En azından ben ulaşabilirsem aynı ilde oturduğun playerlara söylerim buraya bakmalarını.
July 19, 200916 yr Author hm anliyorum. tam indirmem lazim demek \: 15gb yer istedi benden hdd'de. net kotasiz sorun degil de omrumden omur goturuyor 1mbit ile. izmir'de ya$iyorum, kurulum olan arkada$ varsa elden alabilirim. ilgi ve alaka icin te$ekkurler.
July 22, 200916 yr Dostum bende de seninkinin tıpatıp aynısı lk yi kursak giremezmiyiz baştan mı kurmak gerekio baştan kurarsak lk i hangi sırada kurcaz :S cevap verecek varmı ?
July 23, 200916 yr LK paketi varsa elinizde veya setup ı kurun bir şey olmaz. Olucağını sanmıyorum yani. Çünkü eksik olan data yı yerine koycak paket. En kötü ihtimal elinizdekinin yedeğini alıp deneyin. Bir şey olurda açılmazsa gene wow yedeği yerine atarsınız devam edersiniz oyuna.