Jump to content
Posted
arkadaşlar bugün cdciden diablo 2 LoD ı aldım.büyük bir hevesle yükledim ve forumdan bağlantı için gerekli talimatları aldım fakat patch i 1.00 dan 1.11 e çıkaramıyorum.linkdeki dosyayı indirdim fakat hata verdi.bu sefer battle.net den indirdim aynı hata acaba oyunumun korsan olması bir etken mi? ayrıca oyun .sfx uzantısı şeklinde yükleniyor yani orjinal Blızzard ın öngördüğü dosya ya yüklemerdiğim için böyle bir sorunla karşılaşabiliyor olabilir miyim? lütfen yardımmm...

Edited by MrGargamel

Featured Replies

[url="BURADAKİ"]http://destek.wturk.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=6[/url] dosyayı indirip yükle.Yükler iken oyun kapalı olsun.Yine hata aldıysan "game.exe" ye sağ tıkla ve salt okur işaretliyse onu kaldır.Sonra tekrar yüklemeyi dene.Version 1.11b olduktan sonra d2-destek bölümündeki blackmark sabit konusundaki patchi indir.Regedit i de ayarladıktan sonra servera girebilmen gerek.
  • Author
Fatal error: HATA: Hatalı yükleme dosyası bilgisi. Bu dosyanın ilgili dizinde bulunduğundan emin olun. in F:\root\vhosts\wturk.com\subdomains\destek\httpdocs\modules\downloads\client_downloads.php on line 243
gibi hata alıyorum dosyayı indirmeye çalışırkenn :(

Edited by MrGargamel

• Author
dostum dosyayı başka bi yerden indirip yükledim anlattığın gibi salt okunurluğu iptal ederek. fakat bu seferde cd yi istiyo acaba crack mı gerek? (farkındayın seni çok yorduğumun ama lütfen sıkıntıdan ölücemm :(

Edited by MrGargamel

• Author
kardeşim d2loader diye bi program sayesinde oyuna artık girebiliyorum. kısacası sorun ortadan kalktı tüm yardımların için çok teşekkürlerr :D
  • Author
Allah'ım umudumu kesmeye başladım nedir bu şans artık pes edicem.:( şimdiki sorun "unable connect" hatası maphack ve bir diğer upgrade yi indirimedim zira linkler ölü :P bu konuda biraz daha yardıma ihtiyacım var...
Regedit ayarlayamamışsın sanırım.
başlat/çalıştır/regedit/hkey_current_user/software/battle.net/configarition (bu son configiration sanırım vistada var sadece eğer xp ise işletim sistemin orada yapman gereken bnet içinden battle.net gatewayı bulman) bnet.gateway dosyasını sil ve sunucu regeditini tekrar yüklemeyi dene.
  • Author
bahsetiğin şeyi defalarca yapmama rağmen i değişiklik yok. Tamam mezarlıklara girip tabut soymayı özlemişim bende ama onLinesi duruken biraz adamın canı sıkılıyo single da. lütfen artık birileri bi çare bulsun buna.Burdan Ali Kırca'ya sesleniyorumm!!!