Jump to content
Posted
[b][size="3"][color="#9932cc"]Arkadaslar wturk ve wt-bm realmlerini birlestirme projesi gundemde.Proje su sekilde olacak:[/color][/size] [/b]
[size="4"][color="#a0522d"][b]-Orjinal 1.11 oynanan realmdeki levellar daha yuksek oldugu icin rekabeti saglamak amaci ile eski realmdeki 94 level ve uzeri karakterlerin sadece itemleri sahiplerine teslim edilecek karakterler aktarilmayacak.Duyurunun ulasmamasi dusunulerek karakterler silinmeyecek ve sonradan olacak talepler dikkate alinacak.
-Yine orjinal realmdeki 94 level alti karakterler aynen blackmark realmine aktarilacak.

Oyundan surekli anons gecilecek ve forumdaki topik altindan bilgi verilecek.Basvurulariniz icin 1 Eylul 2009 tarihi son gun olarak kabul edilecek.Bu tarih sonuna kadar eski realmden gecis yapmak isteyen herkes oyundan *yusuf *serenity accountlarina mesaj atabilir.Surekli oyunda olmaya calisacagim ben yoksam bile buradan pm yoluyla accountunuzun ismini bana mesaj atip talebinizi kayit ettiriniz veya bu topic altindan ayni sekilde talebinizi yaziniz.

1 Eylul e kadar olan basvurulara bakilip son karar verilecektir.Bu yuzden bu duyuruya bakma imkani olmayan ve yeni realme gecis yapmak isteyen eski realm oyuncusu tanidiklariniza haberi ulastirmak da sizin gorevinizdir.[/b][/color]..

Not:Topic tartisma topici degildir.Eger goruslerinizi belirtmek veya tartisma ortaminda daha saglikli kararlar alinabilecegi taraftari iseniz yeni bir topic acarak buradan fikir beyani yapabilirsiniz.Bu topic altindan sadece kayitlari yapacaksiniz.Simdiden ilginize tesekkur ederim...

Not2:Kayitlari yaparken patchli serverda karakterim yok veya var diye belirtiniz.
[/size]

Edited by NaRoshReA

Featured Replies

diablo2 realm lerin birleştirilmesi ile ilgili olarak asağıdaki acc lerimin
yeni bm realmine aktarilmasini talep ediyorum
eski relmdeki acc lerim

kabraxis
serderm
serderm2
belial
meligok
anni
runeler

not: yeni BM realminde kabraxis acc sinde 2 tane karakterim var isimleri :
sorceress
azman

ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
diablo2 realm lerin birleştirilmesi ile ilgili olarak asağıdaki acc lerin
yeni bm realmine aktarilmasini talep ediyorum
eski relmdeki acc lerim..

bu acc lerin hepsi bizim arkadaş grubuna ait accountlardir....

natilus99
gokalp
gokalp2
frost
komutan
hunter
zagor
zagor2
EFSANE
runeler
derman
kasa
kasa2
charm
xero

hangi charlar gecer hangileri geçmez onu bilemem incelemedim ama sanırım bu acc lerin içinde ya 1 yada 2 tane 94 level üstü karakter olabilir onuda siz tespit edin artık ...

itemlerin hepsi geçerse oynamaya devam ederiz hepsi derken (torclar yazılmış runeword ler anniler vs .. )

yeni bm realminde bir kaç acc de açılmış depolar ve bi kaç tanede yeni karakterler var isimleri...

gokalp teki charlar

Blızzard 93 level
warrior 85 level

ve itemlerin oldugu 6 adet 1 level char

frosttaki charlar

BLACK_MAMBA 91 level
FREEZER 97 level ve item deposu olarak kullandigim 1 level TAL-RASHA acc si

hunter acc sindeki charlar

death_fast 85 level
tommiks 63 level ve 6 tane depo char