Jump to content

Featured Replies

[b]Hmm yazık olmuş. Geçmiş olsun.

Aslında bakarsan charları silinen ilk kişi sen degilsin. Bundan 3-4 hafta oncesine kadar da bizden 2 acc silinmişti.

İyi kasan oyuncular tabii bunlar. Muhtemelen sende iyi kasmışsındır.

Ve muhtemelen server da tartiştigin ya da hoşlanmadıgın biri yapmıştır bu çirkinliği...[/b]
  • Author
eh işte çok deilse de ladderde 15.ydim işte char deil de ben pala yapmak için sorc yapmıştım runler de sorctaydı hex omega kasmıştım en çok ona bide 5lik ctaya yanarım. benimkini başkası silmedi yaa tra kesiodum server gitti 15 20 saniye girmedi oyuna sonra girdim millet noldu falam diodu benim sorc gitti o ara yane başkası silmedi sordum oynayanlara da tek bana olmuş enteresan. server ın azizliğine uğradım yani helal olsun ne deyim. bakalım bi sölesinler nolacağını ona göre hareket etcem
WT-BM ye girdigine emin misin peki ?
  • Author
yaa benim bi pala bi sorc vardı wt-bm ye giriom tabi charların hepsi gitmiş deil pala duruyo sorc yok. zaten yönetici de sallamıomuş forumları falam benim sorc yalan oldu yane :D canları saolsun. haddinden fazla vaktimi alıodu zaten. kesinleşsin bırakcam diabloyu hiç uğraşmam bu saatten sonra daha
  • Author
şimdi ben olayı tamamen şöyle anlatayım. travincal kesiyodum sorcla 120. tra falamdı. kesmeye başlamadan önce de patch i indir hatalar düzeltilmiş dedi biri adını hatırlamıom. indirdim kestim 120 kere falam trayı. sonra server gitti oyundan düştüm. tekrar girmeye çalıştım girmedi. sonra bi daha girmeye çalıştım sorcla girdim, oyun kurdum kurar kurmaz tekrar düştü oyundan. sonra tekrar girdim sorc yoktu pala duruyodu. 2 charım var sorc pala. sorc silindi kendi kendine pala duruyodu. bunlar en fazla 30 saniye sürmüştür üzerinden zaman geçmedi yani. olay bundan ibaret. he bi de alakasız belki ama söleyeyim craft ring yapıodum bi tane yaptım 96 level istiyodu ezik bi ringdi. çok komiğime gitti kasaya koydum arkadaşa göstermek için. ama sonra oynadım bi yarım saat falan heralde alakası yoktur silinmesiyle. en az 2haftadır günde 5 6 saatim bu oyuna gidio hiç bişeye yanmam boşa giden vaktime yanarım. he itemlerimin neler olduunu bilen direk kasamı gören en az iki şahit var bi çok şeyimi de biliodu 5 6 kişi. 8 senedir oynuyorum d2 yi bi kere yalan sölediğimi gören duyan varsa söleyin var die, düzeltmeyin bu hatayı. şimdiden teşekkürler emeğe saygınız için...
[b]Sorceress in silinip Paladin in silinmemesi cok garip. Bu birini o chari sildigini gosterir.[/b]
oyunda asla bu şekilde bi hata olmaz.
Senin anlattıkalrından şu çıkıyo 2.ci girdiğinde sorc ile oyun kuramamışsın o sırada sorc unde başkası varmış demekki ve karakterini soyuyomuş ve sonrada çıkıp silmiş senin girdiğini farkedincede paladin e girme zamanı bulamamış.
Eğer anlattığın gibiyse ancak bu şekilde olur yani bi hırsızın işi senin olay.
Bu tür durumlarada herhangi bi müdahale olamaz.Durumuna üzüldüm, geçmiş olsun.
  • Author
ben mi anlatamıyom siz mi anlamıyonuz. server gitti diom size oyundaki herkes düştü. hatta biri daha oyunda olduğu sorcuyla oyun kuramıyomuş diğer charlarıyla kurabiliomuş. server gitti diom size acc girmiodu. ben giremedim oyuna derken yeni oyun kurmaya çalışmaktan bahsetmiorum acc ismi ve şifresi girilioya oraya girmiodu server düşmüştü yane kapanmıştı göçmüştü daha nasıl anlatacam. server çalışmazken nasıl biri benim acc me girip char silebilio. öle diosanız biri seni soymuş diosanız bu sitede yetkili birileri olmalı. server düştüğünde, yane oyuna giremiom derken acc ismi ve password girilen yere giremezken birileri beni soyuyosa sizin dediğiniz gibi bu yetkili birileri olmalı. ben server düştüğünde oyuna girmeye çalıştım zaten direk giremedim yane acc ismi password girdiğimde oyuna girmedi bunu sölüyorum yeni oyun kurmaktan ya da kurulu oyuna girmekten bahsetmiorum. ben de biliom başkası benim charımdayken benim oyuna o charla giremeyeciğini ama bu o deil. anlatamamışım heralde oyuna girmeye çalıştım giremedim derken servera giremedim diyeyim anlatabilmişimdir inş. biri beni soymuş birileri silmiş olsaydı anlardım üzerinden zaman geçmedi direk girmeyte çalıştım "servera" new oyuna deil şimdi oldumu???
  • Author
hane diabloyu çalıştırıyoz account name ............. password ............... çıkıoya oraya giremiodum. oyuna girmekten bunu kastetmiştim
  • Author
biri benim sorcumla oyuna girip beni soymuş olsa benle sorcla çıkınca tekrar acc name password sayfasına dönerdi ama öle bişi olmadı oraya dönmedi zaten dönmesi de sçma olurdu server düştü. oyundayken oyun kitlendi. şöle söleyeyim hane kalabalıkken herkes oyundayken mesela server down oluodu da herkes lobiye geliodu noldu diodu herkes. heh bu da öle bişidi anlatabiliomuyum server down düştü gitti kitlendi göçtü hey Allah'ım
  • Author
anlamak istemiyonuz biri beni soysaydı oyunda yokken anlamazdım tabiki ama oyundayken soyulsaydım bunu anlayabilirdim ben de az çok biliom bu oyunu.server down anlatabiliom inş. hayır yetkili biri bana deseki arkadaş gitti itemlerin charın gelmez artık uğraşma boşa pek de umrumda deil ama gelebilir belki itemlerini verirler save ler oluomuş gibi şeyler söylenio bana. hiç boşa uğraşma dese yusuf mu ne işte o arkadaş silerim accmi de palamı da defolup giderim. ama nasılsa yetkili kimse sallamıo. bırak onu yetkili biri yokki zaten
3 kere anlatmışın da ne bu sinir bana sinir yapmana gerek yok ben yorumumu yaptım.
Bu tür konularda tecrübem olduğundan hiç bi down veya buna benzer durumda karakter silinmez.
Bunu engelleyen bissürü faktör var çünkü.
Bunun nasıl olduğunada hiç bi mantık yürütemiyorum çok deil bikaç hafta önce prey'inde down olmuştu ama onun olay günü sadece o down olmuştu ve karakteri silinmişti birilerinden patch dosyası falan aldım keylogger çaktılar şifrem aynı ama karkaterim silindi falan diyodu.senin druum biraz farklı tek ortak yön 2 nizinde şifre aynı, karkater silinmiş durumda.Onun vukaatte böyleydi sen en iyisi yusuf u bekle o sana durumu açıklicaktır.
yusuf abinin olayı cözmesi sadece 1dksını alır ;)
  • Author
valla ben kimseden hiç bişey almadım sitedeki patch i indirdim sadece o da zaten herkes indirmiş bi sorun yokmuş öle dediler. yusuf çözebilir çözmesine de çözmek istermi uğraşırmı bilmiom
[b][b]Uğraşmaya gerek yok zaten.[/b]

Sadece baksa yeter.[/b]