Jump to content
Posted
Dun actiğim topiğin baslğını haturlatim ''Kapatın şu Server i Artik'' acc paswordumun hacklendigini adminin ilgilenmesini istediğimi yazmıştım bugün bakıyoruz topik de yok ortada ne biçim istir kardeşim rezalete bak ya capsleyip baska forumlarda gosterecem komediyi baska turlu olmas bu is

Featured Replies

şakamısınız kardeşim , herşeyin yolu var yordamı var.Öyle başlık açarsan siler.......
  • Author
[quote name='Blue' date='28 September 2009 - 11:48 AM' timestamp='1254127711' post='257758']
şakamısınız kardeşim , herşeyin yolu var yordamı var.Öyle başlık açarsan siler.......
[/quote]
Nasil topic açacagimiza dair icazet mi alcaz.Topiğin icerigini yazdim okumadinmi.Eleştriyi kabullenemiyorsaniz forum acmayin kardesim bu kadar basit
Hocam oncelikle gecmis olsun ama hack isi eskisi gibi ele ayaga dusmus durumda degil su anda.Lakin birincisi serverda su donemde dogru duzgun oyuncu yok kim neden hacklesin veya bu serverda kac tane saglam hacker var?Sunucu kaynakli bir problemse de admine iletiniz karakterleri silinenler bu yolu izledi siz serveri kapatin demissiniz.Sifre guvenliginizden yonetim degil siz sorumlusunuzdur bu konuda sikintiniz varsa eger sikayetinizi de o dogrultuda yapmanizi tavsiye ederim.Dogru yolu izlerseniz en azindan sonuc alma ihtimaliniz olur buda sevindirici bir durum kabul edersiniz ki...
[quote name='Deepbluex' date='28 September 2009 - 05:30 PM' timestamp='1254151857' post='257838']
Nasil topic açacagimiza dair icazet mi alcaz.Topiğin icerigini yazdim okumadinmi.Eleştriyi kabullenemiyorsaniz forum acmayin kardesim bu kadar basit
[/quote]
Evet herşeyin bir kuralı var icazet almak değil de az sakin olup mantıklı davranmak gerekir ki takınmış olduğunuz uslup çok ters zira bu topici WT'nin sunuculuğunu yaptığı tüm oyunların üyeleri ve game masterları okuyor. Sen kalkıpta kapatın su serverı die başlık açarsan kapatma işlemi önce senin topice uygulanırki bunu tüm forum yetkilileri yapabilir ben görseydim o topici bende kapatırdım ki bunuda sana izlemen gereken yolu izah etmek için kapatmıyorum.
Sonuçta tatsız bir olay başına başına gelmiş passwordum hacklendi diyorsun ; bu iddayı kanıtlamak gerekir sen passwordunu unutmuş olabilirsin ne biliyim 3 kere yanlış girmişsindir acc otomatik kendini kitler ve ban hatası gibi hata verir yok öyle değil kesin hacklendi diosan o zaman senin charınla diablo II oynayan olmalı suanda serverda öyle mi?

Böyle topicler açmadan ardından kavga ortamı oluşturmadan (ki serverı kapatınla başlamışsın forumu da kapatına gelmiş olay ki sizin sabrınız bitiyorsa bizimkide belli yere kadar hak verirsiniz ki)Diablo II ile ilgi yetkili arkadaşlara pm atıp size geri dönmelerini beklediniz mi? Olay neymiş gerçekten bir hack mi söz konusu yoksa başka bir aksaklık mı öğrendiniz mi? Yetkili kişilere hiç bir şekilde ulaşamassanız açın düzgün bir topic sorununuzu anlatın emin olun açtığınız topici kapatmak yerine soruna odaklı işlem yapılır.
[b][quote]Kapatın şu Server i Artik[/quote]

Sana mı sorcaklar açıp kapatırken ?[/b]
  • Author
[quote name='crematory' date='01 October 2009 - 04:41 AM' timestamp='1254361316' post='258128']
Evet herşeyin bir kuralı var icazet almak değil de az sakin olup mantıklı davranmak gerekir ki takınmış olduğunuz uslup çok ters zira bu topici WT'nin sunuculuğunu yaptığı tüm oyunların üyeleri ve game masterları okuyor. Sen kalkıpta kapatın su serverı die başlık açarsan kapatma işlemi önce senin topice uygulanırki bunu tüm forum yetkilileri yapabilir ben görseydim o topici bende kapatırdım ki bunuda sana izlemen gereken yolu izah etmek için kapatmıyorum.
Sonuçta tatsız bir olay başına başına gelmiş passwordum hacklendi diyorsun ; bu iddayı kanıtlamak gerekir sen passwordunu unutmuş olabilirsin ne biliyim 3 kere yanlış girmişsindir acc otomatik kendini kitler ve ban hatası gibi hata verir yok öyle değil kesin hacklendi diosan o zaman senin charınla diablo II oynayan olmalı suanda serverda öyle mi?

Böyle topicler açmadan ardından kavga ortamı oluşturmadan (ki serverı kapatınla başlamışsın forumu da kapatına gelmiş olay ki sizin sabrınız bitiyorsa bizimkide belli yere kadar hak verirsiniz ki)Diablo II ile ilgi yetkili arkadaşlara pm atıp size geri dönmelerini beklediniz mi? Olay neymiş gerçekten bir hack mi söz konusu yoksa başka bir aksaklık mı öğrendiniz mi? Yetkili kişilere hiç bir şekilde ulaşamassanız açın düzgün bir topic sorununuzu anlatın emin olun açtığınız topici kapatmak yerine soruna odaklı işlem yapılır.
[/quote]
şimdi birincisi konuyu actigim yer D2 bolumu ikincisi konu başlığına bakıp okuyan lar meramimizi anlattigimizi gorduler iki uc arkadas buna sahittir.Ücüncüsü parolayi yanlis girme gibi bir durum soz konusu deil.Son olarak bir forumda herkes dusuncesini diledigi gibi soyleyemeyecekse veya bu sansurlenecekse o forum forum deildir arkadaslar.
  • Author
[quote name='NaRoshReA' date='30 September 2009 - 07:05 PM' timestamp='1254326758' post='258069']
Hocam oncelikle gecmis olsun ama hack isi eskisi gibi ele ayaga dusmus durumda degil su anda.Lakin birincisi serverda su donemde dogru duzgun oyuncu yok kim neden hacklesin veya bu serverda kac tane saglam hacker var?Sunucu kaynakli bir problemse de admine iletiniz karakterleri silinenler bu yolu izledi siz serveri kapatin demissiniz.Sifre guvenliginizden yonetim degil siz sorumlusunuzdur bu konuda sikintiniz varsa eger sikayetinizi de o dogrultuda yapmanizi tavsiye ederim.Dogru yolu izlerseniz en azindan sonuc alma ihtimaliniz olur buda sevindirici bir durum kabul edersiniz ki...
[/quote]
Kardes sifre guvenliğinin düzeyi normal kullanici tarafindan belli bir yere kadar korunabilir.Zaten benim daha cok tepkili oldugum sorunumuza cozumun konumuzun silinerek bulunmus olmasi.Zamaninda bu konudan sende muzdariptin koydugun sc lerin silindigini gorduk hepimiz.
  • Author
[quote name='electron' date='02 October 2009 - 04:10 PM' timestamp='1254489022' post='258285']
[b]

Sana mı sorcaklar açıp kapatırken ?[/b]
[/quote]
bana soracak olsalar konumu silmezler demi Komik insan :D
Konu saçma ve gereksiz olmadıkça kolay kolay silinmez, sadece yetkililerin görebileceği bir yere taşınır. Açtığın konu hesabının hacklenmesi gibi bir sorunla ilgili ise bu diğer oyuncu ve üyelerin altına yorum yazması gereken bir konu değildir ve sadece sorununa çözüm olabilecek kişilerin görebileceği bölüme aktarılır. Aksi taktirde burada olduğu gibi tartışmalar ortaya çıkar, kendini mecbur olmadığın halde diğer oyunculara kanıtlamaya çalışır eleştirilere cevap vermek zorunda kalırsın.

''Kapatın şu Server i Artik'' konusuna gelince;
''Son olarak bir forumda herkes dusuncesini diledigi gibi soyleyemeyecekse veya bu sansurlenecekse o forum forum deildir arkadaslar.'' yazmışsın ama atladığın nokta düşünceni dilediğin gibi söylemek ağzına geleni saymak, diğer kullanıcıları azarlamak ya da yetkilelere emir verebilmek demek değildir. Sinemaya gidip ses sistemini beyenmediğinde ''Kapatın şu sinemayı artık'' dediğinde film izlemek için para ödemiş olmana rağmen kimse seni ciddiye almayacaktır. Burada hiçbir ücret ödemeden hizmet aldığını, özveriye gösterilmesi gereken saygının bu olmadığını anlaman gerek.
  • Author
[quote name='Canbass' date='03 October 2009 - 02:53 PM' timestamp='1254570830' post='258420']
Konu saçma ve gereksiz olmadıkça kolay kolay silinmez, sadece yetkililerin görebileceği bir yere taşınır. Açtığın konu hesabının hacklenmesi gibi bir sorunla ilgili ise bu diğer oyuncu ve üyelerin altına yorum yazması gereken bir konu değildir ve sadece sorununa çözüm olabilecek kişilerin görebileceği bölüme aktarılır. Aksi taktirde burada olduğu gibi tartışmalar ortaya çıkar, kendini mecbur olmadığın halde diğer oyunculara kanıtlamaya çalışır eleştirilere cevap vermek zorunda kalırsın.

''Kapatın şu Server i Artik'' konusuna gelince;
''Son olarak bir forumda herkes dusuncesini diledigi gibi soyleyemeyecekse veya bu sansurlenecekse o forum forum deildir arkadaslar.'' yazmışsın ama atladığın nokta düşünceni dilediğin gibi söylemek ağzına geleni saymak, diğer kullanıcıları azarlamak ya da yetkilelere emir verebilmek demek değildir. Sinemaya gidip ses sistemini beyenmediğinde ''Kapatın şu sinemayı artık'' dediğinde film izlemek için para ödemiş olmana rağmen kimse seni ciddiye almayacaktır. Burada hiçbir ücret ödemeden hizmet aldığını, özveriye gösterilmesi gereken saygının bu olmadığını anlaman gerek.
[/quote]
Herkese ayrı ayrı yanıt vermek istemiyorum düşşüncelerimi ve tavrimi begenmeyebilirsiniz.Kaba usturupsuz gereksiz ''haddini aşan'' yorumlar olarak degerlendirebilirsiniz.Evet d2 oynamak için birücret odemiyorum odeyecek olsaydim orj server da oynardim.Orj Cd leri satin alarak.Konunun ücret odemiyorsun ucret odedigin yerlerde bile ariza cikarirsan kimse seni dikkate almaz seklindeki açılımlara vesile olması da benim açıımdan hayli düşündürücü.Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.Nette ilk başladigim server olmasi hasabiyle herzaman ilk tercihim olmustur bu server keyifli zamanlar gecirdik ama bu server olmasaydı bu zamanlarıı baska server da gecirecektik baska forumlarda düşşüncelerimizi belirtecektik.O yüzden ücret ödemediğim halde baska server da hizmet alacaktik.Ve en nihayetinde insanlarin görüşlerini dikkate aldiğğiniz ölçüde onlarda sizi dikkaete alir.Normal bir kullanici veya admin olmasi bunu değiştirmez değiştiremez o yüzden konumun silinmesi bende düşşüncelerimin dikkate alinmadigi izlenimini uyandirmistir.Ve bu konumunuda silebilirler bu onlarin adil forum yoneticisi olamayacaklarini ifade eder benim için bu kadar basit ve nettir.
[b]Ya kendini savundugun konuda o kadar haksızsın ki tartısmaya gerek yok. Oyle bi başlık olamaz arkadaş !!![/b]

Edited by electron

• Author
[quote name='electron' date='04 October 2009 - 01:27 PM' timestamp='1254652034' post='258492']
[b]Ya kendini savundugun konuda o kadar haksızsın ki tartısmaya gerek yok. Oyle bi başlık olamaz arkadaş !!![/b]
[/quote]
Bak arkadasim baska hangi forumlara takiliyorsun bilmiyorum ama bir admin bir konuyu sildigi zaman gerekçesini belirtir şu gerekçeyle su forum kuralina uymadigi için falan felan.Kalkmis beni yargilamis haksiz bulmussun birde önüne o kadar kelimesini ekleyip vurguda yapmissin bende diyorumki yaptigin yorum o kadar gereksiz ki.Neden biliyormusun mesaj ekledigin bu konunun başlığı ''Açtiğim Topiği Kim Sildi'' konumu silen kişi sen olmadiğina gore neden konuyu silen senmişşin gibi davraniyorsun.Admin yarisiyim mi demeye getiriosun yoksa.Madem despotizm had safhada bende seni afaroz ediyim sende benim konuma gereksiz yorumlarini ekleme desem olurmu olmas.Yakışık almaz.Herkes dusuncesini ifade etmeli.Öyle başlık olamaz diye yazmışsın eleştirmek kimin ne haddine (Üst satirda despotizme bagladik ona mukabil :D)

Edited by Deepbluex

Deepbluex sana iki kelime sölicem ''aşırı saçmalamışın!!''bir kere yazdığın topic mantıklı deyil dostum bence sen komik insansın eğer beyenmiyosan üye olmıcan gitcen baska forumlara :angry:
  • Author
[quote name='caytemel' date='05 October 2009 - 08:59 PM' timestamp='1254765546' post='258649']
Deepbluex sana iki kelime sölicem ''aşırı saçmalamışın!!''bir kere yazdığın topic mantıklı deyil dostum bence sen komik insansın eğer beyenmiyosan üye olmıcan gitcen baska forumlara :angry:
[/quote]
Guzel kardesim sana komik insan dediğimi hatırlamıyorum niye uzerine aliniyorsun muhattabi duruken sana soz dusmes.Ayrıca hangi foruma uye olacagimida ben karar veririm sen değil.Neyse seni de dikkate alirsak isimiz var :D
Actıgın topic biz staffların görebileceği bir yere taşınmıs ve yetkili kişiye durum iletilmiş...

[color="#ff0000"][b]Kapatın Gitsin Su Server I Artık
Topic ID: 59414 Moved a topic from - D2 Destek to D2 Team ....... taşıyan moderatör arkadaşın adı ... 27 September 2009 - 06:39 PM[/b]
[/color]
Daha sonrada silinmiştir...

Onun dışında bu tip sorunlarda daha anlaşılır başlıklar acarsanız anlaşılması acısından daha iyi olur ...

Bu kadar sert uslup takınmanızda hoş bir davranış değildir...

Burada sizde dahil olmak üzere herkes belli kurallar cercevesinde fikirlerini belirtirler...

[color="#ff0000"][b]Kapatın Gitsin Su Server I Artık
Topic ID: 59414 Deleted a topic - D2 Team ....... silen moderatör arkadaşın adı ... 28 September 2009 - 11:57 PM[/b][/color]
  • Author
Yorum yapmiyorum yönetici kardes sert bir uslub takınmadigimi belirtiyim tekrardan.Topiğin bir serzeniş ifade ettiğini soyleyebilirim. ''Kapatın şu Server ı Artık'' başlığı olumsuz giden bir çok seyin yonetici arkadas tarafindan yorumlanmasını istediğim için yazıldı.Çünkü bzaı arkadasların charları silindi onlarda topik açtılar ama sorunlarına çözüm bulamadılar.Benim soylemem veya yazmam ile server in kapanmayacağını herkes bilir.Aslında bu bir hicv bir taslamaydı ama yansımaları çok farklı oldu. Herneyse ifade etme biçimi ne olursa olsun ben yazdıklarımın arkasında olacağım.
Dostum kolay gelsin senle muhattam olmıcam yazmaya devam edersem benden kurtalamassın dediğin gibi ve ben komik insan kelimesini komik olduğun için söledim halada sölüyorum komik insan :lol:
  • Author
[quote name='Apacha' date='06 October 2009 - 07:12 PM' timestamp='1254845561' post='258723']
Oyunu bırak sende benim gibi :) bak ne kadar relax oluyor insan sonra :P
[/quote]
Bırakacaz kardes bole giderse.D2 ilk çıktığında vantuz gibi ekrana yapışmaya çalıştığımız günler hatırına direniyoruz :D
[quote name='Deepbluex' date='03 October 2009 - 01:35 PM' timestamp='1254566137' post='258417']
Kardes sifre guvenliğinin düzeyi normal kullanici tarafindan belli bir yere kadar korunabilir.Zaten benim daha cok tepkili oldugum sorunumuza cozumun konumuzun silinerek bulunmus olmasi.Zamaninda bu konudan sende muzdariptin koydugun sc lerin silindigini gorduk hepimiz.
[/quote]

Sizin uzerinize dusen sifrenizi kimseye vermemektir.Siz sifrenizi 1 kisiye dahi verdiginiz anda resmi olarak sifrenizi tehlikeye atmissiniz demektir.Zaten bnet sifreyi kendi accniz uzerinden yazmanizi engellemistir.

Baslik silinme konusuna gelince benim davamla sizinkisi cok farkli.Ben serverda oynamayi bilmeyen insanlarin editle legitle diger oyunculara patronluk taslamasina karsi ciktim.Duzen kurulu oldugundan tepki getirdi hakli olarak.Topiclerim silindi ama herkes gorecegini gordu zaten.Benim topiclerimin silinmesi haksizdi cunku herkesin gercekleri bilmeye adam yerine konmaya hakki var.Ama bunuda bana yonetim kibarca acikladi dediler ki inceleme yapacagiz ama tatsizlik cikarmayalim topic acma daha fazla bende olur dedim.Sizinki biraz daha sert oldu kanimca.Serveri kapat seklinde bir uslubun yanlis oldugunu siz de anlamissinizdir.Anlik ofke ile boyle birsey yazdiginiz icin suclayamaz tabi ama yonetime guvenmekten baska yapacak birseyiniz yok.Bende yonetime biraktim isi su anda serverda ne edit var ne de progamer havasinda lamerler.Hakkinizi aramaya devam edin ama kurallara daha da bir ozen gostererek...