Jump to content
Posted
Ocak 1 - 9 ~ [b]Köpek[/b]
Ocak 10 - 24 ~ [b]Fare[/b]
Ocak 25 - 31 ~ [b]Aslan[/b]
şubat 1 - 5 ~ [b]Kedi[/b]
şubat 6 - 14 ~ [b]Kuğu[/b]
şubat 15 - 21 ~ [b]Kaplumbağa[/b]
şubat 22 - 28 ~ [b]Panter[/b]
Mart 1 - 12 ~ [b]Maymun[/b]
Mart 13 - 15 ~ [b]Aslan[/b]
Mart 16 - 23 ~ [b]Fare[/b]
Mart 24 - 31 ~ [b]Kedi[/b]
Nisan 1 - 3 ~ [b]Köpek[/b]
Nisan 4 - 14 ~[b]Panter[/b]
Nisan 15 - 26 ~[b]Fare[/b]
Nisan 27 - 30 ~[b]Kaplumbağa[/b]
Mayıs 1 - 13 ~ [b]Maymun[/b]
Mayıs 14 - 21 ~ [b]Kuğu[/b]
Mayıs 22 - 31 ~[b]Aslan[/b]
Haziran 1 - 3 ~ [b]Fare[/b]
Haziran 4 - 14 ~ [b]Kaplumbağa[/b]
Haziran 15 - 20 ~ [b]Köpek[/b]
Haziran 21 -24 ~ [b]Maymun[/b]
Haziran 25 - 30 ~ [b]Kedi[/b]
Temmuz 1 - 9 ~ [b]Fare[/b]
Temmuz 10 - 15 ~ [b]Köpek[/b]
Temmuz 16 - 26 ~ [b]Kuğu[/b]
Temmuz 27 - 31 ~ [b]Kedi[/b]
Agustos 1 - 15 ~ [b]Maymun[/b]
Agustos 16 - 25 ~ [b]Fare[/b]
Agustos 26 - 31 ~ [b]Kaplumbağa[/b]
Eylul 1 - 14 ~ [b]Kuğu[/b]
Eylul 15 - 27~ [b]Kedi[/b]
Eylul 28 - 30~ [b]Köpek[/b]
Ekim 1 - 15 ~ [b]Maymun[/b]
Ekim 16 - 27 ~ [b]Kaplumbağa[/b]
Ekim 28 - 31 ~[b]Panter[/b]
Kasim 1 - 16 ~ [b]Aslan[/b]
Kasim 17 -30 ~ [b]Kedi[/b]
Aralik 1 - 16 ~ [b]Köpek[/b]
Aralik 17 - 25 ~ [b]Maymun[/b]
Aralik 26 - 31 ~ [b]Kuğu[/b]

[b]Köpek[/b]
Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.

[b]Kedi [/b]
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

[b]Maymun[/b]
Yerinde duramayan birisiniz. Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyorsunuz. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.

[b]Panter[/b]
Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız pek belli olmuyor. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden çok ilgi görüyorsunuz.

[b]Fare[/b]
Sessiz sakin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz.

[b]Aslan[/b]
Siz lider olmak için doğmuşsunuz. Sözünü dinleten, dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. İnsanların arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz.

[b]Kaplumbağa[/b]
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.

[b]Kuğu[/b]
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz. Ne çok utangaç ne çok girikensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz.

[quote][b]Kaplumbağa[/b]
Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.[/quote]

aynı ben ;) B)

Edited by Mr Alone

Featured Replies

falla bunu beyenmedim ağaçlarda benm için daha guzel şeyler yazıyodu bu tutmamış :D fare
Fare - olmamış, dahası tutmadığı gibi tam zıttım olmuş :)
way sendemi faresin shevarash hangi gün doğdun ben 16ocak banada tutmadı fare ağaçlar daha iyi anlatıyor du
15 haziran Köpek ha:(
[quote name='Mr Alone' post='10284' date='Mar 19 2006, 11:58 AM'][b]Köpek[/b]
Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.[/quote]

bu bana pek benzemiyor :)
Yaw buraları fareler istila etmiş:D ne yapalım ben de fare oluyorum buna göre malesef :S
herkes 10-24ocakda doğmuş maşallah aynı hastanede doan warmı benle bakırköy(deli hastanesi olan değil :) )
Aslan
Siz lider olmak için doğmuşsunuz. Sözünü dinleten, dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. İnsanların arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz.

dorudur
Fare
Sessiz sakin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz.

Ben kedi olmak istiyodum ama :( Zeki dışındakiler bana uyuyor.
şubat 15 - 21 ~ Kaplumbağa +

bune yaf ola ola tosba olduk ısna ejderha fılan yazardıda soyle gerıle gerıle dolasırdık

gercı hepsı hayvan ama olsun :D :D: :D:D:D
Aslan

Walla çok hoşuma gitti zaten en sewediğim hayvandır Aslan...