Jump to content
Posted
öncelikle sırayla gidicem talentlerde

Assassination

improved eviscrate - çalışıyo
remorless - calışıyo
malice - çalışıyo
ruthlesness - çalışmıyo
murder - ben bi faydasını göremedim
improved backstab - çalışıyo
relentless strike - çalıştığına dair bişey görmedim ama çok denemek faydalı olabilir bana energy gelmedi :D
improved expose armor - çalışmıyo
letality - çalışıyo
flet footed - çalışmıyo
cold blood - çalışmıyo
improved kidney shot - çalışmıyo
quick recovery - çalışmıyo
seal fate - çalışmıyo ( deli gibi crit attım bi combo gelmez mi :D)
vigor - çalışıyor
deadened nerves - ben bi faydasını göremedim
find weakness - çalışıyor
mutilate - çalışıyor gibi :D
poisonları deneyemedim o yüzden poisonla ilgili talneltleri söyleyemem

Combat

improved gouge - çalışmıyo
improved sinister strike - çalışıyo
lightling reflexses - çalışıyo (%dodge)
improved slice an dice - çalışmıyor
endurance - çalışmıyor
deflection - çalışıyor
precision - çalışıyor
riposte - çalışıyo ama disarm yapmıyo (yarı yarıya çalışıyo dmg atıyo en azından)
improved sprint - çalışmıyor
improved kick - deneyemedim caster yoktu :P
specializationlar - dagger sword çalışıyo mace ve fist i deneyemedim
blade flury - çalışmıyor
blade twisting - çalışıyor
weapon experiance - çalışıyor
aggrasion - çalışıyor (dmg arttı biraz:D)
vitality - çalışıyor
adrenaline rush - çalışmıyor
nerves steel - deneyemedim fearlıcak player yoktu
combat potency - çalışmıyor
suprise atack - çalışmadı :..(

Subtety

master of deception - çalışıyor (karşımdaki rogue u baya bi göremedim)
opportunity - çalışıyor (subtety olduğum halde güzel dmg atıyodu backstab)
sleigh of hand - çalışmıyor
improved sap - çalışmıyor
camouflage - çalışmıyor
initiavite - çalışmıyor
ghostly strike - çalışıyor
improved ambush - çelışıyor gibiydi
setup - çalışmıyor
elusiveness - çalışmıyor
serrated blades - çalışmıyor
heightened senses - çalışmıyor
preparation - çalışıyor :D
dirty deeds - çalışmıyor
hemorhage - çalışıyor
master of subtety - çalışmıyor
deadliness - bi çalıştı sonra bi kere sıfırladım tekrar denedim çalışmadı :D
envoloping shadows - çalışmıyor
premeditation - çalışıyor
cheat death - çalışmıyor
sinister calling - çalışıyor
shadowsteb - Malesefff çalışmıyorr

umarım yardımcı olabilmişimdir herkese iyi oyunlar rogue arkadaşlara daha bi iyi oyunlar seviyorum sizi ally yada horde olmanız önemli değil rogue olun canımı yiyin

Edited by SeyduNa

Featured Replies

Ayaklarına sağlık uğrasmıssın saol :D
Sen master of deception a verdin mi hiç ? çünkü ben seni genelde fark ediyordum !

Bu arada eline saglık hepsini yazmışsın bende çalışanları söylemeyi düşünüyordum sadece, çünkü %99 oranında çalışmıyor rogue abilerimiz. Çalışıyor olarak belirttiğin 1 çok spellinde çalışıp çalışmadıgı aslında o crit oranında ve o ortamda belirlemek zordu. Ama Rouge ların bu çok ince detaylı spell ve talentlerinin tespiti için daha çok zamana gerek var derim... Artık Kastıkça belirtiriz bu başlık altında..

Bu arada Rogue ların testip ettigimiz en büyük sorunu Dmg aralıklarıydı. lvl 70 Tier 2 set bulunan 1 Rogue Da 5400 hp yanında 200-300 arası dmg vardı ve Ambush Crit 1k vuruyordu aynı ortamda bulunan 1 warrior yada bear formda 1 druid yaklaşık 8 - 9 k hp ye sahip olacak. Hesaplara göre 1 gün ugraş ile bu adamları kesebiliriz.
  • Author
evet bütün talentleri tek tek denedim :D baya uğraştırdı sürekli talent sıfırla yeniden dene :D
ama güzel oldu sanırsam bu arada ambush 1.5 k nın üstüne çıkmadı dediğin gibi
elimdeki dagger da sağlam bişeydi
Eline sağlık. Bunun Warrior için olanını yapabilecek zaat-i muhteren bir kişi varmı aramızda rica etsem?
Dmgların düşük olması skillerden de kaynaklanabilir, şahsen yazdıklarınızdan kat kat fazlasını düşük lvl roguelardan yedim :) Ayrıca orada yazan dmg silah hızıyla ters orantılı, eline çok çok hızlı bi dagger aldıysan pek de anormal değil. Dual wield olduğunu düşünürsen 1 saniye hızda(mesela) iki daggerla bu saniyede 600 dmg eder (skill kullanmadan)
biraz düşük sanki 70 lvl a göre 44 lvl ken ambush crit le 1.7-2k arasında dmg verdiğimi hatırlıyorum
Seyduna Blade Furry Çalışıyor.
  • 2 weeks later...
bu testin birdaha olmasini talep ediyorum cunku burda yazilanlar tam anlami ile dogru deil digerine katilamamistim rica ediyorum bidaha test olsun
hehe eline sağlık uğraşmıssında pek sağlıklı olmamış sanırım :) .oyunda bi gm bulursam bende yapmak istediğimi söyluucem ama daha hiç denkgelmedi :)
hatta bir gun belirlensin ortak test yapilsin tum class lar dahil edilsin hem kendi aralarinda vs yapararlar test amacli zamandan tasaruf olur...
sonra herkez kendi classi icin bisiler yazar cok kisi olursa daha ii olur mesela rog classi icin 3-4 kisi herkez kendinden bisi yazar daha ii secim yapabiliriz
  • 2 weeks later...
Arkadaşlar ben şimdilik bu sunucuda oynamıyorum başka sunucuda oynuyorum size bir şey sorcaktım rouge talentleri'ni nasıl versem Hem mağralara gitcem Hem PvP yapcam sölermisiniz bana
Combat git o zaman
  • 2 weeks later...
  • Author
arkadaşlar bişey söyliyecem ama kızmayın burda yazdıklarım o gün denediklerim ne yazıysam öyle olduğu için çalışıyo dedikleriniz çalışsaydı yazmazdım çalışmıyo diye :D ne biliyim her talent verişimde tekrartekrar dmg denemesi yaptım improved goude bende çalışmadı rutlessness da :D
bişey daha söylemek istiyorum şu an druid oynuyorum en aşaa 8 defa talent sıfırladım talntlerim bi çalışıyo bi çalışmıyo sorun benim charlarımda olabilir:D
hatam varsa özür dilerim
talentin bi çalışıp bi çalışmaması her charda var sanıyorum bi relog olduğunda fln düzeliyor
[quote name='Ashley' post='121888' date='Jun 8 2007, 13:08 PM']Cheat Death tam olarak nasıl bir talent anlatabilir misiniz?[/quote]

seni öldürecek olan son wuruşlar %30 şansla miss geçiyor

Edited by Thidos

• 6 months later...
Rogue arkadaşlar çalışan talentlarla ilgili güncel bilgilerini aktarırsa çok iyi olur. Son mesajdan bu yana yarım yıl geçmiş :)
Roguelar foruma mı takılmıyo yoksa işini bilen rogue mu kalmadı? Nası da gaza getiriyorum :D
  • 3 months later...