Jump to content
Posted
öncelikle sırayla gidicem talentlerde

Assassination

improved eviscrate - çalışıyo
remorless - calışıyo
malice - çalışıyo
ruthlesness - çalışmıyo
murder - ben bi faydasını göremedim
improved backstab - çalışıyo
relentless strike - çalıştığına dair bişey görmedim ama çok denemek faydalı olabilir bana energy gelmedi :D
improved expose armor - çalışmıyo
letality - çalışıyo
flet footed - çalışmıyo
cold blood - çalışmıyo
improved kidney shot - çalışmıyo
quick recovery - çalışmıyo
seal fate - çalışmıyo ( deli gibi crit attım bi combo gelmez mi :D)
vigor - çalışıyor
deadened nerves - ben bi faydasını göremedim
find weakness - çalışıyor
mutilate - çalışıyor gibi :D
poisonları deneyemedim o yüzden poisonla ilgili talneltleri söyleyemem

Combat

improved gouge - çalışmıyo
improved sinister strike - çalışıyo
lightling reflexses - çalışıyo (%dodge)
improved slice an dice - çalışmıyor
endurance - çalışmıyor
deflection - çalışıyor
precision - çalışıyor
riposte - çalışıyo ama disarm yapmıyo (yarı yarıya çalışıyo dmg atıyo en azından)
improved sprint - çalışmıyor
improved kick - deneyemedim caster yoktu :P
specializationlar - dagger sword çalışıyo mace ve fist i deneyemedim
blade flury - çalışmıyor
blade twisting - çalışıyor
weapon experiance - çalışıyor
aggrasion - çalışıyor (dmg arttı biraz:D)
vitality - çalışıyor
adrenaline rush - çalışmıyor
nerves steel - deneyemedim fearlıcak player yoktu
combat potency - çalışmıyor
suprise atack - çalışmadı :..(

Subtety

master of deception - çalışıyor (karşımdaki rogue u baya bi göremedim)
opportunity - çalışıyor (subtety olduğum halde güzel dmg atıyodu backstab)
sleigh of hand - çalışmıyor
improved sap - çalışmıyor
camouflage - çalışmıyor
initiavite - çalışmıyor
ghostly strike - çalışıyor
improved ambush - çelışıyor gibiydi
setup - çalışmıyor
elusiveness - çalışmıyor
serrated blades - çalışmıyor
heightened senses - çalışmıyor
preparation - çalışıyor :D
dirty deeds - çalışmıyor
hemorhage - çalışıyor
master of subtety - çalışmıyor
deadliness - bi çalıştı sonra bi kere sıfırladım tekrar denedim çalışmadı :D
envoloping shadows - çalışmıyor
premeditation - çalışıyor
cheat death - çalışmıyor
sinister calling - çalışıyor
shadowsteb - Malesefff çalışmıyorr

umarım yardımcı olabilmişimdir herkese iyi oyunlar rogue arkadaşlara daha bi iyi oyunlar seviyorum sizi ally yada horde olmanız önemli değil rogue olun canımı yiyin

Edited by SeyduNa

Featured Replies

[quote name='Ashley' post='121888' date='Jun 8 2007, 14:08 PM']Cheat Death tam olarak nasıl bir talent anlatabilir misiniz?[/quote]
şayet sana vurursa ölecegin herhangi bir hit,spell,ability olursa dmgsini hic almıyosun ve sonraki 3 sn boyunca %90 az dmg alıyosun
1 dk icinde sadece 1 kere acılıyo talent normalde bide
Bende Ceath Death i son 3-4 gündür görüyorum ondan önce bozuktu.
uyuz bi talent ama orjdada buglı gibi moonfire la 70 80 vuruyor cheating death açılmıs rogue a starfire la yine aynı rakamı vuruyorum.
Ojinalde bi warrior arkadaşım ağlıyodu adama 40 mortal critledim cheat death olmasa 400 mü critlicektim bozuk bu buglı roguelar :lol: 3 saniye boyunca %90 düşürdüğünü söylüyo talent %10 dmg bile alsa 5-6 kişi yüklenince 1 saniyede ölür rogue ama 3 saniye kesinlikle ölümsüz oluyo :D Bence %99 düşürüyo alınan hasarı.
evet bunun daha günceli yokmu?
nerdeyse fourmdaki her test bir yıl oncesine ait :P

Edited by NosTRadamuS

• 4 weeks later...
  • Author
arkadaşlar şu ara rogue kasmakla meşgulüm yine yeni yeniden SeyduNa...

Elimdne geldiğince talentleri yazmaya çalışacağım tekrardan. şimdilik combat ve subtety i deneme şansım oldu. Combat talentleride sonuna kadar deneyemedim. Ama Subtety oyunuyorum 50 lvl den bu yana (shadowstep:D)... şimdiye kadar oynadığım kadarıyla talentler oldukça iyi durumda. Umarım daha önce hazırladığıma benzer bir açıkama yapabilirim.. :D
Sub talenti gayet sağlıklı :) Diğerleri hakkında araştırma yapmadım ^^
[quote name='Martalos' post='189228' date='Apr 12 2008, 15:44 PM']Ojinalde bi warrior arkadaşım ağlıyodu adama 40 mortal critledim cheat death olmasa 400 mü critlicektim bozuk bu buglı roguelar :lol: 3 saniye boyunca %90 düşürdüğünü söylüyo talent %10 dmg bile alsa 5-6 kişi yüklenince 1 saniyede ölür rogue ama 3 saniye kesinlikle ölümsüz oluyo :D Bence %99 düşürüyo alınan hasarı.[/quote]
yok hocam sen yanlıs anlamıssın bence olayı. 3 sn ölümsüz olması cok normal cünkü cheat death aktive oldugu sürece ölmesi mümkün degil teorik olarak.
cheat death tam olarak söyle: rogue u öldürebilecek dmg in tamamı absorbe edilir. örnek vereyim: 200 hp miz olsun ve düsman bize 201 dmg lik bir skill atsın. bundan tamamen etkilenmeyiz ve o anda cheat death aktive olur. 3 saniye boyunca 200 den yüksek olan bütün dmgler ignore edilir rogue ölmez. ancak, 200 ün altındaki dmg degerleri bizi öldürmeyecegi icin bunlardan etkilenebiliriz ama bunun sansı da %10 dur.
acıklamasını da yazayım oyundaki sekliyle tam olsun: "You have a 100% chance to completely avoid any damaging attack that would otherwise kill you and reduce all damage taken by 90% for 3 sec. This effect cannot occur more than once per minute."
[quote name='Martalos' post='174108' date='Jan 4 2008, 00:24 AM']Roguelar foruma mı takılmıyo yoksa işini bilen rogue mu kalmadı? Nası da gaza getiriyorum :D[/quote]

eheh acaip gaza geldim hemen başlıyorum anlatmaya şimdi talentler .... işte şimdilik bunlar ayrıntılı bilgi için oyuna girdiğim bi ara baştan aşağı çalışırlıkları neyin ne olduğu falan anlatim şimdi müsait değilim...
mproved kidney shot - çalışmıyo (Calısıyo)
Poisonlardan Cogu calısıyor Sadece Castıng Time ıle İlgili olanlar Bozuk
riposte - çalışıyo ama disarm yapmıyo (yarı yarıya çalışıyo dmg atıyo en azından)(CALISIYO SİLAHI DUSURUYO AMA DAMEGE ALMAYA DVM EDIYOSN FIRST WEOPAN VURUYO O ZMN)
specializationlar - dagger sword çalışıyo mace ve fist i deneyemedim(HEPSİ CALISIYOR)
master of deception - çalışıyor (karşımdaki rogue u baya bi göremedim)(BEN ALLY ROQUELARI HEP GORUYORUM WSG DE SANKI CALISIYO GIBI)
improved sap - çalışmıyor(SANKİ ENERGY KULLANIMINI DUSURUYO GIIBI)
shadowsteb - Malesefff çalışmıyorr(COK GZL CALISIYOR ABİ HEMDE BU COK KRAL ABILIY:D)

Faydalı olduysam ne mutlu
  • 2 weeks later...
Madem Çalışıyor çalışmıyor diye talentleri ayırdınız keske bastan okusaydım rouge kasmazdım ya ben talentlerimi istiyorum bi suprise attac yapıp crit le 2200 vurmak istiyorum sonra cevirip stan atıp arkasına gecip backstap la adamın boynunu keseken attıgım crit le toplam da 6k damage le serseil edip arkamdan yine kesti demelerini istiyorum mümkünse tüm clasların tüm talentleri çalıssın ve PvP denen melette kim daha iyiymis öğrenilsin isterim ne kadar kutsanmıs bi paladin de olsa yediği standan sonra o kadar def. a ragmen yiyecegi 6k damage herhalde aklını basından alır
tabi bunun için 70 olup t6 giyip biraz da yok yok baya da beceri gerektiriyor. ben 70 olana kadar kesin kaparım becerş kısmını da T6 ları artık sevgili clanımla yaparız Dimi
[quote name='psychodrum' post='195355' date='May 13 2008, 00:39 AM']yok hocam sen yanlıs anlamıssın bence olayı. 3 sn ölümsüz olması cok normal cünkü cheat death aktive oldugu sürece ölmesi mümkün degil teorik olarak.
cheat death tam olarak söyle: rogue u öldürebilecek dmg in tamamı absorbe edilir. örnek vereyim: 200 hp miz olsun ve düsman bize 201 dmg lik bir skill atsın. bundan tamamen etkilenmeyiz ve o anda cheat death aktive olur. 3 saniye boyunca 200 den yüksek olan bütün dmgler ignore edilir rogue ölmez. ancak, 200 ün altındaki dmg degerleri bizi öldürmeyecegi icin bunlardan etkilenebiliriz ama bunun sansı da %10 dur.
acıklamasını da yazayım oyundaki sekliyle tam olsun: "You have a 100% chance to completely avoid any damaging attack that would otherwise kill you and reduce all damage taken by 90% for 3 sec. This effect cannot occur more than once per minute."[/quote]
Bence sen yanlış anlamışsın, 'You have a 100% chance to completely avoid any damaging attack[b]s[/b] dese haklısın ama seni öldürebilecek tek saldırı için söylüyor hasar almama olayını. 'and reduce all damage taken by 90% for 3 sec' da her türlü saldırının %10unu yiyosun demek. Senin örneğine dönersek 200 hpsi kalmış roguea 201 vurursan absorbe eder ve 3 saniye boyunca %90 reduc kazanır. O üç saniye içinde 200 den yüksek de vursan alçakta, vurduğunun %10 unu yer. Bahsedilen 40 mortal crit olayı gerçek, nedense sonraki patche kadar bu talent fixlenmedi. Gün boyu bg yaptığın için defalarca şahit oldum, büyülerinin 20- 30 arası critlediğine. Senin söylediğin gibi olsa 20 30 critlemek yerine vurmaması lazım zaten :)

Edited by Canbass

• 1 year later...
Acaba bu talentler ne zaman düzelecek ?

Sürekli patch atlıyoruz ama 1 tane talent düzelmiyor arkadaş bu nasıl iştir ya :S

keşke lvl max 70 de kalsaydıkda talentlerin hepsi çalışaydı en aızndan bi zevk alırdık oyundan :S
[quote name='Gintama' date='28 July 2009 - 04:34 AM' timestamp='1248744899' post='253229']
baslık 2007 den kalma eski bir topic . rogue nun talentleri yuzde yuz değilse bile yuzde 90 dan fazlası calışıyor.
[/quote]
Çalışmadığını bildiğiniz bir iki talent yazsanız da ona göre versek talentları :) Taze başladım da lvl kasmaya :P
Sanırım tüm charların genel bazda %70-75 oranında çalıştığı söylenebilir, malum şu anda hangi skill ve talentin çalışıp çalışmadığını söylemek zordur çünkü adminler son günlerde güncellemelere ağırlık vermiş durumdalar. Zaten yolun başındaymışsın sen yoluna devam et herşey birgün yerli yerine oturacaktır, zorluklar seni yıldırmasın :)

Edited by Intruder

rogue sıkıntı :)