Posted May 7, 200718 yr Orjinaldekı accountumu satıyorum varsa talıp olan birileri Pm atabılırler Soulles - Frostwhisper 1k heal up gear 1k ap %24 cirt 120 hit 550 spell up gear Alt Char level 65 human warlock 360 spell up
May 8, 200718 yr Author [quote]Ne iş sparkcan[/quote] orjinalı bırakıyorum sıktı artık , oyunda ne var ne yoksa hepsını ezberledım bılemedığım bir şey kalmadı artık sarmıyor
May 8, 200718 yr Daha yapılcak çok şey var Spark bırakma bence Ayrıca ally shaman mı olurmuş! Çok imitasyon
May 8, 200718 yr Valla şu an süper heyecanla kasıyoruz Karazhanda princess devirdik salı günü res gelıcek raide tekrar bastab bır temızleyıp Grull laire baslıcaz
May 8, 200718 yr Yok öle bilmediğim birşey kalmadı... daha tonlarca vardırda sen farkında deilsin ... Ayrıca shaman zevklidir neden bırakıosunki.. spec değiştir sürekli iyi gelir.. Arena yap.. Kaç boss gördün Ssc'ye girdin mi misal? Kaç tane tier 4 var ? bırakma sen devam devam dps more dots more dots.. Pve bitmez pvp bitse bile...
May 8, 200718 yr Author Karazhan full farm Gruul's lair ilk boss farm (2. bossu 1 kere kesebıldık) Hyjal'a girmedım oyun sadece Karazhan Gruul yada diğer 25manlerden ibaret değil bir noktadan sonra ne yaparsanız yapın zevk alamıyorsunuz Edited May 8, 200718 yr by sparkles
May 8, 200718 yr Abi olur mu yaf Gidince medhivi gorucen selam verıcen ejderi dövüşünü görüjen sonra grullu bıtırıp Hyjla gecicenki işte zevk ozman baslıyor dıyebılırım Highelf mekankı fantastık ve süper bır yer tabı bızım buglu gırdıgmız gıbı deyıl ekelntıler fılan dehset mekan yanı Bl@zzard zaten orda cosucak Hyjal videoları bır cıksın bak sen Edited May 8, 200718 yr by Passion
May 9, 200718 yr Author [quote]sosyalleşme zamanı doğanım[/quote] ıaysdgasdakjasdghka diyene bak sen Konu Up !
May 9, 200718 yr Bende 64 rouge satmak istiyorum ucuza kapatırız Almak isteyen olursa bide 70 hunter var full bg 70 lvl setli irtibat icin (merto89@hotmail.com)
Soulles - Frostwhisper
1k heal up gear
1k ap %24 cirt 120 hit
550 spell up gear
Alt Char
level 65 human warlock
360 spell up