Jump to content
Posted
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bundan önce oynadığım serverda bir çok sorunla karşılaştım:D.Umarım burada çok sorun çıkmaz. Herkese kolay gelsin.

Edited by ilteris

Featured Replies

Para = Sorunsuz oyun. Orjinal. Gm lerle çay kahve içemesen de, arada lag da olsa iyidir yani.

Parasız = WT . Arada gm görürsün .Sorunlar minimum , gm diye haykıranlara aldanma.Hatta bazen Anana, Babana anlatamayacağın şeylerı, GM lere sorabılırısın.

Aramıza hoşgeldin. İyidir WT . İyi oyunlar.
[quote name='Blue' date='22 May 2010 - 06:38 PM' timestamp='1274542697' post='268809']
Para = Sorunsuz oyun. Orjinal. Gm lerle çay kahve içemesen de, arada lag da olsa iyidir yani.

Parasız = WT . Arada gm görürsün .Sorunlar minimum , gm diye haykıranlara aldanma.Hatta bazen Anana, Babana anlatamayacağın şeylerı, GM lere sorabılırısın.

[/quote]
tam ekşi sözlük tadında bir açıklama olmuş :D

hoşgeldin
[quote name='Blue' date='22 May 2010 - 05:38 PM' timestamp='1274542697' post='268809']

[/quote]

iyiymiş :D
hosgeldin
[quote name='ilteris' date='22 May 2010 - 12:54 AM' timestamp='1274482469' post='268800']
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bundan önce oynadığım serverda bir çok sorunla karşılaştım:D.Umarım burada çok sorun çıkmaz. Herkese kolay gelsin.
[/quote]
Selam hoşgeldin iyi oyunlar :)
hoşgeldın hoşzamanlar geçirmen dileğiyle :)