Jump to content
Posted
Arkadaşlar konuyu acmadan once nden araştırma yapmadın demeyin araştırdım valla :D

Öncelikle bu oyunda yeniyim 10 gunluk trialini kurcaladım başka bişe bilmiorm neyse anlatayım derdimi derman bulayım ;şimdi ben Wow indirdim bide Tbc yi indirdim patch yaptım tuk wow a uye oldum set realmist vesayre bunları yaptım ama oyunu acıyorum yanlış hesap adı flan diyor başka free server denediğimde ise ( http://img109.imageshack.us/img109/7913/wowscrnshot060410172030.jpg )

bu ekranla karşılaşıyorum ne yapmam gerek patch flan mı yuklicem . Turk wow a nasıl baglanılır vardı onada baktım orda versiyon 3.2.2 a olsun diyor benim bu patchi düşürmem mi gerekiyor.

REsimli anlatan bi site linki verin yada msn mi alın bboy__deniz@hotmail....

Yardımlarınız için thanks

Featured Replies

:D oncelikle turk wow a girmek istiyorsan yanlış forumdasın burası wt :D. bizim aramıza katılmak istiyorsan eger yapman gereken wotlk u yuklemek sen tbc ustune patch yapmışsın yapman gerken wotlk ı indirip onu yuklemek. sorunun bundan ibaret.
  • Author
[quote name='Gintama' date='05 June 2010 - 05:11 PM' timestamp='1275750673' post='268986']
:D oncelikle turk wow a girmek istiyorsan yanlış forumdasın burası wt :D. bizim aramıza katılmak istiyorsan eger yapman gereken wotlk u yuklemek sen tbc ustune patch yapmışsın yapman gerken wotlk ı indirip onu yuklemek. sorunun bundan ibaret.
[/quote]

Arkadaşım şimdi ben wotlk dediğin şey wrath of lichr deilmi ben onu indirdiğim wowun üzerine mi indircem biraz acıklarmsıın yada msn ekle
  • Author
SAol be kardeş sayende artık bende oynayabiliyorum cok kolaymış :) tekrar teşekkürler

Admin kardeşler Konu silinebilir veya taşınabilir yanlış yrdeyse eğer
[quote name='Gintama' date='05 June 2010 - 05:11 PM' timestamp='1275750673' post='268986']
[/quote]

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABAGLAR OYUNU BURDAN http://www.wturk.com/topic/67464-wow-wotlk-oyunu-indirme-client-patchler-kolay-ve-hyzly/
BUNUN BAşKA YERİ VARMI YARDIMCI OLDUN LÜTFEN 1 HAFTADIR PC ÇAÇIK DONWLANT USTUNE DOWNLOAD YAPIYORUM 2 SEFER İNDİRDİM KURDUM