Jump to content
Posted
Merhaba arkadaşlar..Ben bir zamanlar horde da Efendy,ally de Beyfendy olan şahsiyetim.Beni bilen oyunculardan kaldımı hala bilemiyorum....Ordudaki hizmetimi tamamladım ve yine can sıkıntısı nedeni ile bu servera uğrayacağım.:) baktım da şöyle epey lvl almışlar var.Bende oyunla irtibatı koparmıyım..belki yine yes gelir,kim bilir :P....İyi oyunlar arkadaşlar...

Hnagi tarafta hangi karakter eksiği var arkadaşlar...onuda biliyim :)

Edited by Deynekci

Featured Replies

haha hatırladım seni ben Pegasus seni tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarım şahsen horde olursan bekleri oyunda genelde Darius adlı dk çarım ile oynuyorum :D hem artık yes muhabbeti kalmadı yusuf çok değiştirdi serveri gel gözlerinle gör vay be dicen :D

Edited by BlackChaos

• Author
hehe... 'r'es diyeceğime ''yes'' yazmışım :D eyvallah pegasus bendee seni hatırladım...wow u bütün patchleri ve eklentileri ile birlikte 3.3.3 olarak torrent ten buldum iniyor şu anda...16 gb :D

Edited by Deynekci

• Author
Oo blackchaos,blue siz de mi burdaydınız?...h.b arkadaşlar..o halde For the horde!! tekrar...eskileri yad edelim :D

Edited by Deynekci

[quote name='Deynekci' date='05 June 2010 - 03:13 PM' timestamp='1275740039' post='268982']
hehe... 'r'es diyeceğime ''yes'' yazmışım :D eyvallah pegasus bendee seni hatırladım...wow u bütün patchleri ve eklentileri ile birlikte 3.3.3 olarak torrent ten buldum iniyor şu anda...16 gb :D
[/quote]

Nerden buldun acaba banada pm den linkini verebilirmisin ?
[quote name='Deynekci' date='06 June 2010 - 06:26 PM' timestamp='1275837999' post='269006']
Oo blackchaos,blue siz de mi burdaydınız?...h.b arkadaşlar..o halde For the horde!! tekrar...eskileri yad edelim :D
[/quote]

olmazmı serkan abimde burda hiç bırakamadık zaten sen gel hordeye tanıdık çıkar mutlaka :D
hatırımdasın :) hoşgeldin aly kas pvp yapalım geçişte geçenlerde foss çıktı :P
  • Author
Valla şimdi kararsız kaldım..Marvellous davet için teşekkürler ama,sanırım yine for the horde diyeceğim.Kanımda var :)

[quote name='Whitehawx' date='06 June 2010 - 08:24 PM' timestamp='1275848685' post='269008']
Nerden buldun acaba banada pm den linkini verebilirmisin ?
[/quote]

Linki özeline attım Whitehawk...Torrent bu bilosun..Mesuliyet kabul etmem.Hala iniyor..Deneme fırsatım olmadı..;)

Edited by Deynekci

[quote name='Deynekci' date='07 June 2010 - 05:27 PM' timestamp='1275920846' post='269025']
Valla şimdi kararsız kaldım..Marvellous davet için teşekkürler ama,sanırım yine for the horde diyeceğim.Kanımda var :)

Linki özeline attım Whitehawk...Torrent bu bilosun..Mesuliyet kabul etmem.Hala iniyor..Deneme fırsatım olmadı..;)
[/quote]

Eyw saol Deynekci hemen deniyorum
  • Author
Rica ederim ne demek..Başka isteyen olursa özelden atarım.. ;)

bld elf/DK açacağım sanırım... Kombinasyonunda bir sorun yok değil mi....Son oynadığımda warlock un halini biliyordunuz.Bakalım neler değiştirmiş yusuf :)

Edited by Deynekci