Jump to content
Posted
Selamın aleyküm arklar şuan bir privete sw de oynuyorum ..
bn şimdi herşeyi tmm yaptım super good ama oyunda ışınlanamıyorum ya DWarf paladin seçtim ama map deiştiremiyorum hep aynı lw canavarlar exp gelmiyor bn bide wturk un realmist ini alayım sizden yada bildiğiniz sw varsa farketmez pwpw deil lw kasmalı sw olsn saolun Bys

Edited by Vandread
baþka server linki.

Featured Replies

öncelikle baska server reklamı yapmak yasak bu forumda bu forum sadece ve sadece wturk serverine aittir bir dahki konu acmalarında mesajlarında buna dikkat edersen sevinirim. soruna gelince de oyun içinde ışınlama işi dusuk sewiyelerde yoktur yuksek seviyeli dalaran . shattarth city gibi yerlerde olur dusuk sewiyeli yerlerde warsa orası fun server olma eğiliminde olan yerlerdir. lvl kasmalı dediğin blizzlike yerlerde oyle portallar olmaz yuruyerek ulaşırsın istediğin yerlere serverimize girersen zaten oyuncularımız oyunda bu konuda sana yardımcı olurlar realm listimiz ise

set realmlist 85.17.143.3
  • Author
[quote name='Gintama' date='07 June 2010 - 08:24 PM' timestamp='1275935052' post='269030']
öncelikle baska server reklamı yapmak yasak bu forumda bu forum sadece ve sadece wturk serverine aittir bir dahki konu acmalarında mesajlarında buna dikkat edersen sevinirim. soruna gelince de oyun içinde ışınlama işi dusuk sewiyelerde yoktur yuksek seviyeli dalaran . shattarth city gibi yerlerde olur dusuk sewiyeli yerlerde warsa orası fun server olma eğiliminde olan yerlerdir. lvl kasmalı dediğin blizzlike yerlerde oyle portallar olmaz yuruyerek ulaşırsın istediğin yerlere serverimize girersen zaten oyuncularımız oyunda bu konuda sana yardımcı olurlar realm listimiz ise

set realmlist 85.17.143.3
[/quote]

R€kl@m için özür dilerim kardes bn sizin servernizada girdim guzel ama etrafta kimse yok yaw :S acaba akşam diemi boyle :))
[quote name='dementor' date='08 June 2010 - 12:55 PM' timestamp='1275990917' post='269039']
forza dalaran
[/quote]
atarlı dalaran :D